IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    айде cheers .... яната колко слезе а индексите се потопиха значи престааам ако яната слезне до там къде си беше на 80 како ше се получи ...
    са може да я изрежат ама като гледам има една грозна дупка там на 112 незнам ако слезне до там како тряя да стане или до 106 на месечна му е EMA50
    яната дай да я закараме до 122 и от там да пускам късите

Коментар

• мали паунд долар изкърти

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
        кво става пичове днес драги им ева мамата на късаците аз съм много доволен, еврака падна и яната се вдигна. очаквам да продължават в същия дух. ай наздраве с една бирюга
        айде cheers .... яната колко слезе а индексите се потопиха значи престааам ако яната слезне до там къде си беше на 80 како ше се получи ...
        са може да я изрежат ама като гледам има една грозна дупка там на 112 незнам ако слезне до там како тряя да стане или до 106 на месечна му е EMA50
        Last edited by michaelis12; 21.01.2016, 19:19.

Коментар

• кво става пичове днес драги им ева мамата на късаците аз съм много доволен, еврака падна и яната се вдигна. очаквам да продължават в същия дух. ай наздраве с една бирюга

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
            Хахаха, точно. А като говори колко е хубаво всичко, пък то пада - новината е била "отиграна"...няма спор, че са смешковци тея фундаменталистчета. Императорът ми е от фаворитите. Жал ми е само за хорицата, с чиито пари им купи дакс на 12000.

Майкъл, иначе тези дръпнатите ги пуснах от трейдъра. Че там имам една малка сметка, и не ми се играят даксове и глупости с нея, понеже няма минита. Там пускам сипчета, джапанчета и форексче тук-таме. Миналия месец обаче като на майтап и направих 20% печалба (което в Bencha май не е ставало още), а почти не се бях занимавал там. Ама ей сега ако склоня глава и затворя минуса, половината ще ми я изядат еврейчетата.

Между другото скоро четох някъде се хвалеха кой каква доходност е постигнал. Масово се фукаха с 60% на година. На мен честно казано за дей-трейдинг не ми се видя много. Вашия ексипириънс какъв е?

Аз бих споделил но нямам година от както се занимавам, а и от есента там първото сериозно пропадане на дакса яко ме опари и общо взето до момента съм спечелил главно опита, другото е смешно А и аз не се занимавам супер активно, защото и в работата съм доста зает. Но скоро се надявам да стана по-активен не само в трейдинга, а и в темата, че сте много готина компания. Само евреите да не ни я затворят дотогава
            Чек бе какви загуби бре не вииш ли че джапанките катерят къде си влязъл там ако си на баба си у пантофите лошо ама ей го то си катери ....дебни го там и вън от кораба от тоя японец

Како било всички прайли по 60% на година ли ве Пхахах хахахах оффф аве ей аз се утрепах от рискове и макса ми беше 40% и от лакомия скиваш ли кво стана и как ме наковаха, та така и с тея печелят печелят и айде трееесс един кожен прът и отидоа сите печалби .....
            Това с тея максимални загуби работи до един момент и после лапаш и се потапяш това е истината 10-15% е ок и е нормално даже и тва е много.

Коментар

• Ааа за търгуване е ясно, че не става вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.House Разгледай мнение
                Мда, лошото е че не я хванах
                е то при такива ситуации няма и смисъл да го търгуваш . просто ти обръщам внимание че бомбата очертава нивото

Коментар

• Надявам се тая на USD/CAD да я хвана, аз вече съм пуснал дългата ама... да видим, да не вземе да слазя още надолу

Коментар

• Мда, лошото е че не я хванах

Коментар

• тая да . ама гледай как от нея е пропаднало

Коментар

• въпрос, на евро/паунд, на 5 мин на 0.76903, тая вече е тествана бомба нали?

Коментар

• Стана точно 17 .значи може наздаровя за отскочетата

Коментар

• аз на сипа отскочето играх

Коментар

• Значи при тях може колко млякото а при нас не може.я сеч

Иначе съм доволен скромно отскоче на дъртака на минетка.пепе видя ли го

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                В САЩ петролът вече е близо 2 пъти по-евтин от млякото
                                Да ама резервите им са на рекордно ниски нива.Ха да продават отворковците!

Коментар

Working...
                                X