If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
айде cheers .... яната колко слезе а индексите се потопиха значи престааам ако яната слезне до там къде си беше на 80 како ше се получи ...
са може да я изрежат ама като гледам има една грозна дупка там на 112 незнам ако слезне до там како тряя да стане или до 106 на месечна му е EMA50
яната дай да я закараме до 122 и от там да пускам късите
кво става пичове днес драги им ева мамата на късаците аз съм много доволен, еврака падна и яната се вдигна. очаквам да продължават в същия дух. ай наздраве с една бирюга
айде cheers .... яната колко слезе а индексите се потопиха значи престааам ако яната слезне до там къде си беше на 80 како ше се получи ...
са може да я изрежат ама като гледам има една грозна дупка там на 112 незнам ако слезне до там како тряя да стане или до 106 на месечна му е EMA50
кво става пичове днес драги им ева мамата на късаците аз съм много доволен, еврака падна и яната се вдигна. очаквам да продължават в същия дух. ай наздраве с една бирюга
Хахаха, точно. А като говори колко е хубаво всичко, пък то пада - новината е била "отиграна"...няма спор, че са смешковци тея фундаменталистчета. Императорът ми е от фаворитите. Жал ми е само за хорицата, с чиито пари им купи дакс на 12000.
Майкъл, иначе тези дръпнатите ги пуснах от трейдъра. Че там имам една малка сметка, и не ми се играят даксове и глупости с нея, понеже няма минита. Там пускам сипчета, джапанчета и форексче тук-таме. Миналия месец обаче като на майтап и направих 20% печалба (което в Bencha май не е ставало още), а почти не се бях занимавал там. Ама ей сега ако склоня глава и затворя минуса, половината ще ми я изядат еврейчетата.
Между другото скоро четох някъде се хвалеха кой каква доходност е постигнал. Масово се фукаха с 60% на година. На мен честно казано за дей-трейдинг не ми се видя много. Вашия ексипириънс какъв е?
Аз бих споделил но нямам година от както се занимавам, а и от есента там първото сериозно пропадане на дакса яко ме опари и общо взето до момента съм спечелил главно опита, другото е смешно А и аз не се занимавам супер активно, защото и в работата съм доста зает. Но скоро се надявам да стана по-активен не само в трейдинга, а и в темата, че сте много готина компания. Само евреите да не ни я затворят дотогава
Чек бе какви загуби бре не вииш ли че джапанките катерят къде си влязъл там ако си на баба си у пантофите лошо ама ей го то си катери ....дебни го там и вън от кораба от тоя японец
Како било всички прайли по 60% на година ли ве Пхахах хахахах оффф аве ей аз се утрепах от рискове и макса ми беше 40% и от лакомия скиваш ли кво стана и как ме наковаха, та така и с тея печелят печелят и айде трееесс един кожен прът и отидоа сите печалби .....
Това с тея максимални загуби работи до един момент и после лапаш и се потапяш това е истината 10-15% е ок и е нормално даже и тва е много.
Коментар