IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз изчезвам че имам работа. айде до после

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
      Направих братле, ама за мешана скара ще има. Даже можеш да си избереш една от тез непорочни девици. Аз черпя
      ше ги взема девиците ... и сложи мешаната скара отгоре им върху тях да си пиеме ракията върху мастиите .....
      И да внимаваш друг път с жълтия индекс не го пипай, че там е гадна работата намери си други играчки

Коментар

• Еййййй фашиста има бомба 5м на 9853.автоматично къса.там е и разкошното 9876

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          А що бе ние само нощем коментираме.сутрин само трейдване бомби момби
          нали

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
            абе админа кога ли ще се намеси. нещо много ни изпусна той в тая тема
            абе зарежи го па са и ти не го дърпай за опашката и без тва нищо не му прайм и са ни свикнали вече .... Мибова изгоре с подаръците в Мола много ме изтрещяха с тея спадове ... нема как някой път до гърло и тва е ... но ше го наместим пак ше го измайсторим

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
              даааммм тея ако влезнат в църквата ше им падне покрива отгоре им ве ....
              мухахахахаха викаш грешни грешни като кръстословица грешни

Коментар

чакам от exxs една мешана скара за джапанките освен ако не е напрайл някоя тъпотия преди това ....
                Направих братле, ама за мешана скара ще има. Даже можеш да си избереш една от тез непорочни девици. Аз черпя

Коментар

• пожелавам си днес дакса да иде на 10000 да ми излезне лимита на първата дълга

Коментар

• А що бе ние само нощем коментираме.сутрин само трейдване бомби момби

Коментар

викаш бдяли са над борсата като светици - Свети Миндилии
                      даааммм тея ако влезнат в църквата ше им падне покрива отгоре им ве ....

Коментар

погледни кви свиркаджийски погледи имат, как нема да дигат всичко дигат тея ...
                        абе админа кога ли ще се намеси. нещо много ни изпусна той в тая тема

Коментар

да бе верно къдемлийки са майкъле слагай по-често такива. обаче тоя дакс ме кефи много само с гапове отваря
                          и тея са кадемлийки

Коментар

Добрутро мутро .... Гледам уроспиите не са ходили да праат тръби вечерта и са бдяли над нас ей го и борсата е ок ....
                            викаш бдяли са над борсата като светици - Свети Миндилии

Коментар

Добрютро жорка .ти викаш мистрии ама тия явно са късметливи щото виж как дигнаха на майкъла борсата нощеска
                              погледни кви свиркаджийски погледи имат, как нема да дигат всичко дигат тея ...

Коментар

Добрютро жорка .ти викаш мистрии ама тия явно са късметливи щото виж как дигнаха на майкъла борсата нощеска
                                да бе верно къдемлийки са майкъле слагай по-често такива. обаче тоя дакс ме кефи много само с гапове отваря

Коментар

Working...
                                X