If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А защо не?
След юли 2011, платината трайно слезе под цената на златото.
Aвгуст 2012 -> XAUUSD = $1620 > XPTUSD = $1397 -> разлика от 16% в полза на златото.
Надявам се, че не търгуваш корелация XPT><XAU
Ъхъ, дълга платина късо зло. Влязох на последния паритет. Загубата беше по голяма де. Почти съм в парите вече.
А защо не?
След юли 2011, платината трайно слезе под цената на златото.
Aвгуст 2012 -> XAUUSD = $1620 > XPTUSD = $1397 -> разлика от 16% в полза на златото.
Надявам се, че не търгуваш корелация XPT><XAU
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
Чунчев, когато колата се обърне пътищата са много. Иначе, ако смяташ че взирайки се в ТР ще откриеш нещо - жестоко се лъжеш. Банковите гаранции и акредитивите са абсолютно неприложими за БГ клиенти. А застрахователите избягват да застраховат търговски вземания на територията на БГ. Да не говорим пък за застрахователен пул на малки клиенти. Мазалото е пълно в Родината мила. От там нататък аз имам изпълнителен лист от 2 години, но не съм предприел нищо, защото великата държава е винаги първа, а след нея не по малко великите ипотекари, а те не си помръдваха пръста и чакаха аз да набухам разходите. Както и да е. Да не оспамваме темата Ще си го избия от друг длъжник, който съм хванал яко за топките
Не си прав ако отвориш няколко годишни отчета на дадена фирма и ги анализираш можеш да придобиеш на 95% точна информация за фирмата. Фирма която няма дълготрайни активи или не ги обновява , я пиши бегала. това е само едно от нещата. Гледаш вземания по години, задължения по години как се променят, гледаш, приходи по групи, , и разходи по групи. Още от 1992 г в БГ има програмен продукт в който като въведеш данните от ГФО и ти прави пълен анализ на фирмата с всички коефициенти. ликвидност, задлъжнялост, рентабилност и т.н и т.н
Коментар