Първоначално изпратено от ВУЙЧО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Добра вечер , не ми харесва какви сте ги вършили днес
Пазара пак ме изненада с 50-100 пипса (мястото от където затворих хеджа)
Ще използвам тази възможност и направих добавка към късите 1.3190
Давам им време още около 2 седмици , надявам се да видим нива под 1.2950 .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Съгласен съм с едно малко слизане до 1.3145 от където според моето вълноброене ще започне 5-тата вълна. Докъде ще стигне тя, зависи от 4-тата. 1-вият вариант за корекция т.е. 0.61 от вълна А е достигната вече на 1.324. 2-рият класически вариант е А=C 1.34, което на този етап изглежда далече, но може да достигне 1.3333, което е 61.8 фибо на слизането от 1.37.
Да видим!?
Коментар
-
Аз пък си мисля следното като гледам дневната графика от тези нива 1,3150 ще тръгнем за 1.2950 но това е само асоциация и без предварителен сигнал е опасно да се влиза в каквито е да е къси щот ей и днес къси ,къси а 1 фугура север пък ФЕД разни други ...ще видим ..маркета ще покажеPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнениеспоред мен нивата около 1.3250-60 могат да са някаква по сериозна съпротива, но тези неща при лихви не важат...един господ знае какво ще стане, може пък намалението да се изтълкува като благоприятно за еврото и съвсем да се изшие, а днес пък американците са си сами на пазара, абе бъркоч отвсякъде, но докато атовете се ритат магаретата гледат отстрани....така че вече съм магаре, стига за днес и утре
къде затвориха европеиците ?
там ще сме с амлитуда + - 10 пипа ? ти ще си отговориш за котировките !
нанагорнището го минахме е какво следва ?
ама беше поверително инфо
аванта
Коментар
-
IS 35 Нема се пуашиш има ора дет са къси от по доле... чета даже че някои са си махнали хедjове и пазара ги изненадва с по фигура и си остават с очакванията както са очаквали и миналата седмица траен пробив под 1,30 ама няма лошо .... да се отучиш да контриш явен trend е много по трудно даже от това да се научиш да слагаш стоп .....личен опит
то зависи и от трейдинг плана ти де ако дългосрочен инвеститор кво ти пука 200-300 пипса минусPip master
Коментар
-
според мен нивата около 1.3250-60 могат да са някаква по сериозна съпротива, но тези неща при лихви не важат...един господ знае какво ще стане, може пък намалението да се изтълкува като благоприятно за еврото и съвсем да се изшие, а днес пък американците са си сами на пазара, абе бъркоч отвсякъде, но докато атовете се ритат магаретата гледат отстрани....така че вече съм магаре, стига за днес и утре
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
after bacardi hours
http://www.youtube.com/watch?v=36FEeh3W1dI
http://www.youtube.com/watch?v=oo8QmLMUphALast edited by 6969; 01.05.2013, 14:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеБачкате ли бря
А бачкаторите празнуват
Успешни празници и пълни кесии. Утре ще е екшъна, ама и днес има за вземанеКойто ме слуша фалира.
Коментар
Коментар