If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Яна или мана положението е критично. Светлина в туна ако индикатора на цената влезе в диапазон 3160-70 та ще започне да изпълнява любимата ми фигурка коята сам кръстих - опънати нерви. От това ниво ще се получи голямо падане но проблема е, че него остават 25 пипа а до по-лошия вариянт 8.
...извикай всите зли духове да почнат да заклеймяват ...да излеят що праезични заклинания знаят...
Яна или мана положението е критично. Светлина в туна ако индикатора на цената влезе в диапазон 3160-70 та ще започне да изпълнява любимата ми фигурка коята сам кръстих - опънати нерви. От това ниво ще се получи голямо падане но проблема е, че него остават 25 пипа а до по-лошия вариянт 8.
На майка му в путката и на фундамент и на евро. Ако не бях обладан от шибаните лихви сега щях да съм с +30 а не с -30% акаунт, язък, че съм от 10 години на този пазар а правя грешките на прохождащи пеленаци. Ниската ликвидност при тази шибана двойка Eur Usd така бавно бърка в задника, че забравяш да станеш и да избягаш. Само Злато и Яна за напред....
.......трай бря...има йощ малко тръпка в пазарят...да видим ке оцелее ли > ТАТО stop (3203)
Ако не бях обладан от шибаните лихви сега щях да съм с +30 а не с -30% акаунт, язък, че съм от 10 години на този пазар а правя грешките на прохождащи пеленаци. Ниската ликвидност при тази шибана двойка Eur Usd така бавно бърка в задника, че забравяш да станеш и да избягаш. Само Злато и Яна за напред....
Коментар