IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Корекцията може дае А ....може дае АВ ....АВС....след пробив на 32.62 къси
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
      ... зарата,пиша от 26.12 може да се провери цифрите които съм написал,колко от тях са изпълнени/за какъв период след поста/.

Ако искаш да "съборим"твоята теория с моята....

Не те видях на 26.12, но няма да спорим сега за глупости: щом печелиш - всичко е ОК! Бравос!

Ако бях от тогава с твърдият ти ъп и съм добавил на 1,30, до 1,34 - са 4 фигури /400 пипа, кой ти ги дава?/- нагоре - досега щях да съм приключил с форекса, защото за един новак - 4 бързи фигури - мисля са му предостатъчно -като дюшеша.
      Или, казваш- да караме както ни учи Мечо Пух - "колкото повече, толкова повече"? Сладкото винаги е сладко и няма начин да ни загорчи... хубава перспектива, но дали е реална?
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Късо ойро от мен отново

Коментар

....целим се в 1,3484/1,3507.Единствено условие е да подмине 1,3468

...няма да ви досаждам още дълго.Да не ви терзаят съмнения
          Вчера 8:16 ....амиии ...близо е
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Добра вечер!За утре EUR/USD spuskame1,3351/45 и от там заветните 1,3404/1,3411 1,3435/1,3443

..утре сутрин ще стане ясно,колко нагоре точно ще "иде ".По нагоре от 1,3443

Лека нощ !
            На 14.01.2013 22:27

без коментар...
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Вече имаме А сас ниво на къси 34.05 ....остава давидим корекциата дали щее А или АВС ....вътрешни нива 33.40 и 70 .....Сега чакаме....от 33.60 къси или ако има пробив на дъното пак къси сас стоп на новото критично ниво ....или от 32.95 дълги сас1/2 обем от нормалната ви позиция за нагоре до обем на позицията .

Коментар

• ... зарата,пиша от 26.12 може да се провери цифрите които съм написал,колко от тях са изпълнени/за какъв период след поста/.

Ако искаш да "съборим"твоята теория с моята....

Коментар

..прочетох постовете ,нямам какво да добавя аз посока не съм сменял/само добавих нови покупки/.Днес,най късно утре ще е отминало 1,3411/после ще пиша /

Използването на минало време не е в твоя полза, особено ако има вече регистрирано движение. Затова някои подметнаха, че усещат некоректност в коментарите ти.
                  Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Здравейте! Еврото получи временна подкрепа от излезлите данни за инфлацията в Еврозоната, която остава висока. Това от своя страна работи против евентуалната възможност ЕЦБ да намали лихвения процент.
                    Реакцията на пазара по всяка вероятност е емоционална. Инвеститорите ще трябва да си отговорят на въпроса до каква степен високата инфлация в комбинация с безкрайните бюджетни съкращения и икономии ще намалят покупателната способност на населението. И до каква степен това ще спъва процеса на излизане от рецесията.
                    Ще трябва да обърнат и сериозно внимание на станалите явни вече опасения, че силното евро допълнително ще пречи на растежа на икономиката в региона.
                    И още - растящата безработица, драстичното свиване на производството, прогнозите за намален икономически растеж, воглаве с безпрецедентната дългова криза едва ли са повод за розови сънища. Впрочем колцина отчитат факта, че дългът на Германия е по-висок от този на Испания?
                    Германия очевидно е "друга бира".. Меркел е чаровницата и всички са отправили взор към нея.

"Премиерът на Испания, Мариано Рахой заяви пред „Financial Times“, че в момента не е необходимо страната му да се възползва от предложената програма за финансова помощ от страна на Европейската централна банка (ЕЦБ). Въпреки това, той не изключва това да се случи в бъдеще. Г-н Рахой подчерта, че е напълно убеден в твърдението си, че испанските банки нямат нужда от по-нататъшна финансова помощ. Такъв ход от негова страна би могъл да навреди на страната, коментират анализатори, имайки предвид предупреждението от Fitch, че ако Испания се откаже от помощта на ЕЦБ, това би довело до смут на финансовите пазари."

Ама - той нямало да се възползва от помощта, но не изключва възможността за в бъдеще... Въртяяяяяят палачинката, но това не е начин, за да се оправят нещата, а дали е редно да се преекспонират в бъдеще? Ми, нали тогава може някой от настоящите да не го преизберат - да му мислят следващите...

Поне за Германия не може да се направи такава аналогия от последното изречение и очакванията там са съвсем в различна посока. Толкова много фактори се преплитат, че човек няма как да отчете влиянието им, още повече ако знаеше за всички предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
                      Юнкера донякъде го приемам като част от Фундамента а Фибото като част от ТА.
                      Опитвам се да работя и с двата анализа, доколкото мога, едновременно.Но както казва
                      многоуважаемия ТАТО, " ТАТО предполага а пазаро разполага"...
                      Та и аз така....
                      АбсЕлютно точно казано!
                      Още повече, че онова, което знаем от фундамента-са трохите, които няма как да не бъдат разпръснати пред "гладните", но дали тия трохи ще ги нахранят, или ще ги направят още по-гладни - историята на ФХ-а мълчи..
                      Всички сме яко манипулирани. Успех!

Коментар

• Какво значи фибо.....Нищо....един ориентир негарантиращт Нищо....Този който го слага знаели каде е точка А...задаго сложи ...не....В
                        Единсъвенно при корекция на даден трен ....може да търсим ориентири на корекцията 38.2 и 61.8 .....но ние пак незнаем дали тази точка А е правилната.,...затова това Фибо ....е напълно подвеждащо.Е в някои случаи точка А е добре видна но в повечето Не.

Коментар

• ..прочетох постовете ,нямам какво да добавя аз посока не съм сменял/само добавих нови покупки/.Днес,най късно утре ще е отминало 1,3411/после ще пиша /

Коментар

• евро

Здравейте! Еврото получи временна подкрепа от излезлите данни за инфлацията в Еврозоната, която остава висока. Това от своя страна работи против евентуалната възможност ЕЦБ да намали лихвения процент.
                            Реакцията на пазара по всяка вероятност е емоционална. Инвеститорите ще трябва да си отговорят на въпроса до каква степен високата инфлация в комбинация с безкрайните бюджетни съкращения и икономии ще намалят покупателната способност на населението. И до каква степен това ще спъва процеса на излизане от рецесията.
                            Ще трябва да обърнат и сериозно внимание на станалите явни вече опасения, че силното евро допълнително ще пречи на растежа на икономиката в региона.
                            И още - растящата безработица, драстичното свиване на производството, прогнозите за намален икономически растеж, воглаве с безпрецедентната дългова криза едва ли са повод за розови сънища. Впрочем колцина отчитат факта, че дългът на Германия е по-висок от този на Испания?
                            Last edited by Дон Карлос; 16.01.2013, 12:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                              Поне да беше хвърлил едно око насам, че да му обясним как тълкуваме нещата през Фибоначи.
                              Юнкера донякъде го приемам като част от Фундамента а Фибото като част от ТА.
                              Опитвам се да работя и с двата анализа, доколкото мога, едновременно.Но както казва
                              многоуважаемия ТАТО, " ТАТО предполага а пазаро разполага"...
                              Та и аз така....

П.П. А за скъпото евро отдавна има тука коментари (Дон Карлос мисля че беше..) и
                              аз също мисля че е крайно време да стане 1.18, 1.20 но кой ме пита мене....
                              Last edited by vavas; 16.01.2013, 12:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
                                Според мене, като си гледам дневната графика и слагам Фибото
                                ми се струва, че поне до 1.3213 ще слезе и ако продължи на възходящ ще
                                отиде след това 1.35хх. На 1.3213 някъде идва 50% на последния възход и 23.6%
                                на дънцето от 1.2661. Котара по-ги разбира тия работи да каже ако бъркам нещо.
                                Лошо е, че има едни хора, дето не знаят що е то Фибо/то/, или пък - ако знаят за него, то не се съобразяват изобщо с него, както например днес след 10 ч.- еврото стигна до 1,326. Вероятно за това не малка роля изигра и коментара на председателят на Еврогрупата - Жан-Клод Юнкер /ето го юнкера!/, който каза, че еврото в момента е на опасно високи равнища спрямо останалите валути.???
                                Какво ли искаше да каже? Поне да беше хвърлил едно око насам, че да му обясним как тълкуваме нещата през Фибоначи.

Коментар

Working...
                                X