IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
    много ме съмнява че ще мажем ските в края на ски сезона
    момента сега не е добър за прогнози.
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• възлагам големи надежди на йената а дано стане 100 за лев

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
        сега е в краткосрочно безпосочие - оставили са го на "свободния пазар"

Като разглеждам модела на ФЕД с който "ни лъжат" в момента - следващата цел е 1.3630

но очаквам да сменят модела скоро ...

много ме съмнява че ще мажем ските в края на ски сезона

Коментар

• Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнение
          абе оправяме оправяме някои хора се грешен час им показва часовника
          сега е в краткосрочно безпосочие - оставили са го на "свободния пазар"

Като разглеждам модела на ФЕД с който "ни лъжат" в момента - следващата цел е 1.3630

но очаквам да сменят модела скоро ...
          Last edited by iivanoff; 06.02.2013, 18:28.

Коментар

ами смяташ И проверяваш! Ако модела ти не отговаря на реалноста ... лошо
            я прасни един анализ Иванофф ако спечелим ще пратим армаган

Коментар

Абе човек, нали ти казах че "не обичам РОМИ" - ти все там ме навираш

няма проблеми с писането, ама все си мислех че тези неща ги оправяте

аз само за сверяване на часовниците го правя ...
              абе оправяме оправяме някои хора се грешен час им показва часовника

Коментар

ама и аз какъв съм надуших хубави прогнози (пари) и ти облизах сладко гладко гъза
                недей, че ще ми урочасаш системата

Коментар

• ама и аз какъв съм надуших хубави прогнози (пари) и ти облизах сладко гладко гъза

Коментар

е не се съмнявам,че си я схванал умно момче ми се виждаш иначе, дано продължаваш да ловиш и да постваш тука позициите си на простолюдието пък ако искаш и от Тайланд пиши
                    Абе човек, нали ти казах че "не обичам РОМИ" - ти все там ме навираш

няма проблеми с писането, ама все си мислех че тези неща ги оправяте

аз само за сверяване на часовниците го правя ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Затворих 1/3 7616, 1/3 7575 другото сега му сложих стоп 7600 Кво да направя, тъй ги наредих сабале на закуска. Ся се прибирам в Софето.
                      Ей стряхлив Мямун,казах ти да почакаш.

Нищо профита си е профит,па макар и малък

Аз ще изчакам още
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

За хАВАИТЕ не позна

- не харесвам "ромите" /всички разновидности/, където и да са по света

... но идеята я схванах
                        е не се съмнявам,че си я схванал умно момче ми се виждаш иначе, дано " тайните индикатори" да работят и продължаваш да ловиш и да постваш тука позициите си на простолюдието пък ако искаш и от Тайланд пиши

Коментар

ако си открил такъв модел сигурно трябва да влизаш с поне 10 лота на позиция ако ти е 100% метода и да ми пишеш от хаваите сега
                          За хАВАИТЕ не позна

- не харесвам "ромите" /всички разновидности/, където и да са по света

... но идеята я схванах

Коментар

ако си открил такъв модел сигурно трябва да влизаш с поне 10 лота на позиция ако ти е 100% метода и да ми пишеш от хаваите сега

Коментар

не знаех,че във форекса има нещо 100% сигурно

Коментар

• [QUOTE=iivanoff;1059385587]Аз работя само на 100% сигурно !! [/QUOTЕ

не знаех,че във форекса има нещо 100% сигурно

Коментар

Working...
                                X