Първоначално изпратено от titogb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениесега е в краткосрочно безпосочие - оставили са го на "свободния пазар"
Като разглеждам модела на ФЕД с който "ни лъжат" в момента - следващата цел е 1.3630
но очаквам да сменят модела скоро ...
много ме съмнява че ще мажем ските в края на ски сезона
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениеабе оправяме оправяме някои хора се грешен час им показва часовника
Като разглеждам модела на ФЕД с който "ни лъжат" в момента - следващата цел е 1.3630
но очаквам да сменят модела скоро ...Last edited by iivanoff; 06.02.2013, 18:28.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеами смяташ И проверяваш! Ако модела ти не отговаря на реалноста ... лошо
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАбе човек, нали ти казах че "не обичам РОМИ" - ти все там ме навираш
няма проблеми с писането, ама все си мислех че тези неща ги оправяте
аз само за сверяване на часовниците го правя ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениеама и аз какъв съм надуших хубави прогнози (пари) и ти облизах сладко гладко гъза
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениее не се съмнявам,че си я схванал умно момче ми се виждашиначе, дано продължаваш да ловиш и да постваш тука позициите си на простолюдието пък ако искаш и от Тайланд пиши
няма проблеми с писането, ама все си мислех че тези неща ги оправяте
аз само за сверяване на часовниците го правя ...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗатворих 1/3 7616, 1/3 7575 другото сега му сложих стоп 7600Кво да направя, тъй ги наредих сабале на закуска. Ся се прибирам в Софето.
Нищо профита си е профит,па макар и малък
Аз ще изчакам ощеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЗа хАВАИТЕ не позна
- не харесвам "ромите" /всички разновидности/, където и да са по света
... но идеята я схванахиначе, дано " тайните индикатори" да работят и продължаваш да ловиш и да постваш тука позициите си на простолюдието пък ако искаш и от Тайланд пиши
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениеако си открил такъв модел сигурно трябва да влизаш с поне 10 лота на позиция ако ти е 100% методаи да ми пишеш от хаваите сега
- не харесвам "ромите" /всички разновидности/, където и да са по света
... но идеята я схванахМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеами смяташ И проверяваш! Ако модела ти не отговаря на реалноста ... лошои да ми пишеш от хаваите сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениене знаех,че във форекса има нещо 100% сигурноМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар