Христо72,всекидневното влизане е само за изпечени трейдъри.Осъзнавам,че не съм такъв,и пак правя простотии.Излез от пазара,успокой топката 2-3 седмици,чети и бъди готов за,според теб,чиста ситуация.Важно е душата да е равна.Успех.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от typir Разгледай мнениеНякак ми се вижда да минем през 1.3615 към 1.3390!
Западните анализатори му казват "bias remains neutral" на това!
- имам чувството че ФЕД са изключили ГЛАВНИЯ компютър!
- работят само алгоритмичните високочестотни компютри за търговия за да компенсират пазара
- никаква реакция на нищо извън това!Last edited by iivanoff; 06.02.2013, 21:16.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеХристо72,ако не знаеш къде си тръгнал,ще стигнеш другаде.Аз съм го правил.
Иначе гледам и обемите ето сега на последната часова свещ нарастнаха в сравнение с предните двеLast edited by hristo72; 06.02.2013, 20:51.
Коментар
-
[QUOTE=hristo72;1059385799]Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениепонякога кратковременно очакване е по силно от дълговременен тренд, ако не е удовлетворено конкретно очакване...
Единственото което ме води на тая мисъл е че МА200 подпря цената шп същия начин на 326+ когато тръгна нагоре ..
после - още по-лошо нещо - с изкривяването на валутните курсове САМО през политиката се игнорират всички случайни и независещи от политиците или тези които ни управляват събития. Следствието е че се филтрират всички катаклизми или изобщо всичко което не им е удобно да бъде фактор... и това води до още по-дълбоко контролиране на възможностите... псоле има Високочестотна Търговия - която обира всички луфтове на "свободния пазар" .... абе пълно ТОТО става ако не го анализираш сериозноМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
[QUOTE=iivanoff;1059385779]
понякога кратковременно очакване е по силно от дълговременен тренд, ако не е удовлетворено конкретно очакване...
Единственото което ме води на тая мисъл е че МА200 подпря цената по същия начин на 326+ когато тръгна нагоре ..Last edited by hristo72; 06.02.2013, 19:47.
Коментар
-
Докато Федералните/които и да са Те/раздвижат покритата площ,нещо яко,старо,пак яко,пак старо,и само яко,яко,яко и тн.http://www.youtube.com/watch?v=tGoF51thz4A
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениепросто там е ма200 на часовата графика оня ден сме слизали за малко под нея , днес за много малко ...
важни са абсолютно всички ма-та ... а не само 100,200,1838 ...
после зависи в какъв тайм фрем го гледаш - демек, какви са ти статистическите очаквания за различки интервали от време...
понякога кратковременно очакване е по силно от дълговременен тренд, ако не е удовлетворено конкретно очакване...
Вярно, някои са по-важни от други... но всички са възможни... от тук следва че всяка една координата на графичния плот е възможна за стойност на графиката, но вероятността е различна!
Има различни индикатори, които работят добре ... но всеки при конкретен модел.
Затова се случва нормално човек който е свикнал с даден индикатор, от даден момент да започне да НЕ ПОЗНАВАили обратно...
изобщо пълна манипулациянапълно съобразена с човешката природа
Last edited by iivanoff; 06.02.2013, 19:39.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеизследваш го... но само когато го има
сега е равновероятно да слезе или да се качи!
- затова не се съгласих веднага с колегата че мине ли 1.3518 и е за нагоре 100%
Абе къде е Тато ...не изхарчи ли я таз хилядарка ...
Еврото за последните 10г казват средно е на ниво от 1.45 така че не знам защо текущите нива ги притесняват или това си е част от игратаLast edited by hristo72; 06.02.2013, 19:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениекак го определяш тоя модел като всеки път е различен ...
сега е равновероятно да слезе или да се качи!
- затова не се съгласих веднага с колегата че мине ли 1.3518 и е за нагоре 100%Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЕй стряхлив Мямун,казах ти да почакаш.
Нищо профита си е профит,па макар и малък
Аз ще изчакам още
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениесега е в краткосрочно безпосочие - оставили са го на "свободния пазар"
Като разглеждам модела на ФЕД с който "ни лъжат" в момента - следващата цел е 1.3630
но очаквам да сменят модела скоро ...
Коментар
Коментар