IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Христо72,всекидневното влизане е само за изпечени трейдъри.Осъзнавам,че не съм такъв,и пак правя простотии.Излез от пазара,успокой топката 2-3 седмици,чети и бъди готов за,според теб,чиста ситуация.Важно е душата да е равна.Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от typir Разгледай мнение
      Някак ми се вижда да минем през 1.3615 към 1.3390!
      най-добре да не се заемат позиции сега! Може да се поклати така до утре...

Западните анализатори му казват "bias remains neutral" на това!

- имам чувството че ФЕД са изключили ГЛАВНИЯ компютър!

- работят само алгоритмичните високочестотни компютри за търговия за да компенсират пазара

- никаква реакция на нищо извън това!
      Last edited by iivanoff; 06.02.2013, 21:16.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Някак ми се вижда да минем през 1.3615 към 1.3390!

Обаче нещо ......хм
        Last edited by typir; 06.02.2013, 20:55.

Коментар

• Къде си ТАТО? Да внесеш яснота!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
            Христо72,ако не знаеш къде си тръгнал,ще стигнеш другаде.Аз съм го правил.
            Да така е много си прав ... особено днес така се оказа.

Иначе гледам и обемите ето сега на последната часова свещ нарастнаха в сравнение с предните две
            Last edited by hristo72; 06.02.2013, 20:51.

Коментар

• Христо72,ако не знаеш къде си тръгнал,ще стигнеш другаде.Аз съм го правил.

Коментар

• [QUOTE=hristo72;1059385799]
                Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                понякога кратковременно очакване е по силно от дълговременен тренд, ако не е удовлетворено конкретно очакване...

Единственото което ме води на тая мисъл е че МА200 подпря цената шп същия начин на 326+ когато тръгна нагоре ..
                Ох човек, понякога има съвпадения, после има толкова видове статистически оптимизации (пивоти, ма, експоненциален анализ и т.н.) че ако наредиш всички гранични криви на екрана, откъдето и да мине графиката все ще ти се струва че към някоя крива отива

после - още по-лошо нещо - с изкривяването на валутните курсове САМО през политиката се игнорират всички случайни и независещи от политиците или тези които ни управляват събития. Следствието е че се филтрират всички катаклизми или изобщо всичко което не им е удобно да бъде фактор... и това води до още по-дълбоко контролиране на възможностите... псоле има Високочестотна Търговия - която обира всички луфтове на "свободния пазар" .... абе пълно ТОТО става ако не го анализираш сериозно

Коментар

• [QUOTE=iivanoff;1059385779]
                  понякога кратковременно очакване е по силно от дълговременен тренд, ако не е удовлетворено конкретно очакване...

Единственото което ме води на тая мисъл е че МА200 подпря цената по същия начин на 326+ когато тръгна нагоре ..
                  Last edited by hristo72; 06.02.2013, 19:47.

Коментар

• Докато Федералните/които и да са Те/раздвижат покритата площ,нещо яко,старо,пак яко,пак старо,и само яко,яко,яко и тн.http://www.youtube.com/watch?v=tGoF51thz4A

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Дзинга рулс!!
                      Тая дзинга днес разкова кочината

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                        просто там е ма200 на часовата графика оня ден сме слизали за малко под нея , днес за много малко ...
                        То това нищо не значи... дири и да трябва към нея да отиде /да изравни статистически очаквания/ няма как само по нея да разбереш как ще отиде към нея, колко ще стои там или колко ше гравитира около нея....

важни са абсолютно всички ма-та ... а не само 100,200,1838 ...

после зависи в какъв тайм фрем го гледаш - демек, какви са ти статистическите очаквания за различки интервали от време...

Вярно, някои са по-важни от други... но всички са възможни... от тук следва че всяка една координата на графичния плот е възможна за стойност на графиката, но вероятността е различна!

Има различни индикатори, които работят добре ... но всеки при конкретен модел.

Затова се случва нормално човек който е свикнал с даден индикатор, от даден момент да започне да НЕ ПОЗНАВА или обратно...

изобщо пълна манипулация напълно съобразена с човешката природа
                        Last edited by iivanoff; 06.02.2013, 19:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                          изследваш го... но само когато го има

сега е равновероятно да слезе или да се качи!

- затова не се съгласих веднага с колегата че мине ли 1.3518 и е за нагоре 100%
                          просто там е ма200 на часовата графика оня ден сме слизали за малко под нея , днес за много малко ...

Абе къде е Тато ...не изхарчи ли я таз хилядарка ...

Еврото за последните 10г казват средно е на ниво от 1.45 така че не знам защо текущите нива ги притесняват или това си е част от играта
                          Last edited by hristo72; 06.02.2013, 19:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                            как го определяш тоя модел като всеки път е различен ...
                            изследваш го... но само когато го има

сега е равновероятно да слезе или да се качи!

- затова не се съгласих веднага с колегата че мине ли 1.3518 и е за нагоре 100%

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Ей стряхлив Мямун,казах ти да почакаш.

Нищо профита си е профит,па макар и малък

Аз ще изчакам още
                              Дзинга рулс!!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                                сега е в краткосрочно безпосочие - оставили са го на "свободния пазар"

Като разглеждам модела на ФЕД с който "ни лъжат" в момента - следващата цел е 1.3630

но очаквам да сменят модела скоро ...
                                как го определяш тоя модел като всеки път е различен ...

Коментар

Working...
                                X