Добро да е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениее четохме и канала дето си го дал точно там го спря е малко слезе под него 20-30 пипса но това не се брои и сега нагоре до горната граница.... 3500
аз като гледам за да излезем от тоя канал тр да бием 3575 ако сме под него си тъпчем у браздата ........ не е казано, че трябва да сме постоянно в "играта". Още повече, че днес е петък ..... мое правило е в петък да избягвам търговия.
Ако все пак трябва да изкажа мнението си за посоката днес...тя ще е надолу ... 1.33, но без мое участие .....
И искам нещо да споделя от личния си опит ....... не се впускайте във всемирни анализи на икономики, правителства и разни други такива, избягвайте да четете предсказания на други за курса ..... съсредоточете се само върху една валутна двойка и върху вашето собствено виждане на движението.
Успешен ден
Коментар
-
Сега малко помощ.Добра вечер!Гледам,че почнахте със щурутийте.Първо обявих смяната на посоката и си помислих,че ще устискате 500 пипса корекция.За утре 1 ,3424/1,3403 1,3398/77/55 1,3315/10 после 1,3278/края на тая сага е 1,3233.После като примерни самаряни обратно 1,3610/1,3657 1,3724/1,3754
..това не е съвет за търговия.Всички числа се случват след 0 GMT
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеТато, мир не ми даваот одеве,и накрая питам директно
аджеба що таргета е точно 3703
освен туй таргето требеше по системата дет я ползвам да го сложа на 3708 ама за 1-2 пипса може да не го вземе пазаря и затуй
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеда не слезе само до МА200 на 4Н някъде около 3340следвай цената!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО откри дълга от 3377 половин лот - стоп 3250 цел 3703
айййййде пак хаирлия да еот одеве,и накрая питам директно
аджеба що таргета е точно 3703
Коментар
-
Първоначално изпратено от esta75 Разгледай мнениеНякой обърна ли внимание на поста ми от 12:07ч
Или всички "блееха" заедно както се изрази приблизително малко по-надолу maistora878
Успешна търговия
аз като гледам за да излезем от тоя канал тр да бием 3575 ако сме под него си тъпчем у браздата ...Last edited by hristo72; 07.02.2013, 22:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bo_FX Разгледай мнениеДълга евро/долар от 1.3390 с 50 к. стоп ръчен, цел 1.3800!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе знам кой кво фана от движенията. Аз за сега съм с един нов къс дакс от 7600. Кабела убо тръгна сегодня ама нищо не зех. Доларът го изгледах и негоhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
Коментар