IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро да е.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Да бе,да.Върти,върти,после веднага се разпадай.Консолидирай,тествай нива при косолидацията,отивай до месечна съпротива,после веднага до месечна подкрепа 1.32.Усмивки от старите ленти.Нещо се губи.Добро утро на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
        е четохме и канала дето си го дал точно там го спря е малко слезе под него 20-30 пипса но това не се брои и сега нагоре до горната граница.... 3500

аз като гледам за да излезем от тоя канал тр да бием 3575 ако сме под него си тъпчем у браздата ...
        Сега колега малко почивка ..... не е казано, че трябва да сме постоянно в "играта". Още повече, че днес е петък ..... мое правило е в петък да избягвам търговия.
        Ако все пак трябва да изкажа мнението си за посоката днес...тя ще е надолу ... 1.33, но без мое участие .....

И искам нещо да споделя от личния си опит ....... не се впускайте във всемирни анализи на икономики, правителства и разни други такива, избягвайте да четете предсказания на други за курса ..... съсредоточете се само върху една валутна двойка и върху вашето собствено виждане на движението.

Успешен ден

Коментар

• Сега малко помощ.Добра вечер!Гледам,че почнахте със щурутийте.Първо обявих смяната на посоката и си помислих,че ще устискате 500 пипса корекция.За утре 1 ,3424/1,3403 1,3398/77/55 1,3315/10 после 1,3278/края на тая сага е 1,3233.После като примерни самаряни обратно 1,3610/1,3657 1,3724/1,3754

..това не е съвет за търговия.Всички числа се случват след 0 GMT

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
            Тато, мир не ми дава от одеве,и накрая питам директно аджеба що таргета е точно 3703
            щот велика е вероятноста да стане двоен връх на 3710 освен туй таргето требеше по системата дет я ползвам да го сложа на 3708 ама за 1-2 пипса може да не го вземе пазаря и затуй
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
              да не слезе само до МА200 на 4Н някъде около 3340
              аз внимателно следя цената и ако падне под 1.338 ще затворя дългите и ще скъся.
              следвай цената!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                ТАТО откри дълга от 3377 половин лот - стоп 3250 цел 3703
                айййййде пак хаирлия да е
                Тато, мир не ми дава от одеве,и накрая питам директно аджеба що таргета е точно 3703

Коментар

• Първоначално изпратено от esta75 Разгледай мнение
                  Някой обърна ли внимание на поста ми от 12:07ч

Или всички "блееха" заедно както се изрази приблизително малко по-надолу maistora878

Успешна търговия
                  е четохме и канала дето си го дал точно там го спря е малко слезе под него 20-30 пипса но това не се брои и сега нагоре до горната граница.... 3500

аз като гледам за да излезем от тоя канал тр да бием 3575 ако сме под него си тъпчем у браздата ...
                  Last edited by hristo72; 07.02.2013, 22:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от bo_FX Разгледай мнение
                    Дълга евро/долар от 1.3390 с 50 к. стоп ръчен, цел 1.3800!
                    да не слезе само до МА200 на 4Н някъде около 3340

Коментар

• Ako влезе още някой с дълга от 1/2 лот, може и да обърнете пазара
                      Аз съм неутрален
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• eur/usd

Дълга евро/долар от 1.3390 с 50 к. стоп ръчен, цел 1.3800!
                        следвай цената!

Коментар

• ЕЦБ си каза думата, ама ФЕД докога ли ше си трае.... не мисля че това пропадане на еврото ги урежда ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Не знам кой кво фана от движенията. Аз за сега съм с един нов къс дакс от 7600. Кабела убо тръгна сегодня ама нищо не зех. Доларът го изгледах и него
                            Къс съм от 1.3520 още от вчера сега се пита в задачата къде да се излиза ама знае ли човек.
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Не знам кой кво фана от движенията. Аз за сега съм с един нов къс дакс от 7600. Кабела убо тръгна сегодня ама нищо не зех. Доларът го изгледах и него

Коментар

• Как е бре "дружина"!
                                Поздрави от мен,аз само минавам от тука.

Коментар

Working...
                                X