If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе ти срам нямаш ли?
Не е срамно че си ТЪП като гъза на Дан Колов, а че си упорит в тъпотията си. Не спираш да ръсиш глупости. За тренда, че не го виждаш да не говорим, а че неможеш да напипаш пулса на пазара е очевидно от години. Така че поне си трай. Ходи си тихо и кротко на църква и пали свещи (не за демо сметките си) Господ да се смили над бедната ти и изтерзана еснафска душица.
Много хубаво си го определил от една страна,но от другата не забравяй,че е заслужил инвеститор!
Абе ти срам нямаш ли?
Не е срамно че си ТЪП като гъза на Дан Колов, а че си упорит в тъпотията си. Не спираш да ръсиш глупости. За тренда, че не го виждаш да не говорим, а че неможеш да напипаш пулса на пазара е очевидно от години. Така че поне си трай. Ходи си тихо и кротко на църква и пали свещи (не за демо сметките си) Господ да се смили над бедната ти и изтерзана еснафска душица.
Не ми се вярва, че това възходящо движение при Златото ще продължи дълго .
И на мене колега Схема мисля че утре ще падне под 1500 затова ти предлагам тази нощ да чакаш новото отваряне на пазара със затаен дъх и подготвен с един милион къси унции веднага щом отвори пазара вече виждам че си станал трелионер в зелено естествено за консултацията с мене ще се изръсиш с някоя и друга хилядарка все пак аз не сам Хари Шулц дето взима по 3000 гущера на час аз съм много по специален консултант по благородни метали и моята усулуга струва десетки хиляди долара на изречение
Абе къде избяга Шемата. Да идва и да го пука това зло
В двора е полива китките че ще изсъхнат вика като стане на 1200 да го викнеме да затвори късите че си е поръчал едно ферари и вика от късите дето ги имама най малко ферераи ще си взема Мъдър човек е схемата
Бих посъветвал да се изчака до понеделник за сребро.. китайците да видим дали ще се напънат да обърнат посоката на 3 годишния си мечи пазар, ако продължат да забиват надолу всичко ще се спихне.
Понеделник е labor day и борсите са затворени ма ти си чакай
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Бих посъветвал да се изчака до понеделник за сребро.. китайците да видим дали ще се напънат да обърнат посоката на 3 годишния си мечи пазар, ако продължат да забиват надолу всичко ще се спихне.
А аз си имам от ниво 28 долара вече няколко месеца си го държа така че не бързам не го играя на ливъридж така че каквото и да стане здраве да е макар че ниво от 36 долара в скоро време би могло да бъде очаквано преспокойно другият вариант е тест на зоната около 26,50 долара макар че си мисля че конолидацията приключи и би трябвало да наблюдаваме ново възходящо движение
Коментар