IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Препоръчвам да разкопаш лозето на дядо си докато чакаш корекцията да се случи...Току-виж,че неговия прадядо е заровил делва с жълтици пестейки от закуски...При повечко късмет - ако изровиш гърнето,де - ти препоръчвам да продадеш златните парички на 2880 и да си ги купиш обратно под 2000 с цел 4870 - 5250 в дългосрочен план .....И да не забрайш да ме почерпиш за ноу-хауто
    2880.............. долари или лева ........щото ако е второто то момента за продажба е тука-тука..............

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Това никой не може да го каже дори и най опитният трейдър знаеш само че ще расте но дневни седмични движения е абсурд някой да ти ги каже може само да се гадае ако си следил пазара в петък през деня техничарите са щяли да ти кажат корекция пасувай или скъсявай скалпирай деня да ама изведнъж за секунди минути виж какво стана и ако си с ливъридж и поставен стоп там и става мяу
      Братле, аз не съм трейдър...... Не играя и не търся дневни или седмични печалби. Ливъридж, пипс, скъсяване - са ми известни като понятия от обща култура и дотук. Въпроса ми беше за дългосрочно физическо злато . А и ако беше за 1 унцийка - пак нямаше да питам , но ми се освободиха едни 50 К та за това попитах.........и 20-30 $ да падне унцийката - пак са добри парици на 600 гр. Ама и ти си прав......кой ли пък може да го каже със сигурност ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Как пък точно го изчисли 2880
        Връх не се изчислява..връх се чака
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Препоръчвам да разкопаш лозето на дядо си докато чакаш корекцията да се случи...Току-виж,че неговия прадядо е заровил делва с жълтици пестейки от закуски...При повечко късмет - ако изровиш гърнето,де - ти препоръчвам да продадеш златните парички на 2880 и да си ги купиш обратно под 2000 с цел 4870 - 5250 в дългосрочен план .....И да не забрайш да ме почерпиш за ноу-хауто
          Как пък точно го изчисли 2880

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
            .....Например , добре ли е да се пазарува физическо златце на тая цена в момента - 1730 - или очаквате някаква корекция надолу в следващите дни ?
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Хайде някой да напише нещо де.........Например , добре ли е да се пазарува физическо златце на тая цена в момента - 1730 - или очаквате някаква корекция надолу в следващите дни ?
              Това никой не може да го каже дори и най опитният трейдър знаеш само че ще расте но дневни седмични движения е абсурд някой да ти ги каже може само да се гадае ако си следил пазара в петък през деня техничарите са щяли да ти кажат корекция пасувай или скъсявай скалпирай деня да ама изведнъж за секунди минути виж какво стана и ако си с ливъридж и поставен стоп там и става мяу

Коментар

Хайде някой да напише нещо де.........Например , добре ли е да се пазарува физическо златце на тая цена в момента - 1730 - или очаквате някаква корекция надолу в следващите дни ?
                Какво да напишем БАЦЕ..вземе пак да почнеш да се чудиш какво да правиш..Аз мисля че дори и да има корекция златарите няма свалят цените

Коментар

• Хайде някой да напише нещо де.........Например , добре ли е да се пазарува физическо златце на тая цена в момента - 1730 - или очаквате някаква корекция надолу в следващите дни ?

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                    Хохохо $1740 мисията изпълнена Сори за мечовците ама мойта картинка вярна излезе. Поздрави за тези, които са успели да отиграят движението! Ако съм успял да помогна на някой с моите художествени творения - нека не се стеснява, а да почерпи!

Поздрави и успех в търговията!
                    Ай честито ... Хубава седмица за нашта демокрация. Среброто може да удари 37 преди да помисли за мечките. Всякакви къси са абсурдни...и срамни

Коментар

• Хохохо $1740 мисията изпълнена Сори за мечовците ама мойта картинка вярна излезе. Поздрави за тези, които са успели да отиграят движението! Ако съм успял да помогна на някой с моите художествени творения - нека не се стеснява, а да почерпи!

Поздрави и успех в търговията!
                      Last edited by goldrun; 07.09.2012, 18:20.

Коментар

• Толков си могат и на толкова се радват
                        Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Хмда..когато качи 3-4% за седмица няма никой, като падне половин и .. навалица

Коментар

• Хмда..когато качи 3-4% за седмица няма никой, като падне половин и .. навалица

Коментар

• Ти си СЪВЕТВАЛ ! Евала ! Пукккккк...пук.....пук.......чувам как пука съдраният ти задник "съветнико"

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Здравей Neo!

определено много пъти съм казвал, че съм Bullish за индексите, което е типично за край на криза . Винаги в темата за NYSE съм съветвал да не се скъсяват индекси през последните 2-3 години т.к. икономиките се подобряват . В момента въпреки, че на много хора индексите в САЩ и Европа се виждаш много високи, аз съм съветвал да не се скъсяват индекси . По-скоро е правилно да се влиза в дълги!

За Златото ще видим какво ще кажат на 12-13 Септември от ФЕД и тогава ще стане ясно в коя посока хваща .

Коментар

• Сега видях едни картинки дет съм ги рисувал неотдавна и те ми шепнат $1740 и после висоооооко над екрана. Сребърцето и то ще бъде качено на борда на ракетата
                              Внимавайте! Това може и да са шменти капели и да се задъним на $1660

Поздрави и успех в тъговията!

Коментар

• Здравей Neo!

определено много пъти съм казвал, че съм Bullish за индексите, което е типично за край на криза . Винаги в темата за NYSE съм съветвал да не се скъсяват индекси през последните 2-3 години т.к. икономиките се подобряват . В момента въпреки, че на много хора индексите в САЩ и Европа се виждаш много високи, аз съм съветвал да не се скъсяват индекси . По-скоро е правилно да се влиза в дълги!

За Златото ще видим какво ще кажат на 12-13 Септември от ФЕД и тогава ще стане ясно в коя посока хваща .

Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
                                Защо мислиш че трябва да има само един човек с мечи настроения в златото. И доколкото знам Схемата май смята че индексите ще са нагоре. Докато аз съм за тотален срив на абсолютно всичко спрямо долара. И затова сега купувам долари спрямо всичко без японски йени. Успех
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X