Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТова никой не може да го каже дори и най опитният трейдър знаеш само че ще расте но дневни седмични движения е абсурд някой да ти ги каже може само да се гадае ако си следил пазара в петък през деня техничарите са щяли да ти кажат корекция пасувай или скъсявай скалпирай деня да ама изведнъж за секунди минути виж какво стана и ако си с ливъридж и поставен стоп там и става мяу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКак пък точно го изчисли 2880I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПрепоръчвам да разкопаш лозето на дядо си докато чакаш корекцията да се случи...Току-виж,че неговия прадядо е заровил делва с жълтици пестейки от закуски...При повечко късмет - ако изровиш гърнето,де - ти препоръчвам да продадеш златните парички на 2880и да си ги купиш обратно под 2000
с цел 4870 - 5250 в дългосрочен план .....И да не забрайш да ме почерпиш за ноу-хауто
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение.....Например , добре ли е да се пазарува физическо златце на тая цена в момента - 1730 - или очаквате някаква корекция надолу в следващите дни ?и да си ги купиш обратно под 2000
с цел 4870 - 5250 в дългосрочен план .....И да не забрайш да ме почерпиш за ноу-хауто
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеХайде някой да напише нещо де.........Например , добре ли е да се пазарува физическо златце на тая цена в момента - 1730 - или очаквате някаква корекция надолу в следващите дни ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеХайде някой да напише нещо де.........Например , добре ли е да се пазарува физическо златце на тая цена в момента - 1730 - или очаквате някаква корекция надолу в следващите дни ?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнениеХохохо $1740 мисията изпълненаСори за мечовците ама мойта картинка вярна излезе. Поздрави за тези, които са успели да отиграят движението! Ако съм успял да помогна на някой с моите художествени творения - нека не се стеснява, а да почерпи!
Поздрави и успех в търговията!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Хохохо $1740 мисията изпълненаСори за мечовците ама мойта картинка вярна излезе. Поздрави за тези, които са успели да отиграят движението! Ако съм успял да помогна на някой с моите художествени творения - нека не се стеснява, а да почерпи!
Поздрави и успех в търговията!Last edited by goldrun; 07.09.2012, 18:20.
Коментар
-
Толков си могат и на толкова се радват
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеХмда..когато качи 3-4% за седмица няма никой, като падне половин и .. навалица
Коментар
-
Ти си СЪВЕТВАЛ ! Евала ! Пукккккк...пук.....пук.......чувам как пука съдраният ти задник "съветнико"
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗдравей Neo!
определено много пъти съм казвал, че съм Bullish за индексите, което е типично за край на криза. Винаги в темата за NYSE съм съветвал да не се скъсяват индекси през последните 2-3 години т.к. икономиките се подобряват
. В момента въпреки, че на много хора индексите в САЩ и Европа се виждаш много високи, аз съм съветвал да не се скъсяват индекси
. По-скоро е правилно да се влиза в дълги!
За Златото ще видим какво ще кажат на 12-13 Септември от ФЕД и тогава ще стане ясно в коя посока хваща.
Коментар
-
Здравей Neo!
определено много пъти съм казвал, че съм Bullish за индексите, което е типично за край на криза. Винаги в темата за NYSE съм съветвал да не се скъсяват индекси през последните 2-3 години т.к. икономиките се подобряват
. В момента въпреки, че на много хора индексите в САЩ и Европа се виждаш много високи, аз съм съветвал да не се скъсяват индекси
. По-скоро е правилно да се влиза в дълги!
За Златото ще видим какво ще кажат на 12-13 Септември от ФЕД и тогава ще стане ясно в коя посока хваща.
Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнениеЗащо мислиш че трябва да има само един човек с мечи настроения в златото. И доколкото знам Схемата май смята че индексите ще са нагоре. Докато аз съм за тотален срив на абсолютно всичко спрямо долара. И затова сега купувам долари спрямо всичко без японски йени. УспехМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар