IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
    Защо мислиш че трябва да има само един човек с мечи настроения в златото. И доколкото знам Схемата май смята че индексите ще са нагоре. Докато аз съм за тотален срив на абсолютно всичко спрямо долара. И затова сега купувам долари спрямо всичко без японски йени. Успех
    Може обаче да ударят и нови върхове преди да свърши цикълът на растеж особено дау джоунс няма да ме учуди и 15000 пункта да удари макар че това реално не ме интересува по добре пшеница отколкото акции или облигации сега ако падне ще вземем пак

Коментар

• Специално при златото май не си следил нещата при Shemata .

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Ти да не си схемата с друг ник по софт варианта човек има едно лице и сто маски казва Конфуции
        Защо мислиш че трябва да има само един човек с мечи настроения в златото. И доколкото знам Схемата май смята че индексите ще са нагоре. Докато аз съм за тотален срив на абсолютно всичко спрямо долара. И затова сега купувам долари спрямо всичко без японски йени. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
          sell order добавка от 1721. Дано да ми го активира преди да забие към 1440. Пък ако не го активира здраве да е. Айде успех
          Ти да не си схемата с друг ник по софт варианта човек има едно лице и сто маски казва Конфуции

Коментар

• На 100% ще ти го активира - и ордера , а после и марджин кола ще се активира (не че ти го пожелавам), но така се случва когато някой пикае срещу вятъра.

Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
            sell order добавка от 1721. Дано да ми го активира преди да забие към 1440. Пък ако не го активира здраве да е. Айде успех

Коментар

• Я пак хвърли боба. Може да е 31 а не 13 ???
              Ти дебил мизерен, не разбра ли, че трендът на златото е възходящ и ще бъде такъв докато не започне повишение на лихвите, а не понижението им ?????
              Що не се скриеш или поне си смени ника, че резилът ти е тотален.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              По-добре на 13-ти вечер...ще по-сигурно...а и трябва да се изчака безработицата утре...

Коментар

• sell order добавка от 1721. Дано да ми го активира преди да забие към 1440. Пък ако не го активира здраве да е. Айде успех

Коментар

• Тука нещо се разбуниха духовете...защо ли ?
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Обаче не и днес,а от утре нататък ....Иначе да, дългосрочния таргет излиза към 2880 преди сериозна корекция ....
                    Дали ще е весело при такива стойности петрола няма много да го чака междувременно и държавицата ще дигне акцизчето за да е по-интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Бе ти все много му мислиш. Режи му зелката на 13 сабален и целувай ръка на бате Мечо !!!

ПП
                      Не е препоръка
                      Ами при положение че си толкова сигурен пускай един лот 200 към 1 и дори да оръси 100 долара щото като гледам такова нещо очакваш правиш пачка за внуците и правнуците и отиваш на кайманите с отбора от НСА новобранки има какво да те научат да знаеш даже да е по сигурно може и да гавратнеш едан ипотека на недвижимото имущество при всички случай с такъв лост при такова движение се осигуряваш во веки веков

Коментар

• По-добре на 13-ти вечер...ще по-сигурно...а и трябва да се изчака безработицата утре...

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Бе ти все много му мислиш. Режи му зелката на 13 сабален и целувай ръка на бате Мечо !!!

ПП
                        Не е препоръка
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                          .... братя купувайте. ....
                          Обаче не и днес,а от утре нататък ....Иначе да, дългосрочния таргет излиза към 2880 преди сериозна корекция ....
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                            И какъв е слухът някой ще изкара на пазара 20-40-50 метрични тона за да го потисне ли

ПП
                            Не е препоръка
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• 2к злато до 1 2 месеца братя купувайте. На дневната вече сме пробили 1 голям модел.. от което следва, че започва тренд нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Купувай слуха, продавай новината. На 13 септември рано сабален мисля да отрежа на ЗЛОТО зелката краткосрочно !!!
                                Ще можеш ли да го стигнеш до 13 ............та да му кръцнеш зелката

Коментар

Working...
                                X