IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ на:

http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=3346
    Цитат:
    Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

писано на 11.10.2010, 16:25
    Вероятността балона на Златото да почне да се пука тази седмица е над 60%-65%...

п.с. затова аз съм си с късите позиции на златото

ИМА И ОЩЕ
    remember remember the fifth of november

Коментар

• А според мен теб отдавна трябваше да са те баннали и да са те вкарали в лудница !
      Ти неможеш да видиш очевидни неща като тренда , ще се интерпретираш какво казал Бен или Дради. Абе я се скрий завинаги някъде !

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Според мене Б.Бернанке ще обяви същото Open-Ended "QE" като Марио Драги .

Коментар

• Според мене Б.Бернанке ще обяви същото Open-Ended "QE" като Марио Драги .

Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение

...

Като гледам бидовете по всички пазари се калкулира здраво печатане, така че е малко вероятно да не дадат на пазарите това, което искат, но да видим все пак. Според мен е рано още за QE
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Схема аз за кратко съм в твоя клуб Прибрах си златото още на 1680$ ..за което съжалявах доста .. Днес купих 1-месечни путове със страйк 1600 за 4,5$ на унция. Идеята ми е, че ако ФЕД разочароват ще имаме едно разтоварване до долната граница на рейнджа и може до края на годината да останем в този диапазон 1800-1500$.

Като гледам бидовете по всички пазари се калкулира здраво печатане, така че е малко вероятно да не дадат на пазарите това, което искат, но да видим все пак. Според мен е рано още за QE

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Срещата на ФЕД е на 12-13 Септември .
            Шемата, защо си толкова жизнерадостен? Да не откри друга демо сметка?

Тази среща на Фед ще мине и друга ще дойде, а след нея още по-друга ще има и така нататък... Камилчетата като теб ще чакат и ще вЕрват от, че следващата среща ще е нещо по-различно... А то резултатът ще е един и същ просто, защото Фед и подобните нему мотаг да правят само едно единствено нещо - да печатат пари! Те друга не могат. Всички знаем какво следва при печатането на нищо не значещи хартишки зад които не стои абсолютно никакъв ангажимент на издателят им!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Срещата на ФЕД е на 12-13 Септември .

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              Шемата - реши ли се ВСИЧКО???
              Щот - 1 - 2 седмици минаха веч ....................

т.к. или т.ч. - горното си го писал на 27.08.2012
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Здравейте момци! Имам мнение по въпроса и реших да го споделя! В момента пазара лъкатуши и се чуди коя посока да хване. Варианта за севера е много възможен за мен и някак по-предвидим. Счупи ли $1720 ще спре някъде на $1680-90 и после пак полека лека нагоре. Много хора чакалят едни други да се изкажат или изкашлят и търговията пак ще тръгне. По принцип са ми бичи настроенията, но винаги слушам и мечките какво ще кажат щото и те са част от таз картинка дет зяпам и се опитвам да разтълкувам

Мнението си е лично мое и не е препоръка за търговия!!! Напомням, че всеки сам си носи кръста за решенията, които взима!!!

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Taka e. No 6tom ne se 4uvat me4ki, tova ozna4ava samo 1 - varha e blizo, prodavajte 4e ide istinskoto SUURRRRRR

PS Sorry,niamam kirilica sega.

Напротив , щом ги няма мечките на форума да ''суркат'' и да ''пукат''........върха не е близо , не се знае къде е и те са се скрили . Бъди сигурен че ако прочетат някъде статия или анализ за '' пуууууукането'' на златото , ще се появат веднага .

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                    Всъщност дори и Шемата вече не е толкова отявлена мечка за златото, спря да пуууука балона, Мечобиковият също заспа зимен сън в хралупката си. Дано и те се замислят и си купят по някоя жълтичка за черни дни, докато е все още евтино злото, защото наближава "Перфектната буря".
                    Taka e. No 6tom ne se 4uvat me4ki, tova ozna4ava samo 1 - varha e blizo, prodavajte 4e ide istinskoto SUURRRRRR

PS Sorry,niamam kirilica sega.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                      2880.............. долари или лева ........щото ако е второто то момента за продажба е тука-тука..............
                      Работя само в долари и по навик след цифрите не пиша какво е .....Тъй че да, цените са в USD.
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Остави го Шемата, зяпнал е в устата чичо си Бен и чака какво ще каже. Мисли си, че Бернанке-то има власт над златото А той горкичкият наистина за кратко може да залъже хората с празни приказки, но в дългосрочен хоризонт няма НИКАКЪВ друг избор, освен да печата и печата и печата $. Все по-умислен и унил е в изказванията си, ченето му се сковава от страх докато говори.
                        Всъщност дори и Шемата вече не е толкова отявлена мечка за златото, спря да пуууука балона, Мечобиковият също заспа зимен сън в хралупката си. Дано и те се замислят и си купят по някоя жълтичка за черни дни, докато е все още евтино злото, защото наближава "Перфектната буря".

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          до 1-2 седмици всичко ще се реши .

Коментар

Благодаря за вниманието ! Аз няма да чакам да се дигне още с 20...........Пък ако тръгне да пада..........ще вада и лихварските парици (като Форекс Мастера ) и ще купувам пак .
                            Предполагашесе ,че ще падне до 1715- 1720,но може и да е приключило с корекцийката.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                              Съвет за чужди пари - трудно се дава а и не трябва да се прави .......
                              Също се оглеждам кога да купя - и мога да ти кажа каква е моята стратегия
                              сега е доста висока цената, но от друга страна може да стане и по-висока
                              Ще изчакам да видя на къде ще задуха вятъра - и по точно ако се вдигне с още 20 Евро/тройунцията ще купувам
                              ако тръгне да пада - добри нива за покупка (ако ги видим) ще са 1250 Евро/тройунция
                              Поздрави
                              Благодаря за вниманието ! Аз няма да чакам да се дигне още с 20...........Пък ако тръгне да пада..........ще вада и лихварските парици (като Форекс Мастера ) и ще купувам пак .

Коментар

Братле, аз не съм трейдър...... Не играя и не търся дневни или седмични печалби. Ливъридж, пипс, скъсяване - са ми известни като понятия от обща култура и дотук. Въпроса ми беше за дългосрочно физическо злато . А и ако беше за 1 унцийка - пак нямаше да питам , но ми се освободиха едни 50 К та за това попитах.........и 20-30 $ да падне унцийката - пак са добри парици на 600 гр. Ама и ти си прав......кой ли пък може да го каже със сигурност ..........
                                Съвет за чужди пари - трудно се дава а и не трябва да се прави .......
                                Също се оглеждам кога да купя - и мога да ти кажа каква е моята стратегия
                                сега е доста висока цената, но от друга страна може да стане и по-висока
                                Ще изчакам да видя на къде ще задуха вятъра - и по точно ако се вдигне с още 20 Евро/тройунцията ще купувам
                                ако тръгне да пада - добри нива за покупка (ако ги видим) ще са 1250 Евро/тройунция
                                Поздрави

Коментар

Working...
                                X