Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениена мен ми е интересно дали форката като виден 'форекс мастър' тръгува с злато и сребро през лост...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеТи самия следваш ли тази си желязна стратегия?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКазах го още преди няколко месеца! Най-желязната стратегия за печалба макар и по малко, но постоянно е продажба на злато и покупка на сребро! И двете ще поскъпват дългосрочно, но среброто ще поскъпва с изпреварващи темпове! Среброто е толкова невероятно евтино в момента, че има бясно търсене и за промишлени цели, не само за монетарни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНякой да обясни на ТАТО оти при среброто месеца завършва зелен , а при златцето червенСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vitos Разгледай мнениеКаква е логиката за спада на златото днес? Днес повече молби за безработни,вчера разочароващ БВП, Фед продължават да печатат, а цената пада.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеза обиска те питах.
за загубата 2.2 си е факт!
Ако си имал предвид само и единствено дали има и обиск то очевидно че отговорът ми е бил погрешен, за което и си посипвам главата с пепел.
Следващият път би следвало да кажеш - Знаем всичко, следим всичко и за нас новината за 2,2 милиарда загуба отпреди 5 минути вече е стара новина, сигурен ли си че е имало и обиск както през Декември? Тогава със сигурност бих проверил и други независими източници!
Още веднъж... Разбирам чувстветилноста ви на банкови новини защото сте се ушили до шията в боклуци, но не мога да ви помогна. Опитах и не успях. Вие направихте точно обратното на съветите ми през последните години. Сърбайте си попарата!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩом продължаваш да спориш явно не е излишно, бертрамков... За какво мероприятие си питал, за обиска или за пресконференцията за обявяване на загуба от 2,2 милиарда евро? Ако си питал за първото, отговорът ми е бил погрешен. Ако си питал за второто, отговорът ми е бил правилен.
за загубата 2.2 си е факт!
просто в поста ти имаше 2 важни новини едната от които не в релано време (запис от обиска) всичко е точно... и БГ телевизия почти не гледам. ако ме вълнува нещо ровя из нета.Last edited by bertram; 31.01.2013, 19:37.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезатова и те питах да не се бъркаш с декемврийското 'мероприятие'
викам да прекратим спора излишно еСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе си криви душата, бертрамков... И не лъжи!
затова и те питах да не се бъркаш с декемврийското 'мероприятие'
викам да прекратим спора излишно етова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетам нямаше как да не сме го разбралиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар