IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Казах го още преди няколко месеца! Най-желязната стратегия за печалба макар и по малко, но постоянно е продажба на злато и покупка на сребро! И двете ще поскъпват дългосрочно, но среброто ще поскъпва с изпреварващи темпове! Среброто е толкова невероятно евтино в момента, че има бясно търсене и за промишлени цели, не само за монетарни!
    Мастер, само като факт - във Византия не са се използвали сребърни монети с единични изключения. Предполагам, че това е било поради инфлацията, която от 1-ви, 2-ри век май се е вихрила с малки прекъсвания до самия край на Римската империя. Единствен признат носител на стойност е било златото, поради изключителната волатилност на среброто. Медта и тя ставала все по кът, та и грамажа на медните и бронзовите монети е падал постоянно. Голямо печатане е било, а хартиените пари все още не са били измислени. Мъ-ъ-ъ-ка!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      на мен ми е интересно дали форката като виден 'форекс мастър' тръгува с злато и сребро през лост...
      Бих ти казал, бертрамков. Защо да не ти кажа? Само трябва да се обърнеш към мен с необходимата доза любезност и уважение, като например "Ваше Превъзходителство Форекс Мастър, бихте ли ми казали..." и т.н.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
        Ти самия следваш ли тази си желязна стратегия?
        Не. Тази стратегия е само за невЕрващите в предстоящия хартиен апокалипс. Аз мсичко което спечеля го влагам в злато, сребро и биткойн. Единствентата ми грижа от инвестиционна гледна точка е от време на време да сменям %-ното съотношение между тези 3 актива!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• на мен ми е интересно дали форката като виден 'форекс мастър' тръгува с злато и сребро през лост...

кажи фори и ако да колко най-голям лост считаш за поносим..
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Казах го още преди няколко месеца! Най-желязната стратегия за печалба макар и по малко, но постоянно е продажба на злато и покупка на сребро! И двете ще поскъпват дългосрочно, но среброто ще поскъпва с изпреварващи темпове! Среброто е толкова невероятно евтино в момента, че има бясно търсене и за промишлени цели, не само за монетарни!
            Ти самия следваш ли тази си желязна стратегия?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
              Някой да обясни на ТАТО оти при среброто месеца завършва зелен , а при златцето червен

Коментар

• Някой да обясни на ТАТО оти при среброто месеца завършва зелен , а при златцето червен
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от vitos Разгледай мнение
                  Каква е логиката за спада на златото днес? Днес повече молби за безработни,вчера разочароващ БВП, Фед продължават да печатат, а цената пада.
                  Иманярите копат по бърже отколкото фед печата.....
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Каква е логиката за спада на златото днес? Днес повече молби за безработни,вчера разочароващ БВП, Фед продължават да печатат, а цената пада.

Коментар

за обиска те питах.
                      за загубата 2.2 си е факт!
                      По нищо не личеше, че си знаел за факта на обявяването на 2,2 милиардната загуба. Нещо повече, ти даже се очудваше че цената на акцията не мърда! И това те караше да мислиш че това е стара новина! А новината за милирдите загуба бе съвсем прясна! Не за първи път ви отварям очите...

Ако си имал предвид само и единствено дали има и обиск то очевидно че отговорът ми е бил погрешен, за което и си посипвам главата с пепел.

Следващият път би следвало да кажеш - Знаем всичко, следим всичко и за нас новината за 2,2 милиарда загуба отпреди 5 минути вече е стара новина, сигурен ли си че е имало и обиск както през Декември? Тогава със сигурност бих проверил и други независими източници!

Още веднъж... Разбирам чувстветилноста ви на банкови новини защото сте се ушили до шията в боклуци, но не мога да ви помогна. Опитах и не успях. Вие направихте точно обратното на съветите ми през последните години. Сърбайте си попарата!

Коментар

• Като малките деца сте. Стига Дойче Банк за днес.

Коментар

Щом продължаваш да спориш явно не е излишно, бертрамков... За какво мероприятие си питал, за обиска или за пресконференцията за обявяване на загуба от 2,2 милиарда евро? Ако си питал за първото, отговорът ми е бил погрешен. Ако си питал за второто, отговорът ми е бил правилен.
                          за обиска те питах.
                          за загубата 2.2 си е факт!

просто в поста ти имаше 2 важни новини едната от които не в релано време (запис от обиска) всичко е точно... и БГ телевизия почти не гледам. ако ме вълнува нещо ровя из нета.
                          Last edited by bertram; 31.01.2013, 19:37.

Коментар

затова и те питах да не се бъркаш с декемврийското 'мероприятие'

викам да прекратим спора излишно е
                            Щом продължаваш да спориш явно не е излишно, бертрамков... За какво мероприятие си питал, за обиска или за пресконференцията за обявяване на загуба от 2,2 милиарда евро? Ако си питал за първото, отговорът ми е бил погрешен. Ако си питал за второто, отговорът ми е бил правилен.

Коментар

Не си криви душата, бертрамков... И не лъжи!
                              фори за милицията те питах, за загубата го прочетох, но никъде не пишеше за куки... та затова те питах дали си сигурен

затова и те питах да не се бъркаш с декемврийското 'мероприятие'

викам да прекратим спора излишно е

Коментар

там нямаше как да не сме го разбрали
                                Не си криви душата, бертрамков... И не лъжи!

Коментар

Working...
                                X