IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понеже аз питах Фори да уточня - ставаше дума за обиска (за загубата четем новини и следим информационни канали - там нямаше как да не сме го разбрали)

фори дебело натърти, че ги ръчкат милиционерите, което си е нещо смущаващо за всеки инвеститор. порових но не видях подобна новина и затова го питах сигурен ли е. за загубата мисля няма какво да коментираме - отчети се пускат с точност до минута и който го вълнува чете.

говорим за новини в стил " руски миниьори откриха вкаменело извънземно в сибир " (шегичка фори не се сърди)
    Last edited by bertram; 31.01.2013, 19:05.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Бих ти повярвал, че не си суетен, ако горния пост го беше написал под постовете на Баце и UNSS.
      Считай че съм го написал и там... Казах че няма никакъв проблем да си призная грешка, каквато и да е тя и по всяко време. Нямам и никога не съм имал проблеми с признаването на грешки. В същото време, държа да сме точни щом някой като теб толкова много държи да е точен!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Форекс мастера е да бест. Слушайте го и го РАЗБИРАЙТЕ за да спечелите . Ама разбирането става с мислене, не с ядене

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          О, анонимов... Суетата ми е мнооооооо под средната така че нямаш никакви проблеми. А и никой в този форум няма такива. Свободни сте да ме плюете както ви харесва... Няма грам проблем... Наздраве на всички!
          Бих ти повярвал, че не си суетен, ако горния пост го беше написал под постовете на Баце и UNSS.
          Ама друго си е да те хвалят феновете и да си мълчиш.

Коментар

Нямам намерение да накърнявам твоята легендарна личност в тази тема и форум.
            О, анонимов... Суетата ми е мнооооооо под средната така че нямаш никакви проблеми. А и никой в този форум няма такива. Свободни сте да ме плюете както ви харесва... Няма грам проблем... Наздраве на всички!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Майсторе, ако ще спиш по-спокойно - резултатът пак е 1:0 за теб, но да кажем, че аз имам изпълнени повече корнери.
              Така и твоите фенове също ще са доволни.

Нямам намерение да накърнявам твоята легендарна личност в тази тема и форум.

Коментар

Разбира се, че не е прав! Ето му първата реакция на моята новина, цитирам до последната запетая:

Едва по-късно му посочиха източници и той се поправи, като пренесе изцяло препирнята върху полицейския обиск. И напълно пропусна да признае, че новината за загубата от 2,2 милиарда евро е съвсем прясна и достоверна!
                Еййййй, котка по гръб не пада.
                Бертрам те попита по този твой пост:

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Решиха германците да си върнат златото и взеха да им се случват разни случки... Днес сутринта а и в момента 500 /петстотин/ полицаи тарашат централата на Дойче Банк във Франкфурт. Отвън имаше поне 30 полицейски коли! И това едва ли е само заради обявената загуба от 2 милиарда евро за миналата година!!!

И аз му отговорих, че явно живееш на светлинен месец и половина от Земята, щом сега научаваш за тази новина. Тя е от 12.12.2012г.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                  Аноне е прав!
                  Разбира се, че не е прав! Ето му първата реакция на моята новина, цитирам до последната запетая:

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Майстора живее на около светлинен месец и половина от Земята и получава новините със закъснение.
                  Това, за което говори, се случи средата на декември миналата година.

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...danyci,144194/
                  Едва по-късно му посочиха източници и той се поправи, като пренесе изцяло препирнята върху полицейския обиск. И напълно пропусна да признае, че новината за загубата от 2,2 милиарда евро е съвсем прясна и достоверна!

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                    Загубата на банката е факт. Какво е обаче обяснението акцията им да е нагоре с повече от 2.5% ?
                    Очакванията, че ще намерят в мазето 'едни забравени пари'...
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Загубата на банката е факт. Какво е обаче обяснението акцията им да е нагоре с повече от 2.5% ?

Коментар

Това е друго нещо и ти благодаря.

Аз и за секунда не съм спорил с теб, че банката отчита днес огромни загуби. Дори ги отигравам през ДАКС-а, но едно е да отчитат загуби, а съвсем друго е отчитането на тези загуби да е придружено с обиск от полицията и данъчните.
                        Щото, ако отчетените днес загуби са незаконни, но отчетени законно, е едно, но ако има полиция в офисите им - това означава, че самото отчитане на загубите е незаконно и това означава нещо съвсем друго и много по-лошо за банката.
                        Аноне е прав!
                        Загубата е едно,а полицейската акция е от 12.12.2012г.Прехвърлих набързо всички немски онлайн новини.
                        http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=814191858
                        http://www.zeit.de/wirtschaft/2013-0...liardenverlust
                        Който отбира от немския да чете!

Коментар

• Току виж в мазето на банката намерили някое модерно 'железо' за копане
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Нека да напомня на анонимния че загубите на клиентите на банката се причиняват от финансови операции на самата банка, а не от операции на полицията!
                            За мое огромно съжаление това беше валидно до 2008-ма, но пък дотогава нямаше рискове, освен в България по едно време.
                            Вече 5 години клиентите на банките се спасяват от правителствата и само от време на време дребните инвеститори на банките инкасират загуби.
                            Last edited by anon6706; 31.01.2013, 15:34.

Коментар

Твърде е възможно репортажа за днешната пресконференция на която Дойче банк обявиха близ 2 милиарда евро загуба да е бил придружен с кадри за обиска на полицията през Декември. Немският не е език който добре владея.

Така че от новината която поднесах часта за обиска е невярна че се е случила днес сутринта, но в часта за загубата е вярна! ДНЕС сутринта Дойче банк обяви 2,2 милиарда евро загуба за последното тримесечие.

Нека да напомня на анонимния че загубите на клиентите на банката се причиняват от финансови операции на самата банка, а не от операции на полицията!
                              Това е друго нещо и ти благодаря.

Аз и за секунда не съм спорил с теб, че банката отчита днес огромни загуби. Дори ги отигравам през ДАКС-а, но едно е да отчитат загуби, а съвсем друго е отчитането на тези загуби да е придружено с обиск от полицията и данъчните.
                              Щото, ако отчетените днес загуби са незаконни, но отчетени законно, е едно, но ако има полиция в офисите им - това означава, че самото отчитане на загубите е незаконно и това означава нещо съвсем друго и много по-лошо за банката.
                              Last edited by anon6706; 31.01.2013, 15:23.

Коментар

Въпросът не е в спора, а че дезинформираш.
                                Твърде е възможно репортажа за днешната пресконференция на която Дойче банк обявиха близ 2 милиарда евро загуба да е бил придружен с кадри за обиска на полицията през Декември. Немският не е език който добре владея.

Така че от новината която поднесах часта за обиска е невярна че се е случила днес сутринта, но в часта за загубата е вярна! ДНЕС сутринта Дойче банк обяви 2,2 милиарда евро загуба за последното тримесечие.

Коментар

Working...
                                X