IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Gold Zombie.

аз по темите във форума участвам .. Най-вероятно тебе няма да те има тук на есен .

Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
    Аз лично съм напрегнат, защото изпуснах промоцията миналата седмица, поради липса на кеш. Иначе, няма да крия, много се надявам на поне още едно подаръче на 1560 По мое мнение под 1550 няма как да се случи и просто не е реално да го чакаме.

На форумния любимец с "прогнозите" на Голдман - пожелавам крепко здраве и се надявам, че ще намери сили все пак да присъства, толкова често във форума и наесен
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ами какъв по-добър сигнал от това ПЕПИ да се завърне?
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Ахаа.... сега вече е ясно...Значти ти си този ПЕПИ . Т.е. ПЕПИ си е сминил ника на Forex Master .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Ето, отново сме над 1600... Шемата, нещо си много напрегнат тази сутрин? Интуитивно започваш да осъзнаваш истината за златото, налЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Четете новината!!!

ПУКкккккккккккккккккккк!!!

Gold’s Cycle Seen Turned by Goldman as ETP Holdings Collapse

http://www.bloomberg.com/news/2013-0...-collapse.html

"...
          The bank cut its three-month target to $1,615 an ounce from $1,825 and lowered the six- and 12-month forecasts to $1,600 and $1,550 from $1,805 and $1,800. Goldman reversed
          ...
          Billionaire investors George Soros and Louis Moore Bacon cut their stakes in gold ETPs last quarter, while John Paulson maintained his share, government filings showed this month.
          ...
          "
          Шема, това всъщност е много силен бичи сигнал. Щом Голдмън предричат нещо, почти винаги става обратното.

Коментар

• Няма как да няма поне малка вероятност златото и среброто да пробият съпротивата
            от ~26 и 1550 и ако тръгнат надолу е ненормален сценарий всички да накупят и да
            реализират печалба от 50-100% след 1год- много наивно ми се вижда.По вероятно
            е след такъв спад поне 1/2г да ги държат на ниски нива.
            Целия свят се точи да купува евтино против хиперинфлация и именно това ме
            притеснява.
            Иначе никога не продавам злато и сребро /без да съм го купил/,щото може да ми светнат очичките в един момент.Границата ще е небето.

Коментар

• Аз лично съм напрегнат, защото изпуснах промоцията миналата седмица, поради липса на кеш. Иначе, няма да крия, много се надявам на поне още едно подаръче на 1560 По мое мнение под 1550 няма как да се случи и просто не е реално да го чакаме.

На форумния любимец с "прогнозите" на Голдман - пожелавам крепко здраве и се надявам, че ще намери сили все пак да присъства, толкова често във форума и наесен
              До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Доколкото съм запознат четири пъти златото не пробива 1550 долара. Това е много силен сигнал, налЕ?
                Аз се отказах от техническите индикатори още в края на 2008 г. Причината е, че оттогава вече пазар няма. Има административно командна система симулираща пазар! Истината е само и в покупките на физическо злато и сребро от инвестиционен клас. Всичко друго е ала-бала. Всеки от големите инвеститори които купуват хартиено злато го прави за да го инкасира физически при подходяща конюнктура без да вдига осезаемо цената му, за да може следващата порция покупки да е пак на ниски цени!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Доколкото съм запознат четири пъти златото не пробива 1550 долара. Това е много силен сигнал, налЕ?
                  всеки сигнал е силен само дотоолкова, доколкото максилно много маймуни на клона вярват в него. Е, в един момент маймуните наистина стават прекалено много, клонът се чупи и всички си викат - ебати иглата. Игла, игла, ама болката си е болка
                  П.С. Имам злато, без да съм ултра оптимист
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Ето, отново сме над 1600... Шемата, нещо си много напрегнат тази сутрин? Интуитивно започваш да осъзнаваш истината за златото, налЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Тук във форума по 2-а пъти на ден си менят мнението .
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Тук във форума по 2-а пъти на ден си менят мнението .

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Нали знаеш какви анализатори са тези, които си менят мнението през 2 месеца без кой знае каква основателна причина...

Коментар

• Нали знаеш какви анализатори са тези, които си менят мнението през 2 месеца без кой знае каква основателна причина...

Коментар

• Четете новината!!!

ПУКкккккккккккккккккккк!!!

Gold’s Cycle Seen Turned by Goldman as ETP Holdings Collapse

http://www.bloomberg.com/news/2013-0...-collapse.html

"...
                            The bank cut its three-month target to $1,615 an ounce from $1,825 and lowered the six- and 12-month forecasts to $1,600 and $1,550 from $1,805 and $1,800. Goldman reversed
                            ...
                            Billionaire investors George Soros and Louis Moore Bacon cut their stakes in gold ETPs last quarter, while John Paulson maintained his share, government filings showed this month.
                            ...
                            "

Коментар

• Една следа за динамиката при търсенето и предлагането на физическият пазар.
                              Притежателите на физическо злато е разумно да "понаглеждат" този показател.
                              BTW, съотношението физически пазар / "хартиено" злато е над 1:15.

LBMA 3 Month Gold Forward Offered Rate (GOFO)

03-Dec-12: 0.48000
                              02-Jan-13: 0.35200
                              25-Feb-13: 0.20333

Поздрави и успешна търговия!

Коментар

• ПУКККкккккккккккккккккккккк!!!

Коментар

Working...
                                X