IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златото не е балон, златото е цял дирижабъл и сега ще полети

Коментар

• Между фирмени разплащания със злото.... :
      http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/02/...jan_v_turciia/

Хайде на коментарите.....
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Малеее, заболя ме главата като натиснах този линк. Мисля си, че каквото и да правят не могат да се спасят от това. Очаква ни абсолютен крах. Продължавам да твърдя, че няма да колабират без мащабна война.
        Само мащабна война може да отложи крахът им с 1-5-10 години иначе много е зарибяващо това с цифричките като електронна игра

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
          http://www.usdebtclock.org/gold-demand-by-country.html това е по-интересно
          Малеее, заболя ме главата като натиснах този линк. Мисля си, че каквото и да правят не могат да се спасят от това. Очаква ни абсолютен крах. Продължавам да твърдя, че няма да колабират без мащабна война.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
            http://www.usdebtclock.org/

нещо много са се зачервили тука, като маймунски задник
            http://www.usdebtclock.org/gold-demand-by-country.html това е по-интересно

Коментар

• http://www.usdebtclock.org/

нещо много са се зачервили тука, като маймунски задник

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Хе хе, лордчето ме изпреварило....

Фори - готов ли си за слалома ?
                Сбирай ФЕД артийки да купуваш зло на хилядарка че не приемат биткойни

Коментар

• http://www.investor.bg/analizi/91/a/...-metal,147308/

Коментар

• За сега е добре положението. Мисля ще се видим на $1650. Обаче килнем ли на юг и по-специално под $1550 е те тогава .... мани мани.

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Следващите два месеца ще са ключови за златото , задействало ми е всички
                      добавки надолу и сега ще ги стискам до март и/или април . Лошата новина е
                      че ако до тогава не видим нов връх , ами някакви анемични движения нагоре/надолу ,
                      лятото ще е много тежък сезон за златцето.. и ще си имате нов форумен герой
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Като ми преведеш 10 000 долара по лична сметка ще ти докажа защо Централните Банки на БРИКС са зад всички големи движения на металите ( и в частност и на петрол и природен газ .....) от 2008 г. насам....

Тъй ще е и занапред - поне в близките 25 - 30 години!

ПС: Всеки който има глава вместо тиква,може да порови из нета (макар директен линк да няма .....) спестявайки си упоменатата по горе сума,стигайки сам до изводите! А дано - ама надали ......
                        Дай да му кажем само срещу 5000 долара криза е цените на анализите и те падат

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          .....Какъв е смисъла???
                          Като ми преведеш 10 000 долара по лична сметка ще ти докажа защо Централните Банки на БРИКС са зад всички големи движения на металите ( и в частност и на петрол и природен газ .....) от 2008 г. насам....

Тъй ще е и занапред - поне в близките 25 - 30 години!

ПС: Всеки който има глава вместо тиква,може да порови из нета (макар директен линк да няма .....) спестявайки си упоменатата по горе сума,стигайки сам до изводите! А дано - ама надали ......
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• БАЦЕ,

разбирам те напълно . Аз не съм Трейдър (има позиции ги държа по някокло месеца,- аз съм по-дългосрочната търговия без ливъридж/или с минимален до 1:5/1:6). НО не ми се иска да правя инвестиции в Злато да купувам на нива от 1700 до 1500$, да усреднявам и после да мечтая да станело 2000 $, а аз да държа някоя си безсмислена позиция 5-7 години за да излезна на 0-та.

Какъв е смисъла???

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                            Схема, златото от преди новата ера , съществува и се използва за това , което и днес . Ти ми говориш за некакви 5 месеца, че било .......отдавна . Човекът , ти е направил анализ за 2013 .....през септември 2012...... Пък и не всички са трейдъри , за да ги интересува и да правят еднодневни или седмични анализи , нали ?
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Баце,

разбираш ли, че тази новина е от преди половин година??? Това е от Септември 2012 ))

тя вече няма стойност!!!
                              Схема, златото от преди новата ера , съществува и се използва за това , което и днес . Ти ми говориш за некакви 5 месеца, че било .......отдавна . Човекът , ти е направил анализ за 2013 .....през септември 2012...... Пък и не всички са трейдъри , за да ги интересува и да правят еднодневни или седмични анализи , нали ?

Коментар

• Баце,

разбираш ли, че тази новина е от преди половин година??? Това е от Септември 2012 ))

тя вече няма стойност!!!

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                                ...
                                Анализаторите на BofA Merrill Lynch са оптимистично настроени относно бъдещето на златото в следващите няколко години. Според тях, към края на 2014 г. котировките вероятно ще се покатерят до $2400 на унция.
                                ...
                                .
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X