If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малеее, заболя ме главата като натиснах този линк. Мисля си, че каквото и да правят не могат да се спасят от това. Очаква ни абсолютен крах. Продължавам да твърдя, че няма да колабират без мащабна война.
Само мащабна война може да отложи крахът им с 1-5-10 години иначе много е зарибяващо това с цифричките като електронна игра
Малеее, заболя ме главата като натиснах този линк. Мисля си, че каквото и да правят не могат да се спасят от това. Очаква ни абсолютен крах. Продължавам да твърдя, че няма да колабират без мащабна война.
Следващите два месеца ще са ключови за златото , задействало ми е всички
добавки надолу и сега ще ги стискам до март и/или април . Лошата новина е
че ако до тогава не видим нов връх , ами някакви анемични движения нагоре/надолу ,
лятото ще е много тежък сезон за златцето.. и ще си имате нов форумен герой
Като ми преведеш 10 000 долара по лична сметка ще ти докажа защо Централните Банки на БРИКС са зад всички големи движения на металите ( и в частност и на петрол и природен газ .....) от 2008 г. насам....
Тъй ще е и занапред - поне в близките 25 - 30 години!
ПС: Всеки който има глава вместо тиква,може да порови из нета (макар директен линк да няма .....) спестявайки си упоменатата по горе сума,стигайки сам до изводите! А дано - ама надали ......
Дай да му кажем само срещу 5000 долара криза е цените на анализите и те падат
Като ми преведеш 10 000 долара по лична сметка ще ти докажа защо Централните Банки на БРИКС са зад всички големи движения на металите ( и в частност и на петрол и природен газ .....) от 2008 г. насам....
Тъй ще е и занапред - поне в близките 25 - 30 години!
ПС: Всеки който има глава вместо тиква,може да порови из нета (макар директен линк да няма .....) спестявайки си упоменатата по горе сума,стигайки сам до изводите! А дано - ама надали ......
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
разбирам те напълно . Аз не съм Трейдър (има позиции ги държа по някокло месеца,- аз съм по-дългосрочната търговия без ливъридж/или с минимален до 1:5/1:6). НО не ми се иска да правя инвестиции в Злато да купувам на нива от 1700 до 1500$, да усреднявам и после да мечтая да станело 2000 $, а аз да държа някоя си безсмислена позиция 5-7 години за да излезна на 0-та.
Схема, златото от преди новата ера , съществува и се използва за това , което и днес . Ти ми говориш за некакви 5 месеца, че било .......отдавна . Човекът , ти е направил анализ за 2013 .....през септември 2012...... Пък и не всички са трейдъри , за да ги интересува и да правят еднодневни или седмични анализи , нали ?
разбираш ли, че тази новина е от преди половин година??? Това е от Септември 2012 ))
тя вече няма стойност!!!
Схема, златото от преди новата ера , съществува и се използва за това , което и днес . Ти ми говориш за некакви 5 месеца, че било .......отдавна . Човекът , ти е направил анализ за 2013 .....през септември 2012...... Пък и не всички са трейдъри , за да ги интересува и да правят еднодневни или седмични анализи , нали ?
...
Анализаторите на BofA Merrill Lynch са оптимистично настроени относно бъдещето на златото в следващите няколко години. Според тях, към края на 2014 г. котировките вероятно ще се покатерят до $2400 на унция.
...
.
Коментар