Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСъмнява ме. LTRO се замени с OMT. Т.е. ако Италия го закъса, тя ще взима пари по тази програма. Но моето мнение е, че тя не е голд френдли.
Поздрави. Отдавна не си писал.
П.П. Искам да кажа, че дадените пари по LTRO са вече в цената. Всяко тяхно връщане ще я сваля, но забавянето няма да вдига златото. А новите пари по ОМТ не са като лесните пари по ЛТРО.Не пиша, защото не виждам смисъл.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеНе трябва да се подценява и ситуацията в Италия. Може да доведе до скок в системния риск пак, спад на очакванията за връщането на LTRO-тата и това да удари рамо на златото.
Поздрави. Отдавна не си писал.
П.П. Искам да кажа, че дадените пари по LTRO са вече в цената. Всяко тяхно връщане ще я сваля, но забавянето няма да вдига златото. А новите пари по ОМТ не са като лесните пари по ЛТРО.Last edited by anon6706; 26.02.2013, 16:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНеприятното е, че това изказвне е на две части и другата е утре. Това е Semiannual Monetary Policy Report и си спомням преди шест месеца (ако не ме лъже паметта), че първия ден беше хоукиш, борсите и златото паднаха, но вторият намекна за QE и пак вдигна цените им.
Така, че е добре да се взимат по-дългосрочни решения чак утре. Днес може да се играе интрадей.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОпределно пазарите чакат БЕРНАНКЕ. Той ще определи посоката на цената на акциите, Златото и т.н.
.
Така, че е добре да се взимат по-дългосрочни решения чак утре. Днес може да се играе интрадей.
Коментар
-
Определно пазарите чакат БЕРНАНКЕ. Той ще определи посоката на цената на акциите, Златото и т.н.
.
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДнешното изказване на Бернанке в 17.00ч.може да реши съдбата на подкрепата от 1500. Тя е от почти година и половина и можем да очакваме доста сериозен спад под него, ако Бен е хоукиш. Днешната прогноза на Голдман също не е в услуга на биковете.
Ако Бен е довиш, може пак да отскочим над 1650 и ще се чакат нови поводи за разпродажби. Но определено сентиментът сега е "продавай ралита при златото".Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕто, отново сме над 1600... Шемата, нещо си много напрегнат тази сутрин? Интуитивно започваш да осъзнаваш истината за златото, налЕ?
Ако Бен е довиш, може пак да отскочим над 1650 и ще се чакат нови поводи за разпродажби. Но определено сентиментът сега е "продавай ралита при златото".
Коментар
-
Рядко съм отсъствал от форума като цяло. Единствено когато съм на почивка или имам домашни задания.
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениехехе, продължаваш да ме подценяваш поради бройката мнения
Пак ти казвам, че тази тема я следя отдавна и си спомням, че се беше покрил известно време, когато златото катереше септември и октомври. Искрено се надявам да сме тук всички и наесен за да видим, кой прав, кой кривМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеGold Zombie.
аз по темите във форума участвам.. Най-вероятно тебе няма да те има тук на есен
.
Пак ти казвам, че тази тема я следя отдавна и си спомням, че се беше покрил известно време, когато златото катереше септември и октомври. Искрено се надявам да сме тук всички и наесен за да видим, кой прав, кой кривДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direx Разгледай мнениеКой е тоя "Пепи"
Пуснах малко дълги, да видим до къде ще ги изтърпя
Пепи е тая де носи бирата....га се играе табла на плажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАхаа.... сега вече е ясно...Значти ти си този ПЕПИ. Т.е. ПЕПИ си е сминил ника на Forex Master
.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПепи да си ходи в темите по неговите любими компании.
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Пепи да си ходи в темите по неговите любими компании.
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАми какъв по-добър сигнал от това ПЕПИ да се завърне?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар