IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Днешното изказване на Бернанке в 17.00ч.може да реши съдбата на подкрепата от 1500.
    Изказванията вече отдавна нищо не решават! Печатането на пари няма никаква алтернатива. Ще печатат до пълното срутване на системата. Просто нямат друг избор!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Съмнява ме. LTRO се замени с OMT. Т.е. ако Италия го закъса, тя ще взима пари по тази програма. Но моето мнение е, че тя не е голд френдли.

Поздрави. Отдавна не си писал.

П.П. Искам да кажа, че дадените пари по LTRO са вече в цената. Всяко тяхно връщане ще я сваля, но забавянето няма да вдига златото. А новите пари по ОМТ не са като лесните пари по ЛТРО.
      Винаги се радвам да чуя друго мнение Не пиша, защото не виждам смисъл.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
        Не трябва да се подценява и ситуацията в Италия. Може да доведе до скок в системния риск пак, спад на очакванията за връщането на LTRO-тата и това да удари рамо на златото.
        Съмнява ме. LTRO се замени с OMT. Т.е. ако Италия го закъса, тя ще взима пари по тази програма. Но моето мнение е, че тя не е голд френдли.

Поздрави. Отдавна не си писал.

П.П. Искам да кажа, че дадените пари по LTRO са вече в цената. Всяко тяхно връщане ще я сваля, но забавянето няма да вдига златото. А новите пари по ОМТ не са като лесните пари по ЛТРО.
        Last edited by anon6706; 26.02.2013, 16:22.

Коментар

Неприятното е, че това изказвне е на две части и другата е утре. Това е Semiannual Monetary Policy Report и си спомням преди шест месеца (ако не ме лъже паметта), че първия ден беше хоукиш, борсите и златото паднаха, но вторият намекна за QE и пак вдигна цените им.

Така, че е добре да се взимат по-дългосрочни решения чак утре. Днес може да се играе интрадей.
          Не трябва да се подценява и ситуацията в Италия. Може да доведе до скок в системния риск пак, спад на очакванията за връщането на LTRO-тата и това да удари рамо на златото.

Коментар

• Абе не се мъчете с прогнозите, че пак ще стане като предния път - няма няма няма и изведнъж: гледай гледай..

Тия дето уж продават сега след време ще си спомнят с носталгия времената на 1500
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Определно пазарите чакат БЕРНАНКЕ . Той ще определи посоката на цената на акциите, Златото и т.н. .
              Неприятното е, че това изказвне е на две части и другата е утре. Това е Semiannual Monetary Policy Report и си спомням преди шест месеца (ако не ме лъже паметта), че първия ден беше хоукиш, борсите и златото паднаха, но вторият намекна за QE и пак вдигна цените им.

Така, че е добре да се взимат по-дългосрочни решения чак утре. Днес може да се играе интрадей.

Коментар

• Определно пазарите чакат БЕРНАНКЕ . Той ще определи посоката на цената на акциите, Златото и т.н. .

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Днешното изказване на Бернанке в 17.00ч.може да реши съдбата на подкрепата от 1500. Тя е от почти година и половина и можем да очакваме доста сериозен спад под него, ако Бен е хоукиш. Днешната прогноза на Голдман също не е в услуга на биковете.
                Ако Бен е довиш, може пак да отскочим над 1650 и ще се чакат нови поводи за разпродажби. Но определено сентиментът сега е "продавай ралита при златото".
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Ето, отново сме над 1600... Шемата, нещо си много напрегнат тази сутрин? Интуитивно започваш да осъзнаваш истината за златото, налЕ?
                  Днешното изказване на Бернанке в 17.00ч.може да реши съдбата на подкрепата от 1500. Тя е от почти година и половина и можем да очакваме доста сериозен спад под него, ако Бен е хоукиш. Днешната прогноза на Голдман също не е в услуга на биковете.
                  Ако Бен е довиш, може пак да отскочим над 1650 и ще се чакат нови поводи за разпродажби. Но определено сентиментът сега е "продавай ралита при златото".

Коментар

• Рядко съм отсъствал от форума като цяло. Единствено когато съм на почивка или имам домашни задания .

Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                    хехе, продължаваш да ме подценяваш поради бройката мнения
                    Пак ти казвам, че тази тема я следя отдавна и си спомням, че се беше покрил известно време, когато златото катереше септември и октомври. Искрено се надявам да сме тук всички и наесен за да видим, кой прав, кой крив

Коментар

Gold Zombie.

аз по темите във форума участвам .. Най-вероятно тебе няма да те има тук на есен .
                      хехе, продължаваш да ме подценяваш поради бройката мнения
                      Пак ти казвам, че тази тема я следя отдавна и си спомням, че се беше покрил известно време, когато златото катереше септември и октомври. Искрено се надявам да сме тук всички и наесен за да видим, кой прав, кой крив
                      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
                        Кой е тоя "Пепи"

Пуснах малко дълги, да видим до къде ще ги изтърпя
                        Ти филми не гледаш ли бре. Много некултурно туй младото поколение....само чалги слушате.
                        Пепи е тая де носи бирата....га се играе табла на плажа

Коментар

• Кой е тоя "Пепи"

Пуснах малко дълги, да видим до къде ще ги изтърпя

Коментар

Ахаа.... сега вече е ясно...Значти ти си този ПЕПИ . Т.е. ПЕПИ си е сминил ника на Forex Master .
                            Започвам да се притеснявам за твоето психическо здраве... Не можеш излъга никого. Всички знаем, че ти си Пепи!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Пепи да си ходи в темите по неговите любими компании .
                              Ами след като намаза ПаДки на 48000 лв, е време да щипне и други "изгодни" активи
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Пепи да си ходи в темите по неговите любими компании .

Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Ами какъв по-добър сигнал от това ПЕПИ да се завърне?

Коментар

Working...
                                X