Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз мисля, че спор няма. Най-добрият във Форекса съм аз - Форекс Мастър.
Аз се оттеглям от дискусията... Жалко... Тъкмо взе да става интересно и модератора прекъсна купона.
Модераторът само изтри мои обидни думи към теб. Бяха свързани с действия, извършвани с камшик.
Успех ти желая в начинанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз мисля, че спор няма. Най-добрият във Форекса съм аз - Форекс Мастър.
Аз се оттеглям от дискусията... Жалко... Тъкмо взе да става интересно и модератора прекъсна купона.За какво ти е злато като си най-добър във форекса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aladinzmeq Разгледай мнениеНе че искам да се бъркам в спорове, но е малко детско да се разправяте кой знае колко във форекса.
Аз се оттеглям от дискусията... Жалко... Тъкмо взе да става интересно и модератора прекъсна купона.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от aladinzmeq Разгледай мнениеНе че искам да се бъркам в спорове, но е малко детско да се разправяте кой знае колко във форекса. Като деца в 5клас, а тука според мен няма деца?! Нали така??
Всеки е правил грешки, то безгрешен човек няма, а и някакви евтини прогнози да давате за евро/йена е толкова смешно, че падаш много ниско. И какво ще постигнеш като ти удари лимита? В целия форум ще опяваш колко си добър, айде сега големи хора сме. Следя постоянно постовете и на различни теми.
Просто в Инвестор има потребители които май са се регистрирали и си чешат "егото", и най-добре знаят, че една позиция затрива цяла сметка, а и 99% всички го знаят. Но ако говорим за физическа покупка на благородни метали, там е друга тема за говорене.
П.П. но благодарение на такива като теб - са и редки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aladinzmeq Разгледай мнениеНе че искам да се бъркам в спорове, но е малко детско да се разправяте кой знае колко във форекса. Като деца в 5клас, а тука според мен няма деца?! Нали така??
Всеки е правил грешки, то безгрешен човек няма, а и някакви евтини прогнози да давате за евро/йена е толкова смешно, че падаш много ниско. И какво ще постигнеш като ти удари лимита? В целия форум ще опяваш колко си добър, айде сега големи хора сме. Следя постоянно постовете и на различни теми.
Просто в Инвестор има потребители които май са се регистрирали и си чешат "егото", и най-добре знаят, че една позиция затрива цяла сметка, а и 99% всички го знаят. Но ако говорим за физическа покупка на благородни метали, там е друга тема за говорене.
Други са проблемите.
Когато аз кажа, че еди-какво си ще се търгува в определена посока, а някой друг ми противоречи или ме оборва, аз не го наричам "въздухар", а му пожелавам успех.
"Майсторът" дава КВАЛИФИКАЦИИ!!!!!
Коментар
-
Не че искам да се бъркам в спорове, но е малко детско да се разправяте кой знае колко във форекса. Като деца в 5клас, а тука според мен няма деца?! Нали така??
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНа Пазара, търгувайки с реални пари, няма ирония, самоирония или шеги.
Нещо май сте си лика прилика с Шемата?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
А $/Йена на къде ще тръгне?
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИмам "усещане".... както Орешарски.
Не ми се обяснява, ако трябва да съм честен.
П.П. долар/йена ще бъде причината.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеAnon6706,
можеш ли да ми споделиш защо очакваш Йената да расте спрямо Еврото?
Мерси предварително!
Не ми се обяснява, ако трябва да съм честен.
П.П. долар/йена ще бъде причината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение?!...
Явно иронията е непознато чувство за теб. Да не говорим за самоиронията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнениеСпоред мен няма как някой тук да даде точна прогноза за златото,
понеже е очевидно че големите го бутат накъдето им е кеф.
Още преди 2-3 години тук бях сложил връзка към едно изследване на Руската Академия на науките, че големите фамилии като Моргани, Рокфелеровци, Ротшилдовци, Дюпони и т.н. ще се опитат да натиснат цената на златото колкото се може по-ниско тъкмо преди хиперинфлационния взрив. Миналата седмица приключи събирането на Билдербергите и резултатът го виждаме тази седмица след изказване на Фед. Всичко се координира. Не си въобразявайте изобщо че има свободен пазар, особено във финансовата област!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Anon6706,
можеш ли да ми споделиш защо очакваш Йената да расте спрямо Еврото?
Мерси предварително!
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
...
П.П. Евро/йена ти беше достатъчно.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
"Хващането" на най-ниската цена, както и на най-високата (за да се продаде) си е мисия невъзможна ......
650 $ за трой унция - няма да дочакам - но както писах вчера - ако имам възможност за покупка под 2000 лв. за унция - въобще няма да се замисля
миналата година увеличих "Златните си резерви" с 20% на цена около 2700 лв/унция
тази година ако имаме късмет да видим цена под 2000 лв. ще ги увелича с още 25%remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар