IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    ....
    ?!...

Явно иронията е непознато чувство за теб. Да не говорим за самоиронията...
    Last edited by X_Y; 21.06.2013, 18:09.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Според мен няма как някой тук да даде точна прогноза за златото,
      понеже е очевидно че големите го бутат накъдето им е кеф.
      Нито мечките,нито биковете могат да имат ясна визия кво ще стане.
      Какво пречи да има планиран спад до 650 долара примерно и после да го
      замразят за 2 месеца в рейндж за да се наакат и по смелите.
      На колко им стиска да продават в момента и дали ще спечелят изобщо?

Играта е груба и се мислят все нови начини да се мачка масата,
      няма "парапет" на който да се опреш/технически и фунд.анализ/
      Има само илюзии за това какво щяло да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Да, добре. а някаква прогноза за златото да дадеш все пак?

Решавай и търгувай, ако имаш кинти.

П.П. Евро/йена ти беше достатъчно.
        Last edited by Andi11; 21.06.2013, 17:59.

Коментар

Ти с зарибяваш четящите тук дългосрочно.

Тъй като повечето са достатъчно прости, връзват се на префърцунените ти писания.

И когато златото е паднало с 200-300-500 долара на унция, ти имаш муцуна пак да се появиш в тази тема.
          Да, добре. а някаква прогноза за златото да дадеш все пак?
          Last edited by X_Y; 21.06.2013, 18:06.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            El Guapo,

Forex мишката преди като пишеше глупости и му ги показват след известно време си триеше после постовете )). Само ако знаеш колко поста изтри в темата за Среброто да не му цитират глупостите после и да му се смее целия форум .
            Божеееее, Божееее... Шемата, с всеки ден ставаш все по-зле.

Коментар

Е защо бе, Анонимов, да е късно? Да не би вече да съм изпуснал гювеча от твоята прогноза?

А нещо за златото да прогнозираш, че виждам там имаш специален интерес?

Да де, затова говоря. Историята ще е приключи ако удари 131. Но това не означава че си сгрешил, налЕ? Просто си загубил...
              Ти зарибяваш четящите тук дългосрочно.

Тъй като повечето са достатъчно прости, връзват се на префърцунените ти писания.

И когато златото е паднало с 200-300-500 долара на унция, ти имаш муцуна отново да се появиш в тази тема.
              Last edited by X_Y; 21.06.2013, 18:07.

Коментар

Късно ми задаваш въпроса.
                Е защо бе, Анонимов, да е късно? Да не би вече да съм изпуснал гювеча от твоята прогноза?

А нещо за златото да прогнозираш, че виждам там имаш специален интерес?

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Ако удари 131 - губя. Ако удари 122 - печеля и с това се приключва историята.
                Да де, затова говоря. Историята ще е приключи ако удари 131. Но това не означава че си сгрешил, налЕ? Просто си загубил...

Коментар

• El Guapo,

Forex мишката преди като пишеше глупости и му ги показват след известно време си триеше после постовете )). Само ако знаеш колко поста изтри в темата за Среброто да не му цитират глупостите после и да му се смее целия форум . Forex мишката купуваше на 47-48 $ през Април 2011-а и очакваше 70-100-150 $ и после 300$. Това му беше целта и се надяваше по този начин да зи избие загубите на БФБ. Той си изигра парите на БФБ продаде там на дъното и с трохите, които му останаха "инвестира" в сребро и си мислише, че така ще възстанови загубите на БФБ. После изигра явно на Среброто всичко...взе заемни средства и се хвалеше и купуваше Злато на 1700-1900 $.

Нямам думи. Пълен аутсайдер. Хиляди пъти го предупреждавахме, но хазартния човек си остава хазартен, това е болест...просто цял живот ще си изиграва парите.

Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                  Аз протестирам . Тука започва да се води компроматна война . Мастере как си допуснал да те запишат в момент на слабост . Дано златото не подне под 1000 че ще се искат оставки .
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Какво става с това злато постоянно расте?
                    vrati входни врати

Коментар

Няма нужда от нова снимка. Тази която си направил си е в сила. Казал съм го и стоя зад това което съм казал. Ако падне под 1000 долара ще призная че съм сгрешил.

Въпросът ми обаче е, кога ти ще дадеш някаква прогноза и ще посочиш кое е условието което прави прогнозата ти грешна? Ето веднага посочвам пресен пример:

Това което си казал, ни повече ни по-малко е съвет ако "случайно" стигне 1500 да се продава. Имай смелостта да посочиш и нивата на прибиране на печалбата и на инкасиране на загубата... Да речем след като мине 1500 и след това 1600 или 1700 ще си признаеш ли, че си сгрешил?

Досега все въртиш и все сучиш и казваш нещо, но то е толкова неопределено, че комплексите ти се виждат от самолет... Страшен комплекс е човек да не е в състояние да каже "Аз сгреших...". Като срещна такива хора, много се забавлявам...
                      Късно ми задаваш въпроса.
                      Ето ти сделка:
                      Къси евро/йена от 129,32 с цел 122. Стоп на 131.

Времеви хоризонт: седмица.

Но както виждаш - не квалифицирам когото и да било относно знанията му за пазарите.

Ако удари 131 - губя. Ако удари 122 - печеля и с това се приключва историята.

П.П. Майсторе, реалната търговия не е като "писаната".
                      Last edited by anon6706; 21.06.2013, 17:39.

Коментар

Хайде тогава - готов съм да направя нова снимка на "гения" ти
                        Няма нужда от нова снимка. Тази която си направил си е в сила. Казал съм го и стоя зад това което съм казал. Ако падне под 1000 долара ще призная че съм сгрешил.

Въпросът ми обаче е, кога ти ще дадеш някаква прогноза и ще посочиш кое е условието което прави прогнозата ти грешна? Ето веднага посочвам пресен пример:

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Между другото - има някои причини златото да възстанови цена. Поне до 1500.
                        Това което си казал, ни повече ни по-малко е съвет ако "случайно" стигне 1500 да се продава. Имай смелостта да посочиш и нивата на прибиране на печалбата и на инкасиране на загубата... Да речем след като мине 1500 и след това 1600 или 1700 ще си признаеш ли, че си сгрешил?

Досега все въртиш и все сучиш и казваш нещо, но то е толкова неопределено, че комплексите ти се виждат от самолет... Страшен комплекс е човек да не е в състояние да каже "Аз сгреших...". Като срещна такива хора, много се забавлявам...

Коментар

Нямам причини за превъзбуждане, Анонимов. Нито пък за правене на снимки от изказвания във форумчето. Ако Бертрамков бе направил снимката щях да питам него но виждам, че ти нещо си се превъзбудил и си снимал мое изказване, затова въпросът ми е към теб!
                          Хайде тогава - готов съм да направя нова снимка на "гения" ти:

Опиши ми движението на златото в следващите 3 месеца. Виждам, че имаш слабост към подобни "пророчества".

Между другото - можеш да опишеш движението на хартиеното и на физическото злато. Щото и такива глупости съм ти чел от доста време.

Например:
                          1. Ще падне под 1000 и ще завърши на 1800.
                          2. От 1300 ще отиде директно на 2500
                          3. ... и т.н.

Коментар

Майсторе, ти леко си се възбудил и объркал.

Прочети внимателно "снимката" на поста. Въпросът ти не е към мен.
                            Нямам причини за превъзбуждане, Анонимов. Нито пък за правене на снимки от изказвания във форумчето. Ако Бертрамков бе направил снимката щях да питам него но виждам, че ти нещо си се превъзбудил и си снимал мое изказване, затова въпросът ми е към теб!

Коментар

• Между другото - има някои причини златото да възстанови цена. Поне до 1500.
                              Ако борсите започнат да крашват, златото ще покачи сериозно.

Коментар

Анонимов, така и не отговори на въпроса ми от това което си снимал. Сега ще отговориш ли или пак ще се изсулиш като наакал се?
                                Майсторе, ти леко си се възбудил и объркал.

Прочети внимателно "снимката" на поста. Въпросът ти не е към мен.

Тогава не влязох в полемиката ти с Бертрам, но ми направи силно впечатление твоята самоувереност..... която явно е подкрепена с много знания и..... горчив опит.

Коментар

Working...
                                X