If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ТАТО предлага темата веке да се закрие ,щото даже и най големите некадърници веке разбраха че и среброто и златото бяха балони ,които веке се спукаха - среброто с 62% спад от върха преди две годин и златцето 35 % спад от върха преди две годин
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Оставете майстора и други маниаци на тема актив който си изтрива за няколко дни 18% от цената!
Когато златото се срине, това трае поне едно десетилетие. Справка- 80-те. Всичко останало е илюзия....
Ама не забравяй, че когато златото се срине се сриват и други стойности. Ето защо важно е съотношебието помежду ни а не просто някакви номинални стойности. Ето защо трудно може да се каже, че златото някога се е сривало.
Оставете майстора и други маниаци на тема актив който си изтрива за няколко дни 18% от цената!
Когато златото се срине, това трае поне едно десетилетие. Справка- 80-те. Всичко останало е илюзия....
В един момент няма да има никакво предлагане на физическо злато. Тогава какво става? Ще пада надолу ли? Аз не виждам логиката в това. По скоро очаквам "удара" на златният кръг с един кратък срив на 1200, за да може да удошат всички възможни дълги позиции.
Forex мишката преди като пишеше глупости и му ги показват след известно време си триеше после постовете )). Само ако знаеш колко поста изтри в темата за Среброто да не му цитират глупостите после и да му се смее целия форум . Forex мишката купуваше на 47-48 $ през Април 2011-а и очакваше 70-100-150 $ и после 300$. Това му беше целта и се надяваше по този начин да зи избие загубите на БФБ. Той си изигра парите на БФБ продаде там на дъното и с трохите, които му останаха "инвестира" в сребро и си мислише, че така ще възстанови загубите на БФБ. После изигра явно на Среброто всичко...взе заемни средства и се хвалеше и купуваше Злато на 1700-1900 $.
Нямам думи. Пълен аутсайдер. Хиляди пъти го предупреждавахме, но хазартния човек си остава хазартен, това е болест...просто цял живот ще си изиграва парите.
Из съветите на майстора, от Март - Април 2011 г. :
За цената на среброто:
За J P Morgan:
За подходящи инструменти за търговия на сребро:
За цената на златото:
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Не съм искал да ви обиждам, не ми е било това целта!!! Просто вметнах, че е много детско това което се случва и то точно в тази тема която по принцип е важна и много потребители влизат и четат.
Влизайте и четете.
Никой не ви спира.
Ето: "Майсторът" предвижда злато 2500 по някое време - четете го и купувайте злато... или каквото там ви препоръчва из темите на форума.
Моите времеви и ценови хоризонти са по-скромни. Няма смисъл да се бутам между шамарите на "майсторите" или на техните последователи.
Коментар