IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бре става интересно мислех че ще е спокойна седмица гоним 1050 явно

Коментар

• ТАТО предлага темата веке да се закрие ,щото даже и най големите некадърници веке разбраха че и среброто и златото бяха балони ,които веке се спукаха - среброто с 62% спад от върха преди две годин и златцето 35 % спад от върха преди две годин
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Късно ми задаваш въпроса.
        Ето ти сделка:
        Къси евро/йена от 129,32 с цел 122. Стоп на 131.

Времеви хоризонт: седмица.

Но както виждаш - не квалифицирам когото и да било относно знанията му за пазарите.

Ако удари 131 - губя. Ако удари 122 - печеля и с това се приключва историята.

П.П. Майсторе, реалната търговия не е като "писаната".
        Преместен стоп на 129. (настояща цена на спота 127.80)

П.П. Не му е тук мястото на този пост, но имам вътрешен ангажимент да докарам сделката да финала й.
        Last edited by anon6706; 25.06.2013, 16:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
          Лека корекция на спада на златцето!
          Купува на 1283, стопа на 1267.60!
          За ден, два пък каквото сабя покаже!
          да става за скалпове в момента на по 10 долара 1290 1300 1310

Коментар

• Лека корекция на спада на златцето!
            Купува на 1283, стопа на 1267.60!
            За ден, два пък каквото сабя покаже!
            chef

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
              Според мен няма как някой тук да даде точна прогноза за златото,
              едва ли

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Оставете майстора и други маниаци на тема актив който си изтрива за няколко дни 18% от цената!
                Когато златото се срине, това трае поне едно десетилетие. Справка- 80-те. Всичко останало е илюзия....
                Ама не забравяй, че когато златото се срине се сриват и други стойности. Ето защо важно е съотношебието помежду ни а не просто някакви номинални стойности. Ето защо трудно може да се каже, че златото някога се е сривало.

Коментар

• Оставете майстора и други маниаци на тема актив който си изтрива за няколко дни 18% от цената!
                  Когато златото се срине, това трае поне едно десетилетие. Справка- 80-те. Всичко останало е илюзия....

Коментар

• В един момент няма да има никакво предлагане на физическо злато. Тогава какво става? Ще пада надолу ли? Аз не виждам логиката в това. По скоро очаквам "удара" на златният кръг с един кратък срив на 1200, за да може да удошат всички възможни дълги позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Еееее, ти ме разби!!!! Аз си пазех само един негов "бисер".
                      Прогнозата на майстора от Януари 2011 г., два месеца преди Ръста:

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                        Из съветите на майстора, от Март - Април 2011 г. :
                        Еееее, ти ме разби!!!! Аз си пазех само един негов "бисер".

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          El Guapo,

Forex мишката преди като пишеше глупости и му ги показват след известно време си триеше после постовете )). Само ако знаеш колко поста изтри в темата за Среброто да не му цитират глупостите после и да му се смее целия форум . Forex мишката купуваше на 47-48 $ през Април 2011-а и очакваше 70-100-150 $ и после 300$. Това му беше целта и се надяваше по този начин да зи избие загубите на БФБ. Той си изигра парите на БФБ продаде там на дъното и с трохите, които му останаха "инвестира" в сребро и си мислише, че така ще възстанови загубите на БФБ. После изигра явно на Среброто всичко...взе заемни средства и се хвалеше и купуваше Злато на 1700-1900 $.

Нямам думи. Пълен аутсайдер. Хиляди пъти го предупреждавахме, но хазартния човек си остава хазартен, това е болест...просто цял живот ще си изиграва парите.
                          Из съветите на майстора, от Март - Април 2011 г. :

За цената на среброто:

За J P Morgan:

За подходящи инструменти за търговия на сребро:

За цената на златото:

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Има и друг начин . Да се чете Мастера и да не се копува злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от aladinzmeq Разгледай мнение
                              Не съм искал да ви обиждам, не ми е било това целта!!! Просто вметнах, че е много детско това което се случва и то точно в тази тема която по принцип е важна и много потребители влизат и четат.
                              Влизайте и четете.
                              Никой не ви спира.

Ето: "Майсторът" предвижда злато 2500 по някое време - четете го и купувайте злато... или каквото там ви препоръчва из темите на форума.

Моите времеви и ценови хоризонти са по-скромни. Няма смисъл да се бутам между шамарите на "майсторите" или на техните последователи.

Коментар

• Master, златото се е запътило към 1000. В любимия ми стил на Мастър В.Панев ще изложа виждането си, че ако не спре на 1000 ще слезе и под него

Коментар

Working...
                                X