Д ви каже чичо ви Любо, че златото е балон...който в гроба не може го вземете...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение1) Защо трябва да ти купим книгата и какво общо има с посоката на златото, да не е от злато направена?
2) Защо продаваш книга която си закупил преди месец, не си струва 20-те лв ли?
3) Не можеш за си позволиш да вложиш 24 лв в собственото си образование, дори да не го ползваш още днес?
4) При тази цена няма смисъл защото ако мога да си я купя за 24 лв, дори и за 20 да ми я дадеш, цената за доставка ще е съпоставима с отстъпката (хипотетично, не предлагам да я закупя)
5) Защо мислиш че няма да ти повярваме че си купил книгата, чак и ще преписваш изречения
2/Не струва и 20ст., ако златото само ще пада.
3/Позволил съм си го, но не го ползвам поради горните причини.
4/Специално на теб ще ти сваля още 4лв. ей така за да видиш, че можеш да купиш изгодно.
5/Защото форума е пълен с комплексари, които се чудят как да си избиват комплексите, като Иван Чолаков примерно, та помислих, че ще ми се наложи да доказвам очевидното. Знам, че е странно, но и те са достатъчно странни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАйде бе златарчета нали ще излита златото, купете ми книгата. Иначе ще излезе, че не вярвате в собствената си инвестиция в която убедихте мен, та се набутах цели 24лв. за една книга за пропадналото зло!
2) Защо продаваш книга която си закупил преди месец, не си струва 20-те лв ли?
3) Не можеш за си позволиш да вложиш 24 лв в собственото си образование, дори да не го ползваш още днес?
4) При тази цена няма смисъл защото ако мога да си я купя за 24 лв, дори и за 20 да ми я дадеш, цената за доставка ще е съпоставима с отстъпката (хипотетично, не предлагам да я закупя)
5) Защо мислиш че няма да ти повярваме че си купил книгата, чак и ще преписваш изреченияМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЯ да интубирам една поумряла тема!
Преди около месец Форекс майстора, бай Марин дагобъ, Голд Зомби и други зомбита много разпалено и убедено доказваха, че златото не е балон. Тогава реших отново да започна да инвестирам в злато, но професионално. Купих си чисто новото българско издание на книгата на Майкъл Косарес "АВС на инвестирането в злато"
В петък онзи ден около 16.30ч. след обяд от един приятел от международния отдел получих криптирано съобщение чрез технологията SkypeHide.
В него се цитира записан разговор от висш представител на ФЕД, в който има смущаващи данни за обвързването на движението на златото с ценови нива от 2008г.
Понеже знам, че тук има много хора, които вярват, че цената на златото все пак ще продължава да бележи нови рекорди, предлагам да им продам чисто новата все още книга на цена с 4лв. долница. Ако някой не вярва, че съм си купил книгата и я предлагам, нека да ме накара да цитирам примерно 2-ро изречение на еди коя си страница.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Я да интубирам една поумряла тема!
Преди около месец Форекс майстора, бай Марин дагобъ, Голд Зомби и други зомбита много разпалено и убедено доказваха, че златото не е балон. Тогава реших отново да започна да инвестирам в злато, но професионално. Купих си чисто новото българско издание на книгата на Майкъл Косарес "АВС на инвестирането в злато"
В петък онзи ден около 16.30ч. след обяд от един приятел от международния отдел получих криптирано съобщение чрез технологията SkypeHide.
В него се цитира записан разговор от висш представител на ФЕД, в който има смущаващи данни за обвързването на движението на златото с ценови нива от 2008г.
Понеже знам, че тук има много хора, които вярват, че цената на златото все пак ще продължава да бележи нови рекорди, предлагам да им продам чисто новата все още книга на цена с 4лв. долница. Ако някой не вярва, че съм си купил книгата и я предлагам, нека да ме накара да цитирам примерно 2-ро изречение на еди коя си страница.
Коментар
-
Схема, никой не знае точно какво ще стане. Ти, както се смяташ за разбирач, щеше да изчакаш падането до 1200, а не да бързаш да затваряш на 1450.
Извода е, че никой в нищо не е сигурен. Просто всички се опитват да се правят на "врачки". Това го казвам по принцип и важи и за "гадателството" и при всички валутни двойки.Last edited by d333; 23.09.2013, 23:29.
Коментар
-
Наивник,
факт е, че завиждаш, че някои печелят, а ти губиш.
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗатваряй моеш да вземеш 15 долара. Нали такава ти е игратаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДо момента репликира индекса. Нищо специфично до тук
Относно действията на ФЕД - мисля, че те имат най-голяма полза от спада на златото. Така разпродаващите ще инвестират в нещо от тяхната "кошница"
А те са достатъчно силни да управляват процеса - понякога само с няколко "изпуснати" думи.Last edited by Protokol; 20.09.2013, 21:21.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Добавям още 1-а къса на 1357 $. T.e. ставам с 8-м къси на средно ниво от 1327,80 $!
Успех!
Успех!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
19.09.2013 11:42
Айде 2-е къси на 1368 $. Т.е. ставам със 7-м къси на средно ниво от 1323,70 $
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsБааа....мамата.........у светата тройца!
Това какво е
http://www.wantchinatimes.com/news-s...00075&cid=1102
Цитат отнякъде:
'Максималната открита концентрация у нас е 15 гр. /тон, но тя е изключително
малко като количество.', което прави 0.0015% >??
Или е журналистическа грешка/не били мегабайти а киловати/ или незнам..
Няма никаква вероятност подземните богатства на Китай да са 1000+ пъти в по-концентрирана форма и то за толкова отдавна изследван елемент. С други думи - кьорфишек и създаване на мъгла в Нет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеABX върнаха вече 4.5% при положение, че златото почти не е отстъпило от вчера. Май се очаква суркане
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=ABX&...=on&z=l&q=l&c=I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
ABX върнаха вече 4.5% при положение, че златото почти не е отстъпило от вчера. Май се очаква суркане
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=ABX&...=on&z=l&q=l&c=За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар