Първоначално изпратено от d333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега, поздрави!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Колега, поздрави!
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИскарах некой леффффффффффффффМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМахнах 5 къси от 8-те на ниво 1292 $. Т.е. 179 $ (5 * 1327,80$-1292$) чиста печалба и оставам с 3-и къси унции Злато от ниво 1327,80$
Успех!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЕй пак му извиха вратаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Махнах 5 къси от 8-те на ниво 1292 $. Т.е. 179 $ (5 * 1327,80$-1292$) чиста печалба и оставам с 3-и къси унции Злато от ниво 1327,80$
Успех!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
20.09.2013 10:59
Добавям още 1-а къса на 1357 $. T.e. ставам с 8-м къси на средно ниво от 1327,80 $!
Успех!
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеГледам днеска пак пуснали статия за балонираният метал...."чакали рали" "инвеститорите"
Какво "рали" чакате ве..."инвеститори"? От де ше доде това рали, кът няма пари!
)
Колко пъти да обяснявам, че златото има поведението на "луксозна стока", луксозната стока "върви" когато има:
1. Пари
2. Положителни очаквания
Сега го няма нито едното, нито другото! Кви ралита, кви 5 лева!
Тепърва ше има пързалка къмто 1000 кинта!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Гледам днеска пак пуснали статия за балонираният метал...."чакали рали" "инвеститорите"
Какво "рали" чакате ве..."инвеститори"? От де ше доде това рали, кът няма пари!
)
Колко пъти да обяснявам, че златото има поведението на "луксозна стока", луксозната стока "върви" когато има:
1. Пари
2. Положителни очаквания
Сега го няма нито едното, нито другото! Кви ралита, кви 5 лева!
Тепърва ше има пързалка къмто 1000 кинта!
Коментар
-
Ето една извадка на едни "тайни"протоколи:
"Надгробно слово на равина Райхорн:
3. Златото винаги е било и ще бъде непреодолима сила, и манипулирано от наши експерти, то винаги ще бъде най-полезния лост за тези, които го притежават и обект на завист за онези, които го нямат. Със злато ние можем да купим и най-упоритото съзнание. С него можем да определим всеки стандарт, точната стойност и настоящите цени на продуктите. Със злато можем да субсидираме всички държавни заеми, т.е. да държим държавите под наша власт.
9. Нека опитаме да заменим движението на златото с книжни пари. Така нашите каси ще погълнат златото, а ние ще регулираме стойността на книжните пари, което ще ни направи господари при всички положения."
Има и още много по темата.Който се интересува- в интернеда има сичкоLast edited by sachs; 30.09.2013, 08:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеД ви каже чичо ви Любо, че златото е балон...който в гроба не може го вземете...
(Просто давам повод да навъртиш 5000 мнения)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение1/ Трябва да я купите, защото точно най-големите златофанатици ме убеждавахте, че златото само ще расте. Е, аз вече не вярвам
2/Не струва и 20ст., ако златото само ще пада.
3/Позволил съм си го, но не го ползвам поради горните причини.
4/Специално на теб ще ти сваля още 4лв. ей така за да видиш, че можеш да купиш изгодно.
5/Защото форума е пълен с комплексари, които се чудят как да си избиват комплексите, като Иван Чолаков примерно, та помислих, че ще ми се наложи да доказвам очевидното. Знам, че е странно, но и те са достатъчно странни.
4) Няма нужда, аз винаги плащам пълната цена, не търся далавери (и не чета преведени книги по принцип, искам да чета думите на автора)
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
Коментар