IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    Схема, ти само печеливши позиции с "чиста печалба" ли имаш? А някой път пусни и някоя неуспешна, може ли?
    Пускал е.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Схема, ти само печеливши позиции с "чиста печалба" ли имаш? А някой път пусни и някоя неуспешна, може ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Колега, поздрави!
        Благодаря, Схема !!! И на теб също поздрави!!!
        tnm

Коментар

• Колега, поздрави!

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Искарах некой лефффффффффффффф
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Махнах 5 къси от 8-те на ниво 1292 $ . Т.е. 179 $ (5 * 1327,80$-1292$) чиста печалба и оставам с 3-и къси унции Злато от ниво 1327,80$

Успех!
            Аз като чух, че турили ТАВАН на лятното кино, влязох на къси сабален и се ОБЛАЖИХ
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Ей пак му извиха врата
              Искарах некой лефффффффффффффф
              tnm

Коментар

• Махнах 5 къси от 8-те на ниво 1292 $ . Т.е. 179 $ (5 * 1327,80$-1292$) чиста печалба и оставам с 3-и къси унции Злато от ниво 1327,80$

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

20.09.2013 10:59

Добавям още 1-а къса на 1357 $. T.e. ставам с 8-м къси на средно ниво от 1327,80 $!

Успех!

Успех!
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ей пак му извиха врата
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                    Гледам днеска пак пуснали статия за балонираният метал...."чакали рали" "инвеститорите"
                    Какво "рали" чакате ве..."инвеститори"? От де ше доде това рали, кът няма пари!
                    )
                    Колко пъти да обяснявам, че златото има поведението на "луксозна стока", луксозната стока "върви" когато има:
                    1. Пари
                    2. Положителни очаквания

Сега го няма нито едното, нито другото! Кви ралита, кви 5 лева!
                    Тепърва ше има пързалка къмто 1000 кинта!
                    Остави ги бря, да му повдигат зелката на ЗЛОТО, по лесно да я СЕЧЕМ !!!
                    tnm

Коментар

• Гледам днеска пак пуснали статия за балонираният метал...."чакали рали" "инвеститорите"
                      Какво "рали" чакате ве..."инвеститори"? От де ше доде това рали, кът няма пари!
                      )
                      Колко пъти да обяснявам, че златото има поведението на "луксозна стока", луксозната стока "върви" когато има:
                      1. Пари
                      2. Положителни очаквания

Сега го няма нито едното, нито другото! Кви ралита, кви 5 лева!
                      Тепърва ше има пързалка къмто 1000 кинта!

Коментар

• ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                          Ще ти бутна едно пръстче....
                          Аз давам:
                          Доставката е за твоя сметка!
                          Златна ли е?
                          Всъщност и да е месингова , златото и месинга ще се изравнят като цена на материал

Коментар

• Ето една извадка на едни "тайни" протоколи:

"Надгробно слово на равина Райхорн:

3. Златото винаги е било и ще бъде непреодолима сила, и манипулирано от наши експерти, то винаги ще бъде най-полезния лост за тези, които го притежават и обект на завист за онези, които го нямат. Със злато ние можем да купим и най-упоритото съзнание. С него можем да определим всеки стандарт, точната стойност и настоящите цени на продуктите. Със злато можем да субсидираме всички държавни заеми, т.е. да държим държавите под наша власт.

9. Нека опитаме да заменим движението на златото с книжни пари. Така нашите каси ще погълнат златото, а ние ще регулираме стойността на книжните пари, което ще ни направи господари при всички положения."

Има и още много по темата.Който се интересува- в интернеда има сичко
                            Last edited by sachs; 30.09.2013, 08:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Д ви каже чичо ви Любо, че златото е балон...който в гроба не може го вземете...
                              А тракийските златни съкровища какво са. Да не са сватби?
                              (Просто давам повод да навъртиш 5000 мнения)

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                1/ Трябва да я купите, защото точно най-големите златофанатици ме убеждавахте, че златото само ще расте. Е, аз вече не вярвам
                                2/Не струва и 20ст., ако златото само ще пада.
                                3/Позволил съм си го, но не го ползвам поради горните причини.
                                4/Специално на теб ще ти сваля още 4лв. ей така за да видиш, че можеш да купиш изгодно.
                                5/Защото форума е пълен с комплексари, които се чудят как да си избиват комплексите, като Иван Чолаков примерно, та помислих, че ще ми се наложи да доказвам очевидното. Знам, че е странно, но и те са достатъчно странни.
                                1,2,3) Прочети книгата! Не съм я чел, но мисля че имаш нужда от четене на финансова/инвестиционна литература. Дори да не купиш и 1 гр злато ще ти е полезна. Може поне малко добри практики да научиш, като да не се влияеш от какво се пише във форуми...
                                4) Няма нужда, аз винаги плащам пълната цена, не търся далавери (и не чета преведени книги по принцип, искам да чета думите на автора )
                                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X