IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да ,съгласих се и си коригирам тайминга , и според мен е много възможно
    да не видим ново дъно , а при такова ще купувам и от там с цел 1400-1450
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Ако леко отклоним темата на дискусията, как и кога ФЕД ще си приберат "ликвидността" обратно? Има ли някакъв план кога ще се освободят от "активите"? Също, какво става със заемите които ЕЦБ отпусна преди време на банките - погасяват ли се, какво става? Нищо не излиза в масовите медии по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
        Аз се изкушавам да затворя онази дългата от 1185. Ама ще трая...поне засега.
        Седи там нишо нема затваряш , може да върне малко и после пак на горе изглежда на тренд reversal на дневна и на седмична графика

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
          Май отворихме пътя на долу в следващите 2-3 месеца , пренасям се в тази тема защото мисля 2014 да разцъквам златото само , планът е да изчакам мирно и кротко до края на февруари-март и след това да купувам
          Много вероятно е златото да направи дъно в края на м.януари.
          Повишението последните дни е "short-covering rally" за набиране на достатъчно енергия с цел пробиване на силни нива на подкрепа. Този сценарий е в сила ако не затворим над 1285 и направим нови пазарни дъна този месец!

Ако затворим над 1285, настоящото повишение вероятно ще е индикация за обръщане на цикъла и финалният спад ще бъде отложен за м.май.

За много години!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            Аууу е това е наистина STRONG BUY щом нещо демоде ше става, то златото направи reversal те ше продават с дивергенция на седична точ тъй, правилно
            Аз се изкушавам да затворя онази дългата от 1185. Ама ще трая...поне засега.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Заявката провокира вълни от паника, като в рамките само на един ден – 15 април, цената на метала се потопи с 9,3 на сто. Еднодневният спад бе най-силният от февруари 1983 г. и вторият най-голям в историята.

UBS се присъедини към редиците на "златните мечки", след като също през ноември понижи средните си очаквания за цената на актива през 2014 г. с 9% до равнище под 1 200 долара за тройунция. Според анализаторите на банката малка е вероятността "златото да си върне привлекателния статут", като по думите им е възможно дори да стане "демоде".

http://www.investor.bg/analizi/91/a/...latoto,164216/
              Аууу е това е наистина STRONG BUY щом нещо демоде ше става, то златото направи reversal те ше продават с дивергенция на седична точ тъй, правилно

Коментар

• Заявката провокира вълни от паника, като в рамките само на един ден – 15 април, цената на метала се потопи с 9,3 на сто. Еднодневният спад бе най-силният от февруари 1983 г. и вторият най-голям в историята.

UBS се присъедини към редиците на "златните мечки", след като също през ноември понижи средните си очаквания за цената на актива през 2014 г. с 9% до равнище под 1 200 долара за тройунция. Според анализаторите на банката малка е вероятността "златото да си върне привлекателния статут", като по думите им е възможно дори да стане "демоде".

http://www.investor.bg/analizi/91/a/...latoto,164216/

Коментар

Момци, продължаваме ли нагоре и тази седмица? Викам да затворим над 1265
                  Само Ева Лонгория за жълтото

Коментар

• Момци, продължаваме ли нагоре и тази седмица? Викам да затворим над 1265

Коментар

• http://www.telegraph.co.uk/news/worl...han-Jesus.html

После се чудите защо им е на китайците златото..

Коментар

Аз съм аматьор и въобще нямам претенции, че ги разбирам нещата Но смятам, че ако затвори над SMA 200 на 4 часа - може да се държат дългите позиции и другата седмица. 1240 ще е най-добре до вечерта.
                        То всеки е аматьор, кво си мислиш че сме пишман professional ама ей го на EMA50 на дневна стигна и сега би трябвало да върне малко и после бум, чак на SMA200 на дневна е спирката

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                          Имаш доставероятно предположение, но на какво го основаваш?
                          Аз съм аматьор и въобще нямам претенции, че ги разбирам нещата Но смятам, че ако затвори над SMA 200 на 4 часа - може да се държат дългите позиции и другата седмица. 1240 ще е най-добре до вечерта.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                            ми на това че акцийте ще коригигират например, едните на долу, другите на горе и обратно

Коментар

Мисля, че ако днес затворим над 1230 ще си продължим и другата седмица нагоре...
                              Еми те го мачкат 3 години и са ще видят кон боб яде ли би трябвало да стигне до каде 1.4-1.5 ама да видиме

Коментар

Мисля, че ако днес затворим над 1230 ще си продължим и другата седмица нагоре...
                                домоуправител

Коментар

Working...
                                X