IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    ще спечеля,чак когато си затворя позицията
    засега просто съм на +
    Абе пожелавам ти още 200 отгоре,макар че не го вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Печи
      Пичилете бе,сега е модерно всички зверски да пичелят,а кой ще загуби еби мааму.
      ще спечеля,чак когато си затворя позицията
      засега просто съм на +
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Стига бе пичове,стига сте си яли краката!
        Вместо някой да каже ,че на дневна на 1,12,2014 има такова зверско бичо поглъщане,че сят ще им се завие на скъсяващите,вие спорите за глупости и то с някакъв тинейджърски манталитет,засрамете се!
        Печи
        Пичилете бе,сега е модерно всички зверски да пичелят,а кой ще загуби еби мааму.

Коментар

Стига бе пичове,стига сте си яли краката!
          Вместо някой да каже ,че на дневна на 1,12,2014 има такова зверско бичо поглъщане,че сят ще им се завие на скъсяващите,вие спорите за глупости и то с някакъв тинейджърски манталитет,засрамете се!
          Приема се забележката,млъквам.

Коментар

• Стига бе пичове,стига сте си яли краката!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ./,.,/

А и като гледам как е тръгнало към 500$....чак се плаша.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                Нещо не ви кефи май да четете какво сте писали преди от позицията на големи авторитети

Аз от кактко съм се регистритрал шляпам само глупости...но М-зетката ме бие по всички критерий....нищо..важно е моабет да става..

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                  Ти целия си един голем бисер бе момче...крайно време е да си запалиш М-зетката и да потеглиш към гората...
                  Нещо не ви кефи май да четете какво сте писали преди от позицията на големи авторитети

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                    Още един бисер от 2012 Хартиената “пирамида“ не само че не се сгромолясва, а се засилва, а притежателите на злато вместо да си запазят капитала се разделиха с голяма част от него!

Ти целия си един голем бисер бе момче...крайно време е да си запалиш М-зетката и да потеглиш към гората...

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                      Още един бисер от 2012 Хартиената “пирамида“ не само че не се сгромолясва, а се засилва, а притежателите на злато вместо да си запазят капитала се разделиха с голяма част от него!
                      Той е говорел за сгромолясването на рублата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        По време на криза е много по-важно да си запазиш капитала отколкото да се опитваш да спечелиш! Нека се сграмоляса хартиената пирамида, да се разсее праха, да се види кой ще плаща всичките тези планини от дългове, па едва тогава ще инвестираме за текуш доход като има повече видимост и предвидимост!

Коментар

• ..

1300 до края на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                            Нема да стане това. Златото е уникален актив от който винаги се печели. Като падне идваш тука и викаш "Йесссс, как напазарих яко!". Като се качи пак идваш тук и викаш "Яжте ми кора, пиндоси, аз съм богат!". Тук не става въпрос просто за win - win ситуация, тук сме на ниво win - epic win
                            подкрепям те, незнам на каква основа правят предположения 100 700 1200. Златото е за инвестиране не е за спекулиране

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                              Успех...вервай им на американците...аз ще си играя на обратно казанато от тях..

А можеш освен от ,,играта'' да си напред и с една тройунция от баса с мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                В началото на годината американците заковаха прогноза в края на годината 1000.

Успех...вервай им на американците...аз ще си играя на обратно казанато от тях..

Коментар

Working...
                                X