Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПечи
Пичилете бе,сега е модерно всички зверски да пичелят,а кой ще загуби еби мааму.
засега просто съм на +Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСтига бе пичове,стига сте си яли краката!
Вместо някой да каже ,че на дневна на 1,12,2014 има такова зверско бичо поглъщане,че сят ще им се завие на скъсяващите,вие спорите за глупости и то с някакъв тинейджърски манталитет,засрамете се!
Пичилете бе,сега е модерно всички зверски да пичелят,а кой ще загуби еби мааму.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСтига бе пичове,стига сте си яли краката!
Вместо някой да каже ,че на дневна на 1,12,2014 има такова зверско бичо поглъщане,че сят ще им се завие на скъсяващите,вие спорите за глупости и то с някакъв тинейджърски манталитет,засрамете се!
Коментар
-
Стига бе пичове,стига сте си яли краката!
Вместо някой да каже ,че на дневна на 1,12,2014 има такова зверско бичо поглъщане,че сят ще им се завие на скъсяващите,вие спорите за глупости и то с някакъв тинейджърски манталитет,засрамете се!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНещо не ви кефи май да четете какво сте писали преди от позицията на големи авторитети
Аз от кактко съм се регистритрал шляпам само глупости...но М-зетката ме бие по всички критерий....нищо..важно е моабет да става..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеТи целия си един голем бисер бе момче...крайно време е да си запалиш М-зетката и да потеглиш към гората...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеОще един бисер от 2012Хартиената “пирамида“ не само че не се сгромолясва, а се засилва, а притежателите на злато вместо да си запазят капитала се разделиха с голяма част от него!
Ти целия си един голем бисер бе момче...крайно време е да си запалиш М-зетката и да потеглиш към гората...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеОще един бисер от 2012Хартиената “пирамида“ не само че не се сгромолясва, а се засилва, а притежателите на злато вместо да си запазят капитала се разделиха с голяма част от него!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПо време на криза е много по-важно да си запазиш капитала отколкото да се опитваш да спечелиш! Нека се сграмоляса хартиената пирамида, да се разсее праха, да се види кой ще плаща всичките тези планини от дългове, па едва тогава ще инвестираме за текуш доход като има повече видимост и предвидимост!Хартиената “пирамида“ не само че не се сгромолясва, а се засилва, а притежателите на злато вместо да си запазят капитала се разделиха с голяма част от него!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеНема да стане това. Златото е уникален актив от който винаги се печели. Като падне идваш тука и викаш "Йесссс, как напазарих яко!". Като се качи пак идваш тук и викаш "Яжте ми кора, пиндоси, аз съм богат!". Тук не става въпрос просто за win - win ситуация, тук сме на ниво win - epic win
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеУспех...вервай им на американците...аз ще си играя на обратно казанато от тях..
А можеш освен от ,,играта'' да си напред и с една тройунция от баса с мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВ началото на годината американците заковаха прогноза в края на годината 1000.
Успех...вервай им на американците...аз ще си играя на обратно казанато от тях..
Коментар
Коментар