IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Markoni Разгледай мнение
    Момент като този се вижда рядко. Жълтото е перфектния хедж = safe heaven при несигурни времена + убежище при девалвация на еврото
    само не знам дали си забелязал, че когато ланеца се вдига и еврото и то с него ...

Коментар

• Момент като този се вижда рядко. Жълтото е перфектния хедж = safe heaven при несигурни времена + убежище при девалвация на еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Mдаа, докато не видиш че пак си 40% под вода...
        Кастро ти не видиш ли техниката бе брачед, аз виждам друго в техниката ти пак Тома Неверни искаш да каеш, че са от 1200 и още 40% discount ше има тъй ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Markoni Разгледай мнение
          Чувството да си минал цената на покупка на всичкото физическо, което си придобил - priceless. От тук нататък всичко е кяр
          Mдаа, докато не видиш че пак си 40% под вода...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Да не си се ушил пак в някоя непродаваема хартишка?
            С "Пак" явно имаш предвид себе си... Ако имаш предвид хартийки, да... скъсявам рубли още откак ти обясняваше, че тя ще се качва. От 2011 - 2012 г. съм отписал златото, дори ви пусках аванта http://investments.dir.bg/_wm/librar...3001087a72df14, но както е казал Бисмарк - Никой не може да попречи на глупаците да губят парите си!
            Last edited by Jay Gould; 09.12.2014, 20:20.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• even

Чувството да си минал цената на покупка на всичкото физическо, което си придобил - priceless. От тук нататък всичко е кяр

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                За протокола, оня ден когато разправяше как до края на деня щяло да е над 1200 и позна, бех скъсил малко на 1200 и направих добри пари
                Утре ще е надолу. до около 1200
                Ахааа... Ясно. Сигурно и днес си скъсил малко ама ще го кажеш утре или други ден... ако иде на 1200 де... Ако иде на 1300 ще си мълчиш кат на*ран?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Брей тва жълтото няма спирка, бе... Мезе/Хиксов само ме излъга да чакам 500 долара.

Не завиждай, Жей.
                  И ние чакаме 3500 ама на ...
                  а беше рекъл май, че вече трябва да е а? А да, и еврозоната трябваше да се е разпаднала след като Германия по твои изчисления излезе от нея през 2013та..
                  Нещо не ти работи кристалната топка!
                  Викаш ЗЛАТООО ЗЛАТООО и като дигне малко, ставаш активен - казах ли ви казах ли ви
                  За протокола, оня ден когато разправяше как до края на деня щяло да е над 1200 и позна, бех скъсил малко на 1200 и направих добри пари
                  Утре ще е надолу. до около 1200

Коментар

Брей тва жълтото няма спирка, бе... Мезе/Хиксов само ме излъга да чакам 500 долара.

Не завиждай, Жей.

тц..не се бъркай..тва е лек подскок и после цена 500$...нали М'зетка?

Коментар

• Брей тва жълтото няма спирка, бе... Мезе/Хиксов само ме излъга да чакам 500 долара.

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Купувайте злато, биткойни и рубли, чакайте свършека на света и капитализма, разпада на САЩ, ЕС и появата на новия месия който ще обедини човечеството. Който е прост, служи за мост, но вие сте умни, умни, умни и мислещи...
                      Не завиждай, Жей.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Купувайте злато, биткойни и рубли, чакайте свършека на света и капитализма, разпада на САЩ, ЕС и появата на новия месия който ще обедини човечеството. Който е прост, служи за мост, но вие сте умни, умни, умни и мислещи...
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ././

който купил купил...задна вече нема

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Доларът тепърва ще се разправя с еврото,ще му смачка мутрата.
                            ок,не ме интересува,всъщност и аз така мисля.
                            Важно е жълтото още колко време ще успяват да го обуздават,щото тръгне ли паниката

Имам тъпкано да му го връщам
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Благодаря,но едно е какво искаме и вярваме,а съвсем друго е какво става

Долара,трябва да почине малко,ето ти и причината за бъдещия разтеж при златото,някой път най простите и очевадни неща ни убягват
                              Доларът тепърва ще се разправя с еврото,ще му смачка мутрата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Абе пожелавам ти още 200 отгоре,макар че не го вярвам.
                                Благодаря,но едно е какво искаме и вярваме,а съвсем друго е какво става

Долара,трябва да почине малко,ето ти и причината за бъдещия разтеж при златото,някой път най простите и очевадни неща ни убягват
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X