IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
    Цена 1000$ няма да видим..ни в тоя ни в следващия живот
    В началото на годината американците заковаха прогноза в края на годината 1000.

Коментар

• Я мисля че ще видим750 и от там 1200...чакам го да заредя а когато слезе под 1100 много бързо ще се плъзне надоле
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Аз предлагам басче,но получавам само лакърдии.Страх леле,страх.
        Нямам друг профил в този форум,така че не съм МАЗОХИСТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
          Това в момента е нищо.Чакай като пробие трайно 1000 да видиш изнервените ,,златни'' инвеститори какви змии ще бълват.
          Нема да стане това. Златото е уникален актив от който винаги се печели. Като падне идваш тука и викаш "Йесссс, как напазарих яко!". Като се качи пак идваш тук и викаш "Яжте ми кора, пиндоси, аз съм богат!". Тук не става въпрос просто за win - win ситуация, тук сме на ниво win - epic win

Коментар

Няма да ти се наложи да чакаш много.Има няма няколко месеца и сме там.Но кога ще е трайният пробив на 1000 не знам.
            Още колко няколко бе брат??Толко години само ме лъжете че ше кацне там,аз се ви слушам и вие се ме лъжете
            Ти да не си МаZoХиста,ма с друга регистрация?

Коментар

Можем нещо басче да хванем ако ти стиска.Коя цена ще видим първо - 1000 или 1700?Как е?Навит?
              Цена 1000$ няма да видим..ни в тоя ни в следващия живот

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                Още един хахавец хахахах...има няколко месеца и сме там...но не или под 1000 а на или над 1700$
                Можем нещо басче да хванем ако ти стиска.Коя цена ще видим първо - 1000 или 1700?Как е?Навит?

Коментар

Няма да ти се наложи да чакаш много.Има няма няколко месеца и сме там.Но кога ще е трайният пробив на 1000 не знам.
                  Още един хахавец хахахах...има няколко месеца и сме там...но не или под 1000 а на или над 1700$

Коментар

• Първоначално изпратено от sachs Разгледай мнение
                    Знаеш ли от кога го чакам да дойде нас 1000,ама не ще дееба.Вече над 5 години не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                      Абе някой сме усреднено на 670 долара към момента.Ако падне до толкова ще продавам.
                      Логиката ти е направо баш чугун
                      Аз пък бих си купил тогава,
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                        Човека е на ЗАПЛАТА !!!! Крепи долара, бута златото, прокарва демокрацияТА !

Затова и кисне от сутрин до вечер във форума. Нали това му е работата.
                        Да ти кажа честно, нито крепи, нито бута нещо освен евентуално това в гащите. Ако от него или от някой от нас в този форум зависеше цената на долара или златото щях да съм вече мултимилиардер.

Коментар

• Абе някой сме усреднено на 670 долара към момента.Ако падне до толкова ще продавам.
                          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Това в момента е нищо.Чакай като пробие трайно 1000 да видиш изнервените ,,златни'' инвеститори какви змии ще бълват.
                            Знаеш ли от кога го чакам да дойде нас 1000,ама не ще дееба.Вече над 5 години не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                              Може да съм всякакъв, но печеля пари, а на умниците сметката им изтънява Като свършат аргументите почват личните нападки...

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                                Може да съм всякакъв, но печеля пари, а на умниците сметката им изтънява Като свършат аргументите почват личните нападки...
                                Печелиш ми дедовия.Затва по цял ден не ставаш от копмпа и си компетентен по всяка тема.Опитваш се и нас бедните невежи аматьори,да ни научиш как се праат кинти ли?Евала!Ти си ми фаворит...

Коментар

Working...
                                X