Първоначално изпратено от Vladi666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеТова в момента е нищо.Чакай като пробие трайно 1000 да видиш изнервените ,,златни'' инвеститори какви змии ще бълват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеНяма да ти се наложи да чакаш много.Има няма няколко месеца и сме там.Но кога ще е трайният пробив на 1000 не знам.
Ти да не си МаZoХиста,ма с друга регистрация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеМожем нещо басче да хванем ако ти стиска.Коя цена ще видим първо - 1000 или 1700?Как е?Навит?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеОще един хахавец хахахах...има няколко месеца и сме там...но не или под 1000 а на или над 1700$
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеНяма да ти се наложи да чакаш много.Има няма няколко месеца и сме там.Но кога ще е трайният пробив на 1000 не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sachs Разгледай мнениеЗнаеш ли от кога го чакам да дойде нас 1000,ама не ще дееба.Вече над 5 години не иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеАбе някой сме усреднено на 670 долара към момента.Ако падне до толкова ще продавам.
Аз пък бих си купил тогава,За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЧовека е на ЗАПЛАТА !!!! Крепи долара, бута златото, прокарва демокрацияТА !
Затова и кисне от сутрин до вечер във форума. Нали това му е работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеТова в момента е нищо.Чакай като пробие трайно 1000 да видиш изнервените ,,златни'' инвеститори какви змии ще бълват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеМоже да съм всякакъв, но печеля пари, а на умниците сметката им изтъняваКато свършат аргументите почват личните нападки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеМоже да съм всякакъв, но печеля пари, а на умниците сметката им изтъняваКато свършат аргументите почват личните нападки...
Коментар
Коментар