IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тая бабетията тя ше надживее и сфинска, от време оно от как пускат монети само с Кралицата брате, тея крал немат ли си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
      Някой може ли да сметне колко ще е среброто в долари, 50 паунда за 1 тр.унция.
      75, в долари! Що - тънко ли ти се привижда?
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Великобритания пуска първата в историята си монета от 100 паунда.

Помислих, че е златна като прочетох заглавието ама нъц.

Някой може ли да сметне колко ще е среброто в долари, 50 паунда за 1 тр.унция.

http://www.blitz.bg/news/article/310924
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
          Някакви идей защо златото изведнъж почна да се качва ( вече почти 8 долара нагоре ) ?
          Благодаря предварително
          щото се пазари
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
            Някакви идей защо златото изведнъж почна да се качва ( вече почти 8 долара нагоре ) ?
            Благодаря предварително
            вече с почти 28

Коментар

• Някакви идей защо златото изведнъж почна да се качва ( вече почти 8 долара нагоре ) ?
              Благодаря предварително

Коментар

• ,,,

мамичката му...кротна се...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  А сега ми кажи колко народ ще фалира заради цените на нефта?Колко фондове ще втасат банки?
                  Ми ако има фондове които държат всички яйца с една кошница - много.
                  А и фондове които нямат търговци с топки да играят къси позиции, а не само да разчитат на поскъпване на инструменти, периодично се хвалят, че са с най-малки загуби за изминалата година . 2008 бях изкарал повече от всички фондове 0%

Коментар

• Скок-подскок

Скок-подскок Скок-подскок

Коментар

• стига бре,спрете се ,темата е за жълтото,а не за "щастливи" имигранти!!!
                      Дано си щастлив там където си пич,няма нужда от мерене,щом не си успял тук,дано там ти е по-лесно.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ././

нещо се шугави

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
                          BREAKING: NY DEC commissioner recommends ban on hydraulic fracturing, or "fracking", in New York State
                          аууу това го покажи на MX/Z, че той беше върл поддръжник на такива хидравлични глупости .....

Коментар

• BREAKING: NY DEC commissioner recommends ban on hydraulic fracturing, or "fracking", in New York State

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Изтри ли слюнката от монитора?А сега ми кажи колко народ ще фалира заради цените на нефта?Колко фондове ще втасат банки?
                              Аз не искам да влизам в курса на руплата, на нафтата, на гречката, на пармазана и т.д....Само днес валутния индекс РТС е с над 14% нагоре, ама това е друга тема, която си няма нищо общо с психическите заболявания, Русофобия и Седерастия

Колко е Фундамента на курса долар/рубла? Мислех да го пиша още вчера, заради моя приятел равновесие, защото момчето яко шорти руплата и да не го ритне кон в обратната посока. Фундаменталния курс, аз го смятам по следния бабешки алгоритъм.

1. Нефтените приходи са около 50% от Руския бюджет. Цената на нефта и доларовия приход от прадажбата, в най голяма степен влияят на равновесния курс за период да кажем от 6-12м
                              2. При цена на нефта в бюджет 2014 около 100 дол и курс на долл/руб=37, получаваме 1бл=3700рубли за баланс на публичните разходи
                              3. 3700=курс*Цена на нефта/Ц/ или Равновесен Курс=3700/Ц
                              4. Остава само да определим неизвестната Ц=10%Ц1+30%Ц2+60%Ц3
                              4.1 Ц1 е спотовата цена на нефта
                              4.2 Ц2 е цената на нефта за изминалия 6м период
                              4.3 Ц3 е очакваната цена на нефта за следващите 6м. Цената от фючърсите може да се вземе впредвид за евентуално отиграване на опция, ако инвеститора е настроен силно мечи за нефта

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                                На запад има кинти - и борсите са на рекордни нива
                                Запада не е разгромявал никого, на Рашастан и стига Путин ...
                                А сега ми кажи колко народ ще фалира заради цените на нефта?Колко фондове ще втасат банки?
                                Last edited by chronos; 17.12.2014, 20:26.

Коментар

Working...
                                X