IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Червенокретенов я сега се успокой че мое получиш някой инфаркт.След като се успокоиш взимаш един парцал и си почистваш монитора.Ако не става само с парцал люспите от домати мое ги манеш с шпакла.Видно е че си облъчен ама я кажи какво се случва на Запад в момента има ли фалити безработица.Тука да се прокарва простотията как Запада разгромил Русия най малкото не отговаря на истината.Да чета простотии че Русия струвала колкото Майкрософт ме забавлява.не са ли ви превели Коледните бонуси та толко се напиняте?Ще напечатат зелена шума и ще ви платят по спокойно го раздавай
    На запад има кинти - и борсите са на рекордни нива
    Запада не е разгромявал никого, на Рашастан и стига Путин ...

Коментар

Аз да питам защо има информационна завеса за това какво се случва в САЩ и Западна Европа?Тука се разправят вицове от рода на Запада смазва Русия докато купона там си тече.Западната икономика цъфти и процъфтява руснаците страдат.Няколко идиота тука съсипаха целия форум
      Не мисля, че имаш кой знае какъв проблем с Европа.
      Виж за Щатите и на мен ми става все по трудно да разбера какво става.
      Ей тук до преди няколко дена беше весело клипче, как весели американци се опитват да влязат в магазин по време на Черен петък стъпвайки вурху главите си:
      https://www.youtube.com/watch?v=5phphiV7kzM
      К'во им стана, махнаха го.

Коментар

Видно е че си облъчен ама я кажи какво се случва на Запад в момента има ли фалити безработица.Тука да се прокарва простотията как Запада разгромил Русия най малкото не отговаря на истината.
        Не мое се иска от кретенов да говори за нещо друго освен за Путин и Русия.... Тоа е типично пиндо-зомби...

А иначе света си върви накъдето си върви. Същия ден когато рублата се срина с 9% Дубайската борса се срина с 8%... Ама важното е да се плюе само против Русия. За това им плащат на седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата в БГ.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
          Не е заплаха.
          Иде да покаже мнението ми, че златото все още се счита за подкрепа на валутата на всяка страна, камо ли развиваща се.
          А също и че, толерантността ми към тълкуването на един факт в противоположни посоки е крайно изпилена напоследък.

Заплаха би била в темата за политика
          Аз да питам защо има информационна завеса за това какво се случва в САЩ и Западна Европа?Тука се разправят вицове от рода на Запада смазва Русия докато купона там си тече.Западната икономика цъфти и процъфтява руснаците страдат.Няколко идиота тука съсипаха целия форум

Коментар

Тая заплаха е много сериозна и явно ще уплаши руснаците сигурен съм
            Не е заплаха.
            Иде да покаже мнението ми, че златото все още се счита за подкрепа на валутата на всяка страна, камо ли развиваща се.
            А също и че, толерантността ми към тълкуването на един факт в противоположни посоки е крайно изпилена напоследък.

Заплаха би била в темата за политика

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
              Ако Русия започне да продава злато за да стабилизира рублата, тогава и аз ще открия къса срещу нея
              Подай име на тоя журналист да го сложа в игнор листата си.
              Тая заплаха е много сериозна и явно ще уплаши руснаците сигурен съм

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                Супер - и двете обеднели мурзилки са тука на гюме
                Де ви е златото бре? Руплите ви не ги ща, покажете си златото тука
                Червенокретенов я сега се успокой че мое получиш някой инфаркт.След като се успокоиш взимаш един парцал и си почистваш монитора.Ако не става само с парцал люспите от домати мое ги манеш с шпакла.Видно е че си облъчен ама я кажи какво се случва на Запад в момента има ли фалити безработица.Тука да се прокарва простотията как Запада разгромил Русия най малкото не отговаря на истината.Да чета простотии че Русия струвала колкото Майкрософт ме забавлява.не са ли ви превели Коледните бонуси та толко се напиняте?Ще напечатат зелена шума и ще ви платят по спокойно го раздавай

Коментар

• Супер - и двете обеднели мурзилки са тука на гюме
                  Де ви е златото бре? Руплите ви не ги ща, покажете си златото тука

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Русия нищо не може да направи, ако ще цялото злато да продаде.
                    Гладни кудкудяци просо сънуват... хаха
                    Русия няма намерение да продава злато. Никоя ЦБ няма намерение да продава злато. Само купуват! Така ще е и нататък.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Автора на долните две статии е един и същи, какво е същественото. Информация малко, манипулация много.
                      Първа. От ЗВР на РФ, според графиката на Микаелис, http://www.cbr.ru/hd_base/default.aspx?Prtid=mrrf_m монетарно злато:валутни резерви е в пропорция 11%:89% при явен тренд от последните 12м за нарастване на монетарното злато ние се занимаваме с одна бабка сказала, че РФ ще си продава златото и видиш ли щяло да пада. Много правилно, за какво да си продава валутните резерви, като може да си продаде златото
                      Втора. Отново одна бабка сказала, че според Волстрийт, ама какво е Волстрийт вестника или някакъв офис дето продава семки не е ясно...... Аха момчето е погледнало ЦДС на някакви неликвидни книги, изтропало е някакъв изфод и се е скрило зад авторитетния гръб на ВолСтрийт

Следващият ход на Русия може да е продажба на златo
                      http://www.investor.bg/centralna-i-i...-zlato-185853/

Wall Street увеличава залозите, че Русия и Венецуела ще изпаднат във фалит
                      http://www.investor.bg/sviat/6/a/wal...-falit-185602/

Коментар

• Със сигурност точ тага ше стане ..... блаженни са вярвашите у FEDa, но Рашаа не е виновна, че там золото нема ....

http://www.cbr.ru/hd_base/default.aspx?Prtid=mrrf_m
                        Дата валютные резервы
                        01.12.2014 373 658 млн. долл. США

Коментар

• Русия нищо не може да направи, ако ще цялото злато да продаде.
                          Ама пък ще е добре от една страна...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Русия може да прибегне до продажба на част от златните си резерви, за да стабилизира рублата и да осигури допълнителни приходи в бюджета, според Bloomberg. Това може да се случи, ако изненадващото повишение на основната лихва не подкрепи местната валута - нещо, което очевидна засега не се случва. В момента страната притежава около 1169.5 метрични тона от благородния метал, по данни на централната банка от миналия месец, цитирани от Bloomberg. Това пък е 10% от валутните й резерви.

Ако се стигне до продажба на злато, това допълнително ще удари цените му, които през последните месеци са под натиск. Днес цената на златото остава стабилна, като вероятно инвеститорите изчакват да видят, какви ще са действията на руската страна. Цената на тройунция леко се повишава по време на обедната търговия с 0.38% до 1198.4 долара.

умната

Ако Русия започне да продава злато за да стабилизира рублата, тогава и аз ще открия къса срещу нея
                            Подай име на тоя журналист да го сложа в игнор листата си.

Коментар

• Русия може да прибегне до продажба на част от златните си резерви, за да стабилизира рублата и да осигури допълнителни приходи в бюджета, според Bloomberg. Това може да се случи, ако изненадващото повишение на основната лихва не подкрепи местната валута - нещо, което очевидна засега не се случва. В момента страната притежава около 1169.5 метрични тона от благородния метал, по данни на централната банка от миналия месец, цитирани от Bloomberg. Това пък е 10% от валутните й резерви.

Ако се стигне до продажба на злато, това допълнително ще удари цените му, които през последните месеци са под натиск. Днес цената на златото остава стабилна, като вероятно инвеститорите изчакват да видят, какви ще са действията на руската страна. Цената на тройунция леко се повишава по време на обедната търговия с 0.38% до 1198.4 долара.

умната
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                На 350 рубли за златна рубла. Някъде го бях чел. Ще стане голям екшън, ако това стане. Шансът е много малък, но и за него съм подготвен.
                                Чел си го в мохабетите на оня варненския аматьор

Коментар

Working...
                                X