IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от i1939 Разгледай мнение
    Китайското търсене на злато се е повишило през първата половина на 2013 г. с 54% до 706 тона.

Който притежава златото той контролира света.

Който купувал евтино метали юли ще продава скъпо през септември пък вие го скъсявайте
    Демек си въобразяваш, че китайците са умни, а американците прости!!!!!!

Не е лесно......

Коментар

• Китайското търсене на злато се е повишило през първата половина на 2013 г. с 54% до 706 тона.

Който притежава златото той контролира света.

Който купувал евтино метали юли ще продава скъпо през септември пък вие го скъсявайте

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Аха...кеширайте, сега е момента, аче от тия нива поне 25% долница има.
        Не знам колко е долница - джуниърите направиха по-висок връх и по високо дъно. Големите кап също се движат натам. Обемите са повече от обичайните. Долара е пробита тенекия - следващите седмици ще лъсне ДОСТА...1-2 проби на 1350 после 1400..
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Няма да кешират. Болни са , лечение няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
            Пишете ли си???
            Хубаво, Хубаво!!!
            http://www.forbes.com/sites/toddgano...000-per-ounce/
            FORBES: Is Gold Really Worth $40,000 Per Ounce?
            П.С. Коментарите под статията - също си струва да се прочетат! Успех на всички Чукчи (писатели)
            всичко супер, но защо да се взима златото като единствена и незаменима измерителна единица или цел номер 1 на хората...

какво ще стане ако измерим паричната маса към всеки един произволно избран рядък метал, който може да е супер важен за индустрията на бъдещето....

не ме разбирай погрешно - златото си е супер метал и добра защита при катаклизми, но с тази статия според мен се мотивират канарчетата да купуват като луди докато големите риби им сипват и просто си чакат следващи дъна, за да напълнят...

пазара не е права само нагоре...
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              Oще...

Коментар

• Oще...

Коментар

• Пишете ли си???
                  Хубаво, Хубаво!!!
                  http://www.forbes.com/sites/toddgano...000-per-ounce/
                  FORBES: Is Gold Really Worth $40,000 Per Ounce?
                  П.С. Коментарите под статията - също си струва да се прочетат! Успех на всички Чукчи (писатели)
                  remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    Баце,

не ги вземай присърце нещата. Аз не мога да гадая. Знам обаче простата логика - не може да печаташ безспир да си мислиш че ще се измъкнеш по терлици. Виждаме какво става в бондовия пазар - въпреки манипулацията и безкрайните милиарди, които се изсипват всеки ден - лихвите не могат да ги опазят на нулата. Виждаме какво стана и с Детройт - град непрекъснато субсидиран с държавни средства и управляван от демократи-социалисти последните 60 години. Фалит и разруха. Както написа един - математиката победи профсъюзите. Това го чака и долара следващите години - дали ще е за сметка на златото или за сметка на еврото - можем да предполагаме. Ако Европа предпочете дефлационната спирала и ликвидира лошите кредити като изгони лошите заематели от валутата си: тогава еврото ще се изстреля нагоре и ще смачка долара. Решат ли обаче да са скачени съдове - всичко ще е временно до новото излизване на трилиони в системата по ротационния принцип. И по единия и другия начин златото ще спечели - все пак зад еврото има 10к тона, Ако печатането продължи обаче... не знам къде ще е крайната спирка. . Това е. Сега сме в началото.
                    .

Коментар

• Баце,

не ги вземай присърце нещата. Аз не мога да гадая. Знам обаче простата логика - не може да печаташ безспир да си мислиш че ще се измъкнеш по терлици. Виждаме какво става в бондовия пазар - въпреки манипулацията и безкрайните милиарди, които се изсипват всеки ден - лихвите не могат да ги опазят на нулата. Виждаме какво стана и с Детройт - град непрекъснато субсидиран с държавни средства и управляван от демократи-социалисти последните 60 години. Фалит и разруха. Както написа един - математиката победи профсъюзите. Това го чака и долара следващите години - дали ще е за сметка на златото или за сметка на еврото - можем да предполагаме. Ако Европа предпочете дефлационната спирала и ликвидира лошите кредити като изгони лошите заематели от валутата си: тогава еврото ще се изстреля нагоре и ще смачка долара. Решат ли обаче да са скачени съдове - всичко ще е временно до новото излизване на трилиони в системата по ротационния принцип. И по единия и другия начин златото ще спечели - все пак зад еврото има 10к тона, Ако печатането продължи обаче... не знам къде ще е крайната спирка. . Това е. Сега сме в началото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Аз съм си здрав,но при теб,, при разни кметове и други чиновници нещата куцат.
                        Много се плоски за да си мислите, че пак ще крадете ти иБаце простата кратуна дето крадеше само при тиквоча.
                        А наздраве и друг път не пий без да замезваш.
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                          Сахибе, пияницо самосиндикална .............ми че ти си вече мРътав бе !!! От 5 години обикаляш форумЕте като цветарка ......и прокламираш един наистина умрел , ама умрел кво ти каам, като тва между краката ти умрел пасив - имотите . От 5 години ...............Та на коя требваше да се гръмнеш у милиционерската кратуна , питам ? А? Неам време да се занимавам с теб ............... явно вече никой не ти обръща внимание и ти като видиш че някъде светне пост , тичаш като кучката на Павлов олигавен да словоблудстваш ........... Бъди здрав !
                          Аз съм си здрав,но при теб,, при разни кметове и други чиновници нещата куцат.
                          Много се плоски за да си мислите, че пак ще крадете ти иБаце простата кратуна дето крадеше само при тиквоча.

Коментар

Не е нужно да ти пише Иван. Асан ти казва, че твоите вложения са пострадали с 50% за година!!!!!!!!!!!!!! Няма такава загуба!!!!!!!!!!! Ако аз имах такава загуба, директно бих се гръмнал в слепоочието и никога не би ми минала през главата еретичната мисъл да продължавам да пиша за пасив, който ми е съсипал живота!!!!!!!!!!! Което ме навежда на мисълта, че всички които влагат в кюлчета първо трябва да ги проверяват в психодиспансера дали се водят на отчет.
                            Сахибе, пияницо самосиндикална .............ми че ти си вече мРътав бе !!! От 5 години обикаляш форумЕте като цветарка ......и прокламираш един наистина умрел , ама умрел кво ти каам, като тва между краката ти умрел пасив - имотите . От 5 години ...............Та на коя требваше да се гръмнеш у милиционерската кратуна , питам ? А? Неам време да се занимавам с теб ............... явно вече никой не ти обръща внимание и ти като видиш че някъде светне пост , тичаш като кучката на Павлов олигавен да словоблудстваш ........... Бъди здрав !

Коментар

Общински, имотите паднаха с 30% за 6 години.
                              Златото с 50% за една година! Има малка разлика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Къде ме търсиш, истърсако?
                              Като стане 900$ те. 50% ще те черпя цяла седмица колкото можеш да пиеш.
                              А имотите като станат 150-180 Е . на нормалната им цена , кажи кво ще черпиш.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Боклукчии..

Много боклуци инвестираха в злато, между които няколко роднински никове, за които ме боли фара. Хайде псевдоиграчи, дайте поста!ы

Коментар

Working...
                                X