IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    Продавай патрони на ингилизите:

http://www.blitz.bg/news/article/215705

Квото повикало нали знаеш,
    Общински, имотите паднаха с 30% за 6 години.
    Златото с 50% за една година! Има малка разлика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Къде ме търсиш, истърсако?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Не е нужно да ти пише Иван. Асан ти казва, че твоите вложения са пострадали с 50% за година!!!!!!!!!!!!!! Няма такава загуба!!!!!!!!!!! Ако аз имах такава загуба, директно бих се гръмнал в слепоочието и никога не би ми минала през главата еретичната мисъл да продължавам да пиша за пасив, който ми е съсипал живота!!!!!!!!!!! Което ме навежда на мисълта, че всички които влагат в кюлчета първео трябва да ги проверяват в психодиспансера дали се водят на отчет.

Продавай патрони на ингилизите:

http://www.blitz.bg/news/article/215705

Квото повикало нали знаеш,
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
        Абе, а като решите да кажете нещо , го направете като хората ,бре. На български книжовен , подробно , така , че да стигне до съзнанието на хората без да си потят мозъка - аджеба , какво иска да каже па тоя ,сега . Тоя стил на изказ ...тип ''ябълката е червена , защото земята се върти от ляво на дясно ''..................долара-кърпа....банките се тресат .......... Напиши ми Иване на лични какво искаш да кажеш , да видиш как с 3 изречения , разбираеми , ще го поста тук . Извинявай , не се заяждам , ама прави нещата както трябва , ако не ти се иска ............не казвй нищо ........
        Не е нужно да ти пише Иван. Асан ти казва, че твоите вложения са пострадали с 50% за година!!!!!!!!!!!!!! Няма такава загуба!!!!!!!!!!! Ако аз имах такава загуба, директно бих се гръмнал в слепоочието и никога не би ми минала през главата еретичната мисъл да продължавам да пиша за пасив, който ми е съсипал живота!!!!!!!!!!! Което ме навежда на мисълта, че всички които влагат в кюлчета първо трябва да ги проверяват в психодиспансера дали се водят на отчет.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          инцидент ..

хм или долара е решил да хвърля кърпата или в Европа ще се тресат банките
          Абе, а като решите да кажете нещо , го направете като хората ,бре. На български книжовен , подробно , така , че да стигне до съзнанието на хората без да си потят мозъка - аджеба , какво иска да каже па тоя ,сега . Тоя стил на изказ ...тип ''ябълката е червена , защото земята се върти от ляво на дясно ''..................долара-кърпа....банките се тресат .......... Напиши ми Иване на лични какво искаш да кажеш , да видиш как с 3 изречения , разбираеми , ще го поста тук . Извинявай , не се заяждам , ама прави нещата както трябва , ако не ти се иска ............не казвй нищо ........

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            уточни
            инцидент ..

хм или долара е решил да хвърля кърпата или в Европа ще се тресат банките
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              Долара долара....дръжте долара че се почна....

Не знам доколко е известното време но очаквам близките седмици 'важна геополитическа новина' ...
              уточни
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                упс мупс така ще е нагоре известно време
                Долара долара....дръжте долара че се почна....

Не знам доколко е известното време но очаквам близките седмици 'важна геополитическа новина' ...

Коментар

• упс мупс така ще е нагоре известно време

Коментар

• упс

Коментар

• Мастъре тренда е за нови дъна
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Forexincho Разгледай мнение
                        http://bgonair.bg/bg/news/economy/re...na_fed_video_/

Кликни върху " Видео" в статията
                        интересно видео

Коментар

• Бернанке за златото

http://bgonair.bg/bg/news/economy/re...na_fed_video_/

Кликни върху " Видео" в статията

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Продължават покупките на злато от страна на Руската ЦБ. България също е спомената в отчета на МВФ като страна увеличаваща златните си резерви.

Незнам кой филм са гледали като казват, че България купува злато. Може би само частните инвеститори, но политиците на дали имат толкова акъл.

Коментар

• И в крайна сметка какво става със злото ?
                              Като цената му растеше голееемите анализатори ,играчи,банки и т.н. предвиждаха нива от рода на 4000 дол.,а сега когато започна да пада пискат обратното 800 < 1000.Имам чуството ,че повечето са нещо като независими наблюдатели ,например гледачи на кафе, леща, а може би боб......

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                http://www.dnes.bg/world/2013/07/31/...cistite.195108

А пък чехословашкото злато е заграбено руско от чехословашкия корпус участвал на страната на белогвардейците по време на Гражданската война 1917-1920 г. и впоследствие самоволно обявявайки неутралитет,дефакто минава на страната на болшевиките....В "суматохата" обаче чешките ешелони все пак успяват да "отклонят" доста унции,заедно с японците.....Руснаците и до днес продължават да си търсят това което си е тяхно - и затова статията е от ИТАР-ТАСС.
                                Дори военната интервенция през 1968 г в Чехословакия е основно заради това злато,а не както тиражира пропагандата и си мислят невежите,че е за спасяването на някакъв си комунистически режим. В Унгария през 1956 г историята е същата....
                                Откраднатото от японците е в Банк Токио - Митсубиши, 10 млрд му е стойността по курс 300 долара за тр/унция без лихвите за 80 години .....И докато не се възмезди,няма да има подписан мирен руско-японски договор след ВСВ .....
                                Това дек Ямбол,дек Айтос,дек Елхово сичко е мое!!!И никой нищо не ми плаща!!!

Коментар

X