IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте приятели ,
    Като гледам седмичната графика при eur/usd минавам на дългосрочни дълги позиции без стоп с минимална цел над 1.300 . Положението е много по добро от това преди Нова Година позицията ми е малка добавката този път ще бъде чак на 1.1800 . Очаквам нива над 1.300 до края на седмицата . Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Аз еврото се чудя откъде да го купя, затворих дългото си еур на 1.2947 - не аз де а стопът ми, и сега му се мая - то долу ми е ясно къде ще го подпра ама нагоре нещо ми е мътно
      Спомням си тази сделка - тогава и аз се включих на дълго със стоп 1.2943 и, както може да се досетите, върнах 40 пипса на пазара... :-(

Сега определено не знам на къде сме в EURUSD и за това чакам - поне до 17:00 часа ;-)

Успехи! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Куки той опасен верно е опасен ама не е от тоя род, в смисъл много е последователен и систематичен в трейдинга си на практика -явно просто му се иска на конкурса да се прави на шотландски боец
        В конкурсите съм истинско камикадзе ;-)
        Хибрид между шотландски боец и джедай :-)

Така един път за малко да спечеля (може би някои си спомнят, че с конкурсната сметка бях хеджирах реалната! ;-) ), но вместо в конкурса спечелих истински профит ;-)

Коментар

• Колеги внимавайте с тези дълги

http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.gif

Коментар

• Да вадя ли кафевите гащи, хахахаха
            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
              Първоначално изпратено от Mackata
              Добавка купува на 1,2930
              Мацка, ще гърмим с дългите
              Спокооооо, Пашата обича смелите вийници.
              Закона на 5 П
              Перфектната
              Подготовка
              Предотвратява
              Провала на
              Представлението/Престъплението

Коментар

• Аз еврото се чудя откъде да го купя, затворих дългото си еур на 1.2947 - не аз де а стопът ми, и сега му се мая - то долу ми е ясно къде ще го подпра ама нагоре нещо ми е мътно

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                  Добавка купува на 1,2930
                  Мацка, ще гърмим с дългите
                  http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Добавка купува на 1,2930
                    Закона на 5 П
                    Перфектната
                    Подготовка
                    Предотвратява
                    Провала на
                    Представлението/Престъплението

Коментар

• Да се отчета с 2 думи:

В следствие на падането в кабела и препозиционирането по кросовете с йената, седмичното отваряне не съвпадна с очакванията ми за леко корективно покачване --> ударен стоп на дългата от 2955 на 2940 (-15).
                      Остава 1/3 от късата от 3060 с цел 2905.
                      От 2885/95 вероятно ще купя с цел 2960/80, откъдето ще добавям към късата, ако все още не е затворена или ще се оглеждам за нова с крайни цели под/около 2865.

А дали Хоската е прав, говорейки за семпла корекциика (с риск да се проточи до 225/226 ) в кабел/хиена, ще се разбере в началото на другата седмица след срещата на Г7. Ако резултатът е движение нагоре, то Хоската вече ще е натоварил добре и следващите 10-13 фигури + суапа ще му дойдат доста благичко... Обратният вариант с корекциика нагоре преди това и после яко слизане ще е също толкова благичък, но в анален подсмисъл... хехе...

Коментар

• Куки той опасне верно е опасен ама не е от тоя род, в смисъл много е последователен и систематичен в трейдинга си на практика -явно просто му се иска на конкурса да се прави на шотландски боец

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                          а корекцията засега е съвсем прилична,бих казал и семпла,но за сметка на това е много удобобна за дълги отигравания от по 50-100 п.
                          Винаги съм си мислил, че когато курса e в семпла корекция на възходящ тренд удобни са късите отигравания от по 50-100п. Но щом казваш че много по-удобни са дългите, нека и аз науча нещо в тоя форум.

Както се казва, майсторът си е майстор. И в кенефа да го заключиш гладен няма да остане...

Коментар

• Да
                            Нов вид трейдъри - порода Дънкан Маклауд от рода Маклауд.
                            Limited edition.

Коментар

Опасен,на линия съм,не се безпокой,не съм писал последните дни, защото преди това добре обясних каква ми е системата и засега не виждам какво може да се допълни.Относно добавките-отработих няколко дълги от по 100 и 50 пипса ,за днес имам добавка на ниво 236.40 с тейкпрофит 237.40,освен това имам чакащи дълги ордери през 100п надолу,с тейкпрофити от по 100п както обикновено.Основната цел си остава 249.00,а корекцията засега е съвсем прилична,бих казал и семпла,но за сметка на това е много удобобна за дълги отигравания от по 50-100 п.За справка - предишната корекция беше 6 фигури и нещо,след което имаше тренд от 13 фигури,така че съм си направил сметка,всичко е под контрол,мен не ме мислете,аз загуба нямам от паундйена,откакто играя само по тренда и това са вече 40 фигури
                              Ти мани майтапа, ама аз се включих с целия си конкурсен акаунт дълъг в GBPJPY ;-)
                              350К buy на цена 236.23, без стоп

Ако наистина е корекция ще спечеля и аз нещо, ако не е - ще чакам конкурса за Март...

Наистина Успех с дългите! :-)

Коментар

Основната цел си остава 249.00,а корекцията засега е съвсем прилична,бих казал и семпла
                                Хоска, колко ти е средната цена на позицията, която държиш в паунд/йена?

Коментар

Working...
                                X