IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Както писах вчера - паундйена има кратнкосрочна цел 235 http://forexmasters.hit.bg/ff.GIF после малко корекция след което......229.29

Коментар

• Опасен,на линия съм,не се безпокой,не съм писал последните дни, защото преди това добре обясних каква ми е системата и засега не виждам какво може да се допълни.Относно добавките-отработих няколко дълги от по 100 и 50 пипса ,за днес имам добавка на ниво 236.40 с тейкпрофит 237.40,освен това имам чакащи дълги ордери през 100п надолу,с тейкпрофити от по 100п както обикновено.Основната цел си остава 249.00,а корекцията засега е съвсем прилична,бих казал и семпла,но за сметка на това е много удобобна за дълги отигравания от по 50-100 п.За справка - предишната корекция беше 6 фигури и нещо,след което имаше тренд от 13 фигури,така че съм си направил сметка,всичко е под контрол,мен не ме мислете,аз загуба нямам от паундйена,откакто играя само по тренда и това са вече 40 фигури

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
        GBPJPY = 236.16

Колеги, някой виждал ли е Хоската?
        Успехи! :-)
        Виждах го, но като Докс.

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
          GBPJPY = 236.16

Май вече му е задействана и последната дълга добавка, а нещата отиват към тренд на юг! :-(
          Сигурно е зает да търси купувач на голфа, за да има възможност за още по-изгодни добавки под 235 или дори 230?

Коментар

• buy nzd/usd tp 0.69

за днес това
            отивам по други дела
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• sell usd/cad tp1.178

Коментар

• GBPJPY = 236.16

Май вече му е задействана и последната дълга добавка, а нещата отиват към тренд на юг! :-(
                Дано суапът му помогне да задържи позициите си до победен край, защото знам, че той не затваря на загуба. Всъщност, дано да не съм прав за тренда, де - аз и без това не играя тази двойка! ;-)

Успехи! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Аяксчо защо мислиш че 7665 е проблемно ниво - според мен минем ли под 7695 е ясно и това 7665 ще го минем като попътен знак - иначе съм съгласен че отиваме на визита горе къде 79 преди да видим потапянето, поне според мен де
                  koko, в разтояние на 4 пипса от 7662 до 7666 имам две фибоначита ... едното е 50% проекция на 7630 - 7970, другото 38.2 проекция 7420 - 7970. Имам достатъчно оттласквания от въпросната зона, за да смятам, че е съпротива/подкрепа ;-)
                  Поздрави и успех на всички с моята позиция - къс кабел
                  From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                  България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    Първоначално изпратено от koko
                    А сега всичко е ОК. Само трябва да закачим някоя бай зона.
                    Не виждам бай зона преди 1,2765?
                    Тва смятахме с Бнигхт имаме три поредни бай зони под цената 1.2810-05 1.2770-50 и третата е 1.2645. Нагоре все още нямаме формирана бай зона.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      А сега всичко е ОК. Само трябва да закачим някоя бай зона.
                      Не виждам бай зона преди 1,2765?

Коментар

• еврото си беше готово за 1.32 мисля че няма да ни се размине но кабела не се вързваше преди с него. А сега всичко е ОК. Само трябва да закачим някоя бай зона.

Коментар

• при еврото за днес не очаквам пробив на 1.292 тъй като там е доната на болинджър на 4Н. при еврото обаче имаме стесняване на волатилността на дневна, което означава че се подготвяме скоро за силно движение, но накъде... не се наемам да гадая, засега картинката изглежда надолу, но и на мен все ми се струва (или иска) че имаме едно ходенекъм 315, 32 може и да не видим...

Коментар

• имайки предвид че сме понеделник сутгрин очаквам паунда да падне макс до 1.956 където е долния болинджър на 4Н и оттам да цели средния или да консолидира.

Коментар

• Всички кросове на паунда са за продаване в момента. Евро/долар също е за продаване пробие ли 1,2920/25.

Коментар

• Аяксчо защо мислиш че 7665 е проблемно ниво - според мен минем ли под 7695 е ясно и това 7665 ще го минем като попътен знак - иначе съм съгласен че отиваме на визита горе къде 79 преди да видим потапянето, поне според мен де

Коментар

Working...
                                X