Както писах вчера - паундйена има кратнкосрочна цел 235 http://forexmasters.hit.bg/ff.GIF после малко корекция след което......229.29
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Опасен,на линия съм,не се безпокой,не съм писал последните дни, защото преди това добре обясних каква ми е системата и засега не виждам какво може да се допълни.Относно добавките-отработих няколко дълги от по 100 и 50 пипса ,за днес имам добавка на ниво 236.40 с тейкпрофит 237.40,освен това имам чакащи дълги ордери през 100п надолу,с тейкпрофити от по 100п както обикновено.Основната цел си остава 249.00,а корекцията засега е съвсем прилична,бих казал и семпла,но за сметка на това е много удобобна за дълги отигравания от по 50-100 п.За справка - предишната корекция беше 6 фигури и нещо,след което имаше тренд от 13 фигури,така че съм си направил сметка,всичко е под контрол,мен не ме мислете,аз загуба нямам от паундйена,откакто играя само по тренда и това са вече 40 фигури
Коментар
-
GBPJPY = 236.16
Колеги, някой виждал ли е Хоската?
Май вече му е задействана и последната дълга добавка, а нещата отиват към тренд на юг! :-(
Дано суапът му помогне да задържи позициите си до победен край, защото знам, че той не затваря на загуба. Всъщност, дано да не съм прав за тренда, де - аз и без това не играя тази двойка! ;-)
Успехи! :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoАяксчо защо мислиш че 7665 е проблемно ниво - според мен минем ли под 7695 е ясно и това 7665 ще го минем като попътен знак - иначе съм съгласен че отиваме на визита горе къде 79 преди да видим потапянето, поне според мен де
Поздрави и успех на всички с моята позиция - къс кабелFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kokoА сега всичко е ОК. Само трябва да закачим някоя бай зона.
Коментар
-
при еврото за днес не очаквам пробив на 1.292 тъй като там е доната на болинджър на 4Н. при еврото обаче имаме стесняване на волатилността на дневна, което означава че се подготвяме скоро за силно движение, но накъде... не се наемам да гадая, засега картинката изглежда надолу, но и на мен все ми се струва (или иска) че имаме едно ходенекъм 315, 32 може и да не видим...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар