Куки, всички форуми - чатове, освен платените щот там е друга история - са пълни с "лоши" неща и това е нормално защото свобода гластност плурализъм хехе нали за това се борихме. Относно зоната това е доста добър форум и то не заради хората който пишат а поради факта че е тясно специализиран във форекс и всеки може да намери нещо я литература я друго - въобще е добре че има в бг пространството такива места и там и тук и при пешо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataПървоначално изпратено от Форекс ФорексовКоко, добра нощ, да ти кажа едно "мерси" искам и ще ти кажа защо
Оня ден ми бутна едни сигнали за ауда, аз не го бях играл 2-3месеца, но ме накара да го разнищя и сега стигнах до следната картинка.
Бихме 7705, което спира бичия пазар за неизвестен период от време и освен това 7745 на седмична е 23 фибо на голямото покачване, => гледаме за шорт. Ама тоя шорт няма как да стане без покачване до горната граница на низходящия канал, което излиза на ниво около 7890-7905, откъдето шорт. Иначе лонг брейкаут на 7776 с цел около 90 пипса, и там ясно. Лонг брейкаута не го гледам по камили камарили и не знам там колко излиза, може и да го видя през камарила, ама за ауд-толкова.
Успех
Кога сме били 7705 ?
Имам ордер немалък купува на 7710 бре, и не е изпълнен ?
Тая двойка и аз бая я играя. Тук проблемното ниво, ще е 7765 след това минем ли над 78 ... си става бичо с цели горе посочените 79** !!!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовКоко, добра нощ, да ти кажа едно "мерси" искам и ще ти кажа защо
Оня ден ми бутна едни сигнали за ауда, аз не го бях играл 2-3месеца, но ме накара да го разнищя и сега стигнах до следната картинка.
Бихме 7705, което спира бичия пазар за неизвестен период от време и освен това 7745 на седмична е 23 фибо на голямото покачване, => гледаме за шорт. Ама тоя шорт няма как да стане без покачване до горната граница на низходящия канал, което излиза на ниво около 7890-7905, откъдето шорт. Иначе лонг брейкаут на 7776 с цел около 90 пипса, и там ясно. Лонг брейкаута не го гледам по камили камарили и не знам там колко излиза, може и да го видя през камарила, ама за ауд-толкова.
Успех
Кога сме били 7705 ?
Имам ордер немалък купува на 7710 бре, и не е изпълнен ?Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от MackataОпаааалааааа......сега се прибирам
На Коколино двойката
ТП 0,7710[/color]
Коколиновата неизпълнена добавям на 0,7745
Средна цена 0,7737
На Коколино......не е изпълнена моя бре
Твойта си я джиткам на демо, ама нали се заиграх и аз на тая твоя двойка.
Хехеххехехе
Запали ме ей
)
Добавка на дълги евра на 2935Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Има ли идея някой, кой е шефа отговарящ за валутна търговия в Дойче Банк? Имаше преди няколко години един индиец, ако се не лъжа. Дали работи още там?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Uspeшна седмица на всички.
Първоначално изпратено от tommyЗдравейте, аз съм начинаещ трейдър....
1.да знаеш че през следвашите 2-3 седмици ше изцапат графиките с кръв и тези 5к може да се трансформират за 2-3 сесии в 5лв
2. не се притеснявай за за тегленето на парите , когато от 5к излезеш на печалба 10к и искаш да ги изтеглиш ,ще ти стана бодигард ако имаш проблеми с тегленето.
Успех!
Коментар
-
Както някои хора казват - Добро утро и успешна търговия не трябва да се пожелава "само"
Но все пак - добро утро и успешна търговия.
А, продължението им беше - "знаете къде да ме намерите"
Само за тяхно инфо - да не търсят това, което са те самите. Това което на тях им се струва правилно не е задължително да е истината за всички.
Коментар
-
Аз не казвам,че фрий зоната е кофти форум,просто според мен там заяждането и състезанията точно в стил "по-по-най" са доста повече от в този форум тук.Лично на мен за това и ми е пъти по-приятно в този форум,но всеки си има право на гледна точка.Иначе там наистина пишат доста знаещи хора и съм понаучил доста неща,като съм чел някой мнения,но същото важи и за тук.
Коментар
Коментар