IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Facts

Абсолютно вярно е това СТ, а да не говорим че и от хеджфонд то хедж фонд има небе разлика. http://financebg.com/index.php?rid=1...1004&more=6505

Коментар

• Niakoi ima li mnenie za eur/chf?

Коментар

• Да бе то за това Бил Гейдс веднага като влезе в борда на “Berkshire Hathaway” започна да пищи на умряло как купува долари хехе

Коментар

• Facts

Стига сте спорили защото е глупаво дори да се мисли че големите тейкват загуби , те основно се занимават с това да осигуряват някои пряка други косвена ликвидност. Като как ги виждаш на твое и мое място да седнат да подсмърчат и да умуват да купят ли или да продадат или пък да вземат заем както правим ние. Три фигури са някакви 3% промяна на цената не мисли че ще тръгнат да тейкват загуби за толкова , освен това те държат позиции и не пласират ордери на МТ4 и да ги брокат тоз печели другия губи.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            А защо да се притесняват - примерно бъфет по оная година товари къси от къде 1.22-1.24 а курса ходи до 1.36
            Точно този пример не го давай, защото бяха стопирани на 1,27. Никой не е чакал 1,36...

Коментар

• Трейд ти какво се пише по форумите не го чети буквално, Ако говориш за Гео то се заблуждаваш защото неговата система е доста по-сложна и комплексна, а и ти него не го мисли - пожелавам ти първо да създадеш толкова бизнеси колкото е създал той и имай в предвид че въпреки това той го прави интелигентно - Дона е същата история и неговото добавяне не е чист Мартингейл - така че умната с такива добавки

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                че защо пък не чел съм във фрее зоната за търговиякоято добавя в губещи позиции рано или късно връща
                Е щом си го чел във фрии зоната, може...

Коментар

• с за справка погледни в зоната търговията във forex team na PPP а бе всеки има право да загуби или спечели пари по какъвто си начин иска нали?
                  Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    Първоначално изпратено от trade
                    Тои е лонг терм рънър 10 или15 фигури срещу него не го притесняват
                    За първи път чувам някой да не се притеснява от 10 или 15 фигури загуба в евро/долар! Големите хедж фондове започват да се притесняват още от 3-та фигура и обикновено до 4-тата са стопирали... Явно в БГ има по-велики стратези с много по-дълбоки джобове.
                    че защо пък не чел съм във фрее зоната за търговиякоято добавя в губещи позиции рано или късно връща 4или5 фигури пък и не киснеш пред компа цял ден важна е големината на сметката влизаш смалко и добавя6
                    Pip master

Коментар

• А защо да се притесняват - примерно бъфет по оная година товари къси от къде 1.22-1.24 а курса ходи до 1.36, накрая фонда му декларира нещо от сорта 20 млрд позиция е верно че годишното приключване му беше на минус но ти големите фондове не ги мисли те си имат доста диверсифицирани протфейли така че 4 фигури на дали ще ги уплашат

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                        Тои е лонг терм рънър 10 или15 фигури срещу него не го притесняват
                        За първи път чувам някой да не се притеснява от 10 или 15 фигури загуба в евро/долар! Големите хедж фондове започват да се притесняват още от 3-та фигура и обикновено до 4-тата са стопирали... Явно в БГ има по-велики стратези с много по-дълбоки джобове.

Коментар

• Първоначално изпратено от ppppp
                          Здравейте приятели ,
                          Като гледам седмичната графика при eur/usd минавам на дългосрочни дълги позиции без стоп с минимална цел над 1.300 . Положението е много по добро от това преди Нова Година позицията ми е малка добавката този път ще бъде чак на 1.1800 . Очаквам нива над 1.300 до края на седмицата . Успех на всички.

Колега и аз очаквам нива над 1.31 до 9ти февр

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                            Първоначално изпратено от ppppp
                            Здравейте приятели ,
                            Като гледам седмичната графика при eur/usd минавам на дългосрочни дълги позиции без стоп с минимална цел над 1.300 .
                            Аз като гледам виждам 1,2765... не знам дали си заслужава да я караш до там без стоп?
                            Тои е лонг терм рънър 10 или15 фигури срещу него не го притесняват или не би трябвало някои хора търгуват и така
                            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                              Първоначално изпратено от koko
                              Аз еврото се чудя откъде да го купя, затворих дългото си еур на 1.2947 - не аз де а стопът ми, и сега му се мая - то долу ми е ясно къде ще го подпра ама нагоре нещо ми е мътно
                              Спомням си тази сделка - тогава и аз се включих на дълго със стоп 1.2943 и, както може да се досетите, върнах 40 пипса на пазара... :-(

Сега определено не знам на къде сме в EURUSD и за това чакам - поне до 17:00 часа ;-)

Успехи! :-)

Около 2890 няколко пъти го подпират

Коментар

• Първоначално изпратено от ppppp
                                Здравейте приятели ,
                                Като гледам седмичната графика при eur/usd минавам на дългосрочни дълги позиции без стоп с минимална цел над 1.300 .
                                Аз като гледам виждам 1,2765... не знам дали си заслужава да я караш до там без стоп?

Коментар

Working...
                                X