IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Здравейте
      Допуснах една грешка на скоро и искам да обърна внимание на другите борещи се с този пазар
      Наскоро си открих още една сметка и тъй като не носих с мен актуално състояние на фирма я открих на физическо лице като имах предвид по точно следното

3) Облагаемият доход от продажба или замяна на акции, дялове, компенсаторни инструменти, инвестиционни бонове и други финансови активи, както и от търговия с чуждестранна валута е сумата от реализираните през годината печалби, определени за всяка конкретна сделка, намалена със сумата от реализираните през годината загуби, определени за всяка конкретна сделка.

въобще не съобразих че отрицателния суап и комисионната при търговия с ДРЗ и други не се приспада от дохода /разбира се ако има такъв /и то ако търгуваме като физически лица при български ИП защото тогава има как да ни хванат

п.с.дано да съм бил полезен на някого

Коментар

• леле какви интересни неща има из нета

Коментар

• Коко , позицията ми е малка от 10к и не си струва да я стопирам.
          Така или иначе ще има връщане. Ако трябва ще добавя ит. н
          Нека да видим каво ще стане до края на седмицата . Успех.

Коментар

• eur/usd на Н1 образува диамант

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от ppppp
                Първоначално изпратено от Facts
                Първоначално изпратено от ppppp
                Здравейте приятели ,
                Като гледам седмичната графика при eur/usd минавам на дългосрочни дълги позиции без стоп с минимална цел над 1.300 .
                Аз като гледам виждам 1,2765... не знам дали си заслужава да я караш до там без стоп?
                Факст , изобщо не очаквам да слезе под 1.2800 , но 1.2765 също няма да ми е проблем. Ако отиде до 1.2700 надоло , това означава 1.2400 . Аз съм за 1.3000 преди 1.2765. Успех.

Колега рррррр, позволи ми да не се съглася с теб, на мен лично също не ми се слиза надолу но целите за които говори факт са издържани от техническа гледна точка.

Имаме една силна зона и тя е 1.2815-1.2630 това цялото нещо е хем целева даун зона на сигнала на куки от 3047 хем е яка бай зона - честно да ти кажа аз ако не бях предубеден - а съм такъв защото съм къс на долари в момента и през ауд и тнт то бих говорил като колегата. Нещо повече това 2765-45 е нещо най-вероятно като цел така че го има а това че ние сме в другата посока е трети въпрос хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                  Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от audifan
                  Niakoi ima li mnenie za eur/chf?
                  Некой си избират паундхиена дет хвърчи с по 100п в секунда, ти пък си избра най-бавната валута - докато хванеш 100п и женати може да изкара една цяла бременност
                  За мен евро/швейк е прекрасна за игра двойка със страхотни трендчета от 4 часова до седмична. За миналата година има покачване от 7-8 фигури, разпределено в два отчетливи бичи и един мечи (корекционен) тренд. 7 фигури за 1 година при време отделяно за целта = 15-20 минути след 00:00 (на дневна демек) са си добра печалба (инвестиция).
                  Съгласен съм че има далавера просто живота там тече по-бавно - но наистина става особено да хеджираш примерно имаш дългосрочна позиция в евро идват новини бягаш в кроса и тнт

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    Първоначално изпратено от ppppp
                    Здравейте приятели ,
                    Като гледам седмичната графика при eur/usd минавам на дългосрочни дълги позиции без стоп с минимална цел над 1.300 .
                    Аз като гледам виждам 1,2765... не знам дали си заслужава да я караш до там без стоп?
                    Факст , изобщо не очаквам да слезе под 1.2800 , но 1.2765 също няма да ми е проблем. Ако отиде до 1.2700 надоло , това означава 1.2400 . Аз съм за 1.3000 преди 1.2765. Успех.

Коментар

• buy eur/usd при пробив на върха на 4 часовия бар който се формира в момента, ако няма по-висок от сегашния връх първата цел ще е 2950-60, ако не ... ще му мислим, засега очаквам затваряне близко до сегашните нива, но да видим...
                      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от paci
                        кабела кво му стана
                        отскок от долната линия на болинджъра на 4Н като засега гони средната към 9635 както казах сутринта
                        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• кабела кво му стана

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Първоначално изпратено от audifan
                            Некой си избират паундхиена дет хвърчи с по 100п в секунда, ти пък си избра най-бавната валута - докато хванеш 100п и женати може да изкара една цяла бременност
                            За мен евро/швейк е прекрасна за игра двойка със страхотни трендчета от 4 часова до седмична. За миналата година има покачване от 7-8 фигури, разпределено в два отчетливи бичи и един мечи (корекционен) тренд. 7 фигури за 1 година при време отделяно за целта = 15-20 минути след 00:00 (на дневна демек) са си добра печалба (инвестиция).

Коментар

• Haha,principno igraq samo GBP/Nzd,no dnes si zatvorih poziciqta i reshih dneska da po igraq suvsem neangagirashto

Коментар

• Първоначално изпратено от audifan

Коментар

Working...
                                X