Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравейте
Допуснах една грешка на скоро и искам да обърна внимание на другите борещи се с този пазар
Наскоро си открих още една сметка и тъй като не носих с мен актуално състояние на фирма я открих на физическо лице като имах предвид по точно следното
3) Облагаемият доход от продажба или замяна на акции, дялове, компенсаторни инструменти, инвестиционни бонове и други финансови активи, както и от търговия с чуждестранна валута е сумата от реализираните през годината печалби, определени за всяка конкретна сделка, намалена със сумата от реализираните през годината загуби, определени за всяка конкретна сделка.
въобще не съобразих че отрицателния суап и комисионната при търговия с ДРЗ и други не се приспада от дохода /разбира се ако има такъв /и то ако търгуваме като физически лица при български ИП защото тогава има как да ни хванат
п.с.дано да съм бил полезен на някого
Коментар
-
Първоначално изпратено от pppppПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от pppppЗдравейте приятели ,
Като гледам седмичната графика при eur/usd минавам на дългосрочни дълги позиции без стоп с минимална цел над 1.300 .
Колега рррррр, позволи ми да не се съглася с теб, на мен лично също не ми се слиза надолу но целите за които говори факт са издържани от техническа гледна точка.
Имаме една силна зона и тя е 1.2815-1.2630 това цялото нещо е хем целева даун зона на сигнала на куки от 3047 хем е яка бай зона - честно да ти кажа аз ако не бях предубеден - а съм такъв защото съм къс на долари в момента и през ауд и тнт то бих говорил като колегата. Нещо повече това 2765-45 е нещо най-вероятно като цел така че го има а това че ние сме в другата посока е трети въпрос хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от audifanNiakoi ima li mnenie za eur/chf?
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от pppppЗдравейте приятели ,
Като гледам седмичната графика при eur/usd минавам на дългосрочни дълги позиции без стоп с минимална цел над 1.300 .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от audifanNiakoi ima li mnenie za eur/chf?
Коментар
Коментар