IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сел 1.2923 стоп 1.2943 цел "по желание"
    за днес ,утре или до заседанията
    http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
      GBP- Не съм съгласен с теб. Най-големият ти разход са данъците които плащаш. Престъпление е обаче да не си плащаш данаците. Обаче законите са направени за богатите не за бедните!
      Това означава че колкот по богат ставаш толкова по малко данаци плащаш!
      Ех Ники,Ники защо така говориш сега.В основата на данъците в България,както и в цяла европа лежи принципът на прогресивната данъчна тарифа,която е измислена точно за да се усредни нето-печалбата и нето-прихода и да се постигне стесняване на разграничението между много богати и много бедни.Точно за това и в цивилизования свят има изявена средна класа.
      Прогресивна тарифа означава,че с покачване на прихода се покачва и процентът данък,който се плаща и точно по-този начин се постига желания ефект,а именно уравновесено разпределение на общата тежест на данъците в дадена държава.

Коментар

• Не нападайте GBP, защото ви казва нещо, което трябва да чуете.

Или както едно време Хърсев казваше (преди 15+ години) - искам да плащам огромни данъци.

Аз също нямам против да плащам много големи данъци.

(естествено като номинална стойност големи, не като процент от доходите)

Приятна вечер!

Коментар

• GBP- Не съм съгласен с теб. Най-големият ти разход са данъците които плащаш. Престъпление е обаче да не си плащаш данаците. Обаче законите са направени за богатите не за бедните!
          Това означава че колкот по богат ставаш толкова по малко данаци плащаш!

Коментар

• Re: Facts

Първоначално изпратено от Facts
            Първоначално изпратено от supertrader
            Да де като се сметнат комисионните по преводите до ИП които са навън и това че те ще те обложат ако не са офшуърки доста като спечелиш.
            Нещо се бъркаш! Никой, никога досега не ме е облагал с данъци от чуждите брокери, дори когато съм печелил, дори когато съм си закривал сметката, дори когато не са офшорки. Макар че няма нищо лошо в това да са офшорки!

Тези които са решили да вземат данъци в БГ от такава дейност са абсолютни олигофрени, които не знаят за какво става въпрос и не могат да преценят финансовите и структурните ефекти от това. На всичко отгоре са направили изключително лоша услуга на гилдията. Просто са я осъдили на посредственост да имат само такива "клиенти", които не могат да си позволят разноските по един обикновен банков превод...
            Фактс жалък си.Уж все много печелиш и много знаеш пък опря до данъците.Той Сорос сигурно като тебе само от неплащане на данъци дръпнал.Един факт за тебе.В развитите държави гражданите им плащат данъци и за такава дейност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
              При курс под 118 си все под 240 -под върха, който може да е пробит тази година, но може да почака и още 2 години.
              Здравей Пламене,
              Това какво ми се изка и какво ще стане са 2 съвсем различни неща.
              Надявам се да имам късмет да отиграя успешно това което ще стане защото ми се изка да спечеля!!! ;-)

Естествено най добре е тренда да продължи така е и най просто.

Това което направих е просто напрасках набързо една таблица.

Като се определят нивата на подкрпа и съпротива там където е добре да са ти стоповете такъв поглед не е хич излишен.

Това което изкам е да спечеля и същото ти желая и на теб!

Успех на всички !!!

Коментар

• Re: Facts

Първоначално изпратено от supertrader
                Да де като се сметнат комисионните по преводите до ИП които са навън и това че те ще те обложат ако не са офшуърки доста като спечелиш.
                Нещо се бъркаш! Никой, никога досега не ме е облагал с данъци от чуждите брокери, дори когато съм печелил, дори когато съм си закривал сметката, дори когато не са офшорки. Макар че няма нищо лошо в това да са офшорки!

Тези които са решили да вземат данъци в БГ от такава дейност са абсолютни олигофрени, които не знаят за какво става въпрос и не могат да преценят финансовите и структурните ефекти от това. На всичко отгоре са направили изключително лоша услуга на гилдията. Просто са я осъдили на посредственост да имат само такива "клиенти", които не могат да си позволят разноските по един обикновен банков превод...

Коментар

• При курс под 118 си все под 240 -под върха, който може да е пробит тази година, но може да почака и още 2 години.

Коментар

• Ники, перфектно, в реалността си!!!
                    Но не си въобразявай!

Коментар

• Facts

Да де като се сметнат комисионните по преводите до ИП които са навън и това че те ще те обложат ако не са офшуърки доста като спечелиш , пък въобще дали има смисъл да се подвизаваме навън като араби - по точно да се правим на такива и да ни мислят за такива. Това е направо гениално.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Тъпо е да се сопри за кросовете. Понякога е по добре да се сметне и после да се действа:

http://nikichepel.hit.bg/Images/GBPJPY.xls

Коментар

• Колеги, очаквам йената(и покрай юна) все повече да се засилва.Дългосрочно...............

Коментар

• Първоначално изпратено от stamat699
                            въобще не съобразих че отрицателния суап и комисионната при търговия с ДРЗ и други не се приспада от дохода /разбира се ако има такъв /и то ако търгуваме като физически лица при български ИП защото тогава има как да ни хванат
                            Значи няма да търгуваме при български ИП.
                            Проблема е решен!

Коментар

• 40 минилота на средна цена 1,2944 лонги
                              10 минилота на Коколиновата двойка 0,7764 шорти
                              Закона на 5 П
                              Перфектната
                              Подготовка
                              Предотвратява
                              Провала на
                              Представлението/Престъплението

Коментар

• АУД/УСД бай стоп 7780 тп 7840 сл 7716