IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• така интрадейно при евротодолар наближаваме ключова зона 1.2955 да видим как ще се държи

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
      Първоначално изпратено от kritelin
      Първоначално изпратено от Niki_Chepel
      GBP- Не съм съгласен с теб. Най-големият ти разход са данъците които плащаш. Престъпление е обаче да не си плащаш данаците. Обаче законите са направени за богатите не за бедните!
      Това означава че колкот по богат ставаш толкова по малко данаци плащаш!
      Ех Ники,Ники защо така говориш сега.В основата на данъците в България,както и в цяла европа лежи принципът на прогресивната данъчна тарифа,която е измислена точно за да се усредни нето-печалбата и нето-прихода и да се постигне стесняване на разграничението между много богати и много бедни.Точно за това и в цивилизования свят има изявена средна класа.
      Прогресивна тарифа означава,че с покачване на прихода се покачва и процентът данък,който се плаща и точно по-този начин се постига желания ефект,а именно уравновесено разпределение на общата тежест на данъците в дадена държава.
      kritelin -Principno si praw no maj ce gubis obst pogled wyrhu cialata kartinka. Pyrvo ako izkam da prinadleza kym srednata klasa to togava izobsto ne bih se zanimawal sys finansowi spekulacii.
      Jawno sym wuzpriel glednata tocka na R.Kiosaki ot knizki katao "Bogat tatko, beden tatko" i "4-tirite potoka na parite".
      Ako ne si popadal na tiah goresto ti gi preporycvam, kakto i na wsicki.
      Wypreki ve na mesta sa dosta "plitki i banalni" ti totkrivat kartinkata takawa kakwato ti e pred nosa, samo deto poveceto hora wklucitelno i az ne mozem da ja widim napylno zastoto sme mnogo blizo i wytre w neja.
      Tuka se zasiaga wyprosa Zasto? da prawja tova koeto prawq a ne kak da go prawja. E az mislia ce namerih moeto zasto!!!

http://anhira.com/knigi/finansi.php
      Чел съм ги тези книжки :-) на места са доста плитки иначе са добри.
      Иначе за данъчната политика съм прав,че тя преследва такива цели..друг е върпосът доколко ги постига.

Коментар

• Re: Facts

Първоначално изпратено от Facts
        Първоначално изпратено от GBP
        Фактс, от написаното от тебе виждам колко са плитки и ограничени познанията ти за живота.От доста години живея в Австралия... и повече изобщо нямам намерение да споря с тебе и да ти отговарям.
        Не спори с мен и не ми отговаряй, защото се излагаш!

Ако наистина живееш в Австралия БИ ТРЯБВАЛО да знаеш, че данъчната им система е ПРИНЦИПНО различна от нашата както и различна от тази в САЩ. Разбира се, не си длъжен да познаваш нашата данъчна система или щатската, но е проява на посредствена интелигентност да смяташ, че светът се изчерпва с Австралия.

Само за сведение, банките в Австралия ПО ЗАКОН са агенти на данъчната служба и изготвят данъчните декларации на своите клиенти, ако последните не могат да представят декларация че са наели ЛИЦЕНЗИРАНА фирма. В Австралия банките ДИРЕКТНО удържат данък от името на държавата върху начислените лихви върху депозитите и спестовните сметки. Само споменавам тези неща за да илюстрирам размера на принципните различия...

От това което пишеш мирише на долнопробна комплексарщина. Между другото, често срещано изкривяване на българския имигрант блъскан като боксова круша по чуждите държави и държавици. Затова Ганчо в чужбина смята, че има задълбочени познания за живота... смятайки че познава Австралия...
        Горкия.Съжалявам те искрено.Аз съм си австралийски гражданин и не ме интересува твоето мнение за българските имигранти.Вярно е че си подочул нещичко за това че банките удържат данък върху лихвите но това е ако си временно пребиваващ и нямаш данъчен номер.А за данъчните декларации изобщо пък не е вярно.Абе изобщо чудя се защо ли се занимавам с тебе.Аз затова и се махнах от България.Заради тарикати на дребно като тебе.

Коментар

• Ей абе спрете да се бъзикате с мойто ауд - отваряйте си къси дълги квото щете ама не намесвайте на КОКО валутата при всяко отваряне. Аз пак ще кажа обещал съм 100% доходност на мойте платени сигнали и един вид съм си заложил името в това - играта ми е на дневна графика тоест що годе дългосрочна, спазвам ММ -и съм обяснил това и така и колкото да ви е чудно всичко си върви по трейдинг плана към момента - нещо повече аз ви гарантирам че до края на тая седмица ще имаме вече къде 50% касирана доходност но това е друго нещо хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
            Загубих си сайта за петрола онлайн.Ако някой следи петрола да ми пусне някой линк.Предварително благодаря.
            http://www.nymex.com/index.aspx - eto ti link s petrolni kotirovki

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
              Загубих си сайта за петрола онлайн.Ако някой следи петрола да ми пусне някой линк.Предварително благодаря.
              Дръпни си МТ4 на Алпари ... там има фючърсите... точно в момента не въм ги пуснал обаче за да ти кажа котировки.
              А в тоя форум, мно'о ме кефите като почнете да се заяждате и да се карате... И всичко се върти около това кой колко пари е направил и прочие... Абе я се събудете бре! Форекса си е тръпка, парите са на второ място! Аз не съм печеливш трейдър и какво?!?! Мислите ли, че ми дреме?
              Тука вместо да пускате позициите си и да обяснявате защо и да се заформи някакъв градивен спор... само си мерите пишките...
              Детската градина.
              sell AUD/USD limit @ 0.7763
              Поздрави и успех!
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

Фактс, от написаното от тебе виждам колко са плитки и ограничени познанията ти за живота.От доста години живея в Австралия... и повече изобщо нямам намерение да споря с тебе и да ти отговарям.
                Не спори с мен и не ми отговаряй, защото се излагаш!

Ако наистина живееш в Австралия БИ ТРЯБВАЛО да знаеш, че данъчната им система е ПРИНЦИПНО различна от нашата както и различна от тази в САЩ. Разбира се, не си длъжен да познаваш нашата данъчна система или щатската, но е проява на посредствена интелигентност да смяташ, че светът се изчерпва с Австралия.

Само за сведение, банките в Австралия ПО ЗАКОН са агенти на данъчната служба и изготвят данъчните декларации на своите клиенти, ако последните не могат да представят декларация че са наели ЛИЦЕНЗИРАНА фирма. В Австралия банките ДИРЕКТНО удържат данък от името на държавата върху начислените лихви върху депозитите и спестовните сметки. Само споменавам тези неща за да илюстрирам размера на принципните различия...

От това което пишеш мирише на долнопробна комплексарщина. Между другото, често срещано изкривяване на българския имигрант блъскан като боксова круша по чуждите държави и държавици. Затова Ганчо в чужбина смята, че има задълбочени познания за живота... смятайки че познава Австралия...

Коментар

• Загубих си сайта за петрола онлайн.Ако някой следи петрола да ми пусне някой линк.Предварително благодаря.

Коментар

• Facts

Не е така в цял свят за бизнес се ползва кредит , всеки неизбежно влиза в заимотношения с кредитори - банки. Възможността да ползваш необходимия кредит прави бизнеса устойчив на сътресения.Та опира се до така наречена кредитна история , е как да стане тя да е добра ако не си платил данъци върху дохода и от там сам си направи извода кой бизнес върви и просперира този който е на светло или този сивия. Няма как да управляваш пари на пазарите без дя ползваш рамо и как да стане да си успешен. Схемата за форекс пазара е следната - имаш позиция , гаранционния капитал е намалял защото не е успешна , увеличаваш го 10пъти съответно влизаш в нови сделки и си подобряваш нещата , като го направиш излизаш от кредита - плащаш си лихвите , плащаш си данъците и си свиркаш. Е кажи ми как да ти даде банка кредит като ти не плащаш данъци , посредника ти е листнат в някаква офшуорна зона и те трябва да привеждат пари там , застраховките които правят на капитала инвестиран там са ужасно големи - данъците ряпа да ядат. А иначе когато всичко е изрядно и искаш кредит от банката те гледат на теб като на някой който им носи една баница и им казва - искаш ли да я изядеш тази баница? За тях е добре да ти дадат пари , за теб е добре да ги ползваш , обаче при недоказани доходи за никого не е добре! Зарежи тези истории в стил Ал Капоне.. това са глупости в днешно време. Проблема е да не ти искат в БГ големи данъци на смешни пари или пък да плащаш данък на несъществуващи печалби , дори опасността идва от там за институциите това е опасно така се подправя картинката и обстоятелствата и ще пречи много да се влиза във финансови взаимотношения и ще тормози институциите да функционират. Извода е че като искат в БГ да качат доходите трябва да променят таблицата по която се облагат , в нея са заложени ниски доходи - затова в БГ доходите и на практика са по-ниски от тези в САЩ и ако бяха на едно ниво и само с няколко пункта по-добри от тези навън много българи щяха да прибегнат до плащане на данъци в БГ и регистрации на фирми тук. Обаче у нас тези решения май се вземат от хора току що слезли от балкана ли какво ли де да ги знам!Търсят нещата не там където ги има , ами под вола теле - работодателите да имали желание да плащат по големи заплати , значи въпрос на желание е:-)
                    D.Y.F-091066

Коментар

Първоначално изпратено от Facts
                      Фактс жалък си.Уж все много печелиш и много знаеш пък опря до данъците.
                      Явно нямаш опит в печеленето на много пари щом плащането на данъци е нещо второстепенно за теб? В твоето изказване прозира манталитета на държавен чиновник или манталитета на човек, чиято прехрана зависи от заплатата на държавен чиновник... Само те подскачат два метра както са седнали само при споменаването за плащане на по-малко данъци...

Най-доходния бизнес в цял свят е НЕПЛАЩАНЕТО на данъци. Несравнимо по-доходен от търговията с наркотици, оръжие или проституция. Пардон, неплащане не е правилната дума. ОПТИМИЗАЦИЯ на плащането на данъци е.

С една дума, не виждам защо трябва да плащам данъци когато мога ЗАКОННО да не ги плащам?

Но тук въпросът не е само за данъците. Освен че финансовият резултат за хазната ще бъде пренебрежимо малък, по-големия сакътлък идва от загубата на бизнес за ИП в БГ и от там загуба в доходите на същата тази хазна.

Относно забележката ти, че в развитите страни хората плащали данъци при форекс търговия, с много малки изключения това НЕ Е ВЯРНО!
                      Фактс, от написаното от тебе виждам колко са плитки и ограничени познанията ти за живота.От доста години живея в Австралия и си работя нормална работа а също така с търговия на форекс и акции се занимавам от 7 години и си плащам данъците редовно.Ако плащам повече данък това е защото съм изкарал повече.Ти едва ли си имаш голямо понятие от оптимизиране на данъци щом ревеш да не слагат данък на форекса като цяло.Поне в Австралия и САЩ зная със сигурност че форекса се облага и повече изобщо нямам намерение да споря с тебе и да ти отговарям.Аз и по принцип избягвам да пиша по форумите.Предпочитам да търгувам когато имам свободно време.

Коментар

Фактс жалък си.Уж все много печелиш и много знаеш пък опря до данъците.
                        Явно нямаш опит в печеленето на много пари щом плащането на данъци е нещо второстепенно за теб? В твоето изказване прозира манталитета на държавен чиновник или манталитета на човек, чиято прехрана зависи от заплатата на държавен чиновник... Само те подскачат два метра както са седнали само при споменаването за плащане на по-малко данъци...

Най-доходния бизнес в цял свят е НЕПЛАЩАНЕТО на данъци. Несравнимо по-доходен от търговията с наркотици, оръжие или проституция. Пардон, неплащане не е правилната дума. ОПТИМИЗАЦИЯ на плащането на данъци е.

С една дума, не виждам защо трябва да плащам данъци когато мога ЗАКОННО да не ги плащам?

Но тук въпросът не е само за данъците. Освен че финансовият резултат за хазната ще бъде пренебрежимо малък, по-големия сакътлък идва от загубата на бизнес за ИП в БГ и от там загуба в доходите на същата тази хазна.

Относно забележката ти, че в развитите страни хората плащали данъци при форекс търговия, с много малки изключения това НЕ Е ВЯРНО!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          GBP- Не съм съгласен с теб. Най-големият ти разход са данъците които плащаш. Престъпление е обаче да не си плащаш данаците. Обаче законите са направени за богатите не за бедните!
                          Ех Ники,Ники защо така говориш сега.В основата на данъците в България,както и в цяла европа лежи принципът на прогресивната данъчна тарифа,която е измислена точно за да се усредни нето-печалбата и нето-прихода и да се постигне стесняване на разграничението между много богати и много бедни.Точно за това и в цивилизования свят има изявена средна класа.
                          Прогресивна тарифа означава,че с покачване на прихода се покачва и процентът данък,който се плаща и точно по-този начин се постига желания ефект,а именно уравновесено разпределение на общата тежест на данъците в дадена държава.
                          kritelin -Principno si praw no maj ce gubis obst pogled wyrhu cialata kartinka. Pyrvo ako izkam da prinadleza kym srednata klasa to togava izobsto ne bih se zanimawal sys finansowi spekulacii.
                          Jawno sym wuzpriel glednata tocka na R.Kiosaki ot knizki katao "Bogat tatko, beden tatko" i "4-tirite potoka na parite".
                          Ako ne si popadal na tiah goresto ti gi preporycvam, kakto i na wsicki.
                          Wypreki ve na mesta sa dosta "plitki i banalni" ti totkrivat kartinkata takawa kakwato ti e pred nosa, samo deto poveceto hora wklucitelno i az ne mozem da ja widim napylno zastoto sme mnogo blizo i wytre w neja.
                          Tuka se zasiaga wyprosa Zasto? da prawja tova koeto prawq a ne kak da go prawja. E az mislia ce namerih moeto zasto!!!

http://anhira.com/knigi/finansi.php

Коментар

• Успешен ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Колега , ти да не си студент по икономика.
                              Негледаш ли изказването на Долорес Арсенова "Ако мъжът е мой , значи и къщата е моя" Тези които правят законите са оставили и вратички да ги заобиколят.Така че данъци да се плащат само от бълъците.

Коментар

• Успешен ден и от мен

айде и от мене едно еуро
                                сега курса е 1.2919

Лимитиран лонги в евро 1.2909 стоп 1.2870 ТП 1.2973

Коментар

Working...
                                X