така интрадейно при евротодолар наближаваме ключова зона 1.2955 да видим как ще се държи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Niki_ChepelПървоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Niki_ChepelGBP- Не съм съгласен с теб. Най-големият ти разход са данъците които плащаш. Престъпление е обаче да не си плащаш данаците. Обаче законите са направени за богатите не за бедните!
Това означава че колкот по богат ставаш толкова по малко данаци плащаш!
Прогресивна тарифа означава,че с покачване на прихода се покачва и процентът данък,който се плаща и точно по-този начин се постига желания ефект,а именно уравновесено разпределение на общата тежест на данъците в дадена държава.
Jawno sym wuzpriel glednata tocka na R.Kiosaki ot knizki katao "Bogat tatko, beden tatko" i "4-tirite potoka na parite".
Ako ne si popadal na tiah goresto ti gi preporycvam, kakto i na wsicki.
Wypreki ve na mesta sa dosta "plitki i banalni" ti totkrivat kartinkata takawa kakwato ti e pred nosa, samo deto poveceto hora wklucitelno i az ne mozem da ja widim napylno zastoto sme mnogo blizo i wytre w neja.
Tuka se zasiaga wyprosa Zasto? da prawja tova koeto prawq a ne kak da go prawja. E az mislia ce namerih moeto zasto!!!
http://anhira.com/knigi/finansi.php
Иначе за данъчната политика съм прав,че тя преследва такива цели..друг е върпосът доколко ги постига.
Коментар
-
Re: Facts
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от GBPФактс, от написаното от тебе виждам колко са плитки и ограничени познанията ти за живота.От доста години живея в Австралия... и повече изобщо нямам намерение да споря с тебе и да ти отговарям.
Ако наистина живееш в Австралия БИ ТРЯБВАЛО да знаеш, че данъчната им система е ПРИНЦИПНО различна от нашата както и различна от тази в САЩ. Разбира се, не си длъжен да познаваш нашата данъчна система или щатската, но е проява на посредствена интелигентност да смяташ, че светът се изчерпва с Австралия.
Само за сведение, банките в Австралия ПО ЗАКОН са агенти на данъчната служба и изготвят данъчните декларации на своите клиенти, ако последните не могат да представят декларация че са наели ЛИЦЕНЗИРАНА фирма. В Австралия банките ДИРЕКТНО удържат данък от името на държавата върху начислените лихви върху депозитите и спестовните сметки. Само споменавам тези неща за да илюстрирам размера на принципните различия...
От това което пишеш мирише на долнопробна комплексарщина. Между другото, често срещано изкривяване на българския имигрант блъскан като боксова круша по чуждите държави и държавици. Затова Ганчо в чужбина смята, че има задълбочени познания за живота... смятайки че познава Австралия...
Коментар
-
Ей абе спрете да се бъзикате с мойто ауд - отваряйте си къси дълги квото щете ама не намесвайте на КОКО валутата при всяко отваряне. Аз пак ще кажа обещал съм 100% доходност на мойте платени сигнали и един вид съм си заложил името в това - играта ми е на дневна графика тоест що годе дългосрочна, спазвам ММ -и съм обяснил това и така и колкото да ви е чудно всичко си върви по трейдинг плана към момента - нещо повече аз ви гарантирам че до края на тая седмица ще имаме вече къде 50% касирана доходност но това е друго нещо хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от MIKЗагубих си сайта за петрола онлайн.Ако някой следи петрола да ми пусне някой линк.Предварително благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MIKЗагубих си сайта за петрола онлайн.Ако някой следи петрола да ми пусне някой линк.Предварително благодаря.
А в тоя форум, мно'о ме кефите като почнете да се заяждате и да се карате... И всичко се върти около това кой колко пари е направил и прочие... Абе я се събудете бре! Форекса си е тръпка, парите са на второ място! Аз не съм печеливш трейдър и какво?!?! Мислите ли, че ми дреме?
Тука вместо да пускате позициите си и да обяснявате защо и да се заформи някакъв градивен спор... само си мерите пишките...
Детската градина.
sell AUD/USD limit @ 0.7763
Поздрави и успех!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от GBPФактс, от написаното от тебе виждам колко са плитки и ограничени познанията ти за живота.От доста години живея в Австралия... и повече изобщо нямам намерение да споря с тебе и да ти отговарям.
Ако наистина живееш в Австралия БИ ТРЯБВАЛО да знаеш, че данъчната им система е ПРИНЦИПНО различна от нашата както и различна от тази в САЩ. Разбира се, не си длъжен да познаваш нашата данъчна система или щатската, но е проява на посредствена интелигентност да смяташ, че светът се изчерпва с Австралия.
Само за сведение, банките в Австралия ПО ЗАКОН са агенти на данъчната служба и изготвят данъчните декларации на своите клиенти, ако последните не могат да представят декларация че са наели ЛИЦЕНЗИРАНА фирма. В Австралия банките ДИРЕКТНО удържат данък от името на държавата върху начислените лихви върху депозитите и спестовните сметки. Само споменавам тези неща за да илюстрирам размера на принципните различия...
От това което пишеш мирише на долнопробна комплексарщина. Между другото, често срещано изкривяване на българския имигрант блъскан като боксова круша по чуждите държави и държавици. Затова Ганчо в чужбина смята, че има задълбочени познания за живота... смятайки че познава Австралия...
Коментар
-
Facts
Не е така в цял свят за бизнес се ползва кредит , всеки неизбежно влиза в заимотношения с кредитори - банки. Възможността да ползваш необходимия кредит прави бизнеса устойчив на сътресения.Та опира се до така наречена кредитна история , е как да стане тя да е добра ако не си платил данъци върху дохода и от там сам си направи извода кой бизнес върви и просперира този който е на светло или този сивия. Няма как да управляваш пари на пазарите без дя ползваш рамо и как да стане да си успешен. Схемата за форекс пазара е следната - имаш позиция , гаранционния капитал е намалял защото не е успешна , увеличаваш го 10пъти съответно влизаш в нови сделки и си подобряваш нещата , като го направиш излизаш от кредита - плащаш си лихвите , плащаш си данъците и си свиркаш. Е кажи ми как да ти даде банка кредит като ти не плащаш данъци , посредника ти е листнат в някаква офшуорна зона и те трябва да привеждат пари там , застраховките които правят на капитала инвестиран там са ужасно големи - данъците ряпа да ядат. А иначе когато всичко е изрядно и искаш кредит от банката те гледат на теб като на някой който им носи една баница и им казва - искаш ли да я изядеш тази баница? За тях е добре да ти дадат пари , за теб е добре да ги ползваш , обаче при недоказани доходи за никого не е добре! Зарежи тези истории в стил Ал Капоне.. това са глупости в днешно време. Проблема е да не ти искат в БГ големи данъци на смешни пари или пък да плащаш данък на несъществуващи печалби , дори опасността идва от там за институциите това е опасно така се подправя картинката и обстоятелствата и ще пречи много да се влиза във финансови взаимотношения и ще тормози институциите да функционират. Извода е че като искат в БГ да качат доходите трябва да променят таблицата по която се облагат , в нея са заложени ниски доходи - затова в БГ доходите и на практика са по-ниски от тези в САЩ и ако бяха на едно ниво и само с няколко пункта по-добри от тези навън много българи щяха да прибегнат до плащане на данъци в БГ и регистрации на фирми тук. Обаче у нас тези решения май се вземат от хора току що слезли от балкана ли какво ли де да ги знам!Търсят нещата не там където ги има , ами под вола теле - работодателите да имали желание да плащат по големи заплати , значи въпрос на желание е:-)D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от GBPФактс жалък си.Уж все много печелиш и много знаеш пък опря до данъците.
Най-доходния бизнес в цял свят е НЕПЛАЩАНЕТО на данъци. Несравнимо по-доходен от търговията с наркотици, оръжие или проституция. Пардон, неплащане не е правилната дума. ОПТИМИЗАЦИЯ на плащането на данъци е.
С една дума, не виждам защо трябва да плащам данъци когато мога ЗАКОННО да не ги плащам?
Но тук въпросът не е само за данъците. Освен че финансовият резултат за хазната ще бъде пренебрежимо малък, по-големия сакътлък идва от загубата на бизнес за ИП в БГ и от там загуба в доходите на същата тази хазна.
Относно забележката ти, че в развитите страни хората плащали данъци при форекс търговия, с много малки изключения това НЕ Е ВЯРНО!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GBPФактс жалък си.Уж все много печелиш и много знаеш пък опря до данъците.
Най-доходния бизнес в цял свят е НЕПЛАЩАНЕТО на данъци. Несравнимо по-доходен от търговията с наркотици, оръжие или проституция. Пардон, неплащане не е правилната дума. ОПТИМИЗАЦИЯ на плащането на данъци е.
С една дума, не виждам защо трябва да плащам данъци когато мога ЗАКОННО да не ги плащам?
Но тук въпросът не е само за данъците. Освен че финансовият резултат за хазната ще бъде пренебрежимо малък, по-големия сакътлък идва от загубата на бизнес за ИП в БГ и от там загуба в доходите на същата тази хазна.
Относно забележката ти, че в развитите страни хората плащали данъци при форекс търговия, с много малки изключения това НЕ Е ВЯРНО!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Niki_ChepelGBP- Не съм съгласен с теб. Най-големият ти разход са данъците които плащаш. Престъпление е обаче да не си плащаш данаците. Обаче законите са направени за богатите не за бедните!
Прогресивна тарифа означава,че с покачване на прихода се покачва и процентът данък,който се плаща и точно по-този начин се постига желания ефект,а именно уравновесено разпределение на общата тежест на данъците в дадена държава.
Jawno sym wuzpriel glednata tocka na R.Kiosaki ot knizki katao "Bogat tatko, beden tatko" i "4-tirite potoka na parite".
Ako ne si popadal na tiah goresto ti gi preporycvam, kakto i na wsicki.
Wypreki ve na mesta sa dosta "plitki i banalni" ti totkrivat kartinkata takawa kakwato ti e pred nosa, samo deto poveceto hora wklucitelno i az ne mozem da ja widim napylno zastoto sme mnogo blizo i wytre w neja.
Tuka se zasiaga wyprosa Zasto? da prawja tova koeto prawq a ne kak da go prawja. E az mislia ce namerih moeto zasto!!!
http://anhira.com/knigi/finansi.php
Коментар
-
Форекс Форексов
Успешен ден на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Niki_ChepelGBP- Не съм съгласен с теб. Най-големият ти разход са данъците които плащаш. Престъпление е обаче да не си плащаш данаците. Обаче законите са направени за богатите не за бедните!
Негледаш ли изказването на Долорес Арсенова "Ако мъжът е мой , значи и къщата е моя" Тези които правят законите са оставили и вратички да ги заобиколят.Така че данъци да се плащат само от бълъците.
Коментар
Коментар