IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от uwscsi
    Каква излезе информацията от щатите? сори за тъпия въпрос, но откъде мога да следя новините в реално време? Благодаря за отговорите!
    12:30 US Building Permits (MoM) (Feb) 1532M 1650K 1571K
    12:30 US Housing Starts (YoY) (Feb) 1525.000M 1.450M 1.408M

Dobrite za dolara danni uspiaha da napravqt nqkolko pipa za evroto Nervi qko !

Коментар

• При Eur / Aud мисля че можем да пробваме някоя дълга .
      На 1Н имаме двойно дъно, чиито нива съвпадат с едно минало двойно дъно. Освен това стопът е около 50 пипа. По сигурният вариант обаче е с отложена поръчка над 1.67.
      Аз влизам с минимум средства от текущи нива 1.6615 стоп 1.6565 и ще добавя на 1.67.

Коментар

• Каква излезе информацията от щатите? сори за тъпия въпрос, но откъде мога да следя новините в реално време? Благодаря за отговорите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
          Първоначално изпратено от blqblq
          Мацко, на поезия ли го обърнахме?

"Борбата е безмилостно жестока"... превръща тя идеите във стока... хехе...

Моята идейка си е ясна още от събота/неделя, когато я и написах - ново връхче в 3360/75 или 3400/20 диапазона, след което слизане към 3220/50 или евентуално 3140/80 преди ново изстрелване нагоре (3660/70?)... Пък да видим... той пазарЯ си знае работата...
          Е аз съм си поет по душа бре
          Поета с ватенката
          хехехехехе
          Във всеки кУрав трейдър се крие поет

Твойто жабче скача в мойта посока
          То май все поетите го поемаме... хехе

Имам сега някава къса (да подпомогна каузата с каквото мога ), ама като гледам май-май няма да е за дълго. Каквото стане в крайна сметка - експерта си знае работата... пък и съм тутурнал някакви лимити в горепосочените зони и довечера ще броим пилците, че ни е време да се поразмърдаме малко след вчерашния "почивен" ден...

Айде, юнаци, по- късно, ако са се посъбрали повечко позициики, ще пусна нова картинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от dep-j
            Първоначално изпратено от koko
            Деп това трябва да ти излезе въпросът е нещо да го подкара надолу нагоре потенциала според мен не е голям нещо мах 20п над тоя връх
            Наистина тези нива не са удобни за дълги ,но виж какви хубави зелени свещи има през последните дни .Погледнато от всякъде сме за ап .Вапросът е от къде и до къде ще имаме корекция.Хе хе колко елементарно .
            Аз може и да греша но не мисля че отвсякъде сме ъп - този стоп хънтинг го очаквах но ауд обича фалшиви пробиви и според мен тоя е такъв с потенциал да ни върне бая долу но да видим
            Дано да излезе така ,но и да не стане няма проблем .Измъквали сме се от батаци с десетки фигури та тук ли .....

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
              Първоначално изпратено от koko
              Деп това трябва да ти излезе въпросът е нещо да го подкара надолу нагоре потенциала според мен не е голям нещо мах 20п над тоя връх
              Наистина тези нива не са удобни за дълги ,но виж какви хубави зелени свещи има през последните дни .Погледнато от всякъде сме за ап .Вапросът е от къде и до къде ще имаме корекция.Хе хе колко елементарно .
              Аз може и да греша но не мисля че отвсякъде сме ъп - този стоп хънтинг го очаквах но ауд обича фалшиви пробиви и според мен тоя е такъв с потенциал да ни върне бая долу но да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq

Моята идейка си е ясна още от събота/неделя, когато я и написах - ново връхче в 3360/75 или 3400/20 диапазона, след което слизане към 3220/50 или евентуално 3140/80 преди ново изстрелване нагоре (3660/70?)... Пък да видим... той пазарЯ си знае работата...
                Е аз съм си поет по душа бре
                Поета с ватенката
                хехехехехе
                Във всеки кУрав трейдър се крие поет

Твойто жабче скача в мойта посока
                Закона на 5 П
                Перфектната
                Подготовка
                Предотвратява
                Провала на
                Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq

блябля нещо такова виждам и аз

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                      Първоначално изпратено от Mackata
                      Затворени.......ослушвам се за ново влизане...хехехехе
                      Коколино......ще ги направим споко....мислех, че ще се ъп-нем днес утре, но има нещо което спира и продължава да спира еврото. Вече май не съм толкова сигурен в тренда нагоре.
                      Имаме изравняване на бикове и мечоци.....борбата е безмилостно жестока.....няма биковете да издържат този рейдж дълго.
                      Почнат ли да се закриват дългите ше стане манджа с грозде.
                      На едната сметка съм къс на другата дълъг.
                      Дреме ми накаде ще ходи тъпото евро.
                      Само наляво да не тръгне
                      хехехехеехех
                      Маска ти до къде стигна с австралииците ?И аз ги чакам да върнат,но ме притесняват целите които се откриват нагоре .А и суапа не е от най-приятните .
                      Ами то и еврото има цели нагоре много....ама преди това има и друга работа.
                      Най общо казано съм къс на кенгуру
                      Чакам и да да се измътят през това време се заяждам с джапанката дето ми занули едната сметка.
                      Разкатах и фамилията
                      Има вероятност да ми станат любими двойки....всичко с джапанка
                      Закона на 5 П
                      Перфектната
                      Подготовка
                      Предотвратява
                      Провала на

Коментар

• Мацко, на поезия ли го обърнахме?

Коментар

• Имам 80 минилота на късо евро при цена 3289
                          Преди малко имах точно 10 пипса профит.
                          А как ме сърбяха ръцете да се измъкна от т'ва блато.
                          Ама мисля, че ще има още даун.
                          Закона на 5 П
                          Перфектната
                          Подготовка
                          Предотвратява
                          Провала на

Коментар

• Деп това трябва да ти излезе въпросът е нещо да го подкара надолу нагоре потенциала според мен не е голям нещо мах 20п над тоя връх

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                              Затворени.......ослушвам се за ново влизане...хехехехе
                              Коколино......ще ги направим споко....мислех, че ще се ъп-нем днес утре, но има нещо което спира и продължава да спира еврото. Вече май не съм толкова сигурен в тренда нагоре.
                              Имаме изравняване на бикове и мечоци.....борбата е безмилостно жестока.....няма биковете да издържат този рейдж дълго.
                              Почнат ли да се закриват дългите ше стане манджа с грозде.
                              На едната сметка съм къс на другата дълъг.
                              Дреме ми накаде ще ходи тъпото евро.
                              Само наляво да не тръгне
                              хехехехеехех
                              Маска ти до къде стигна с австралииците ?И аз ги чакам да върнат,но ме притесняват целите които се откриват нагоре .А и суапа не е от най-приятните .

Коментар

Първоначално изпратено от vhk
                                Канадеца направи перфектен диамант на дневна който предполагам ще пробие надоло с цел към 1.14.Успехи!

Адмирации за навременната и бърза реакция - перфектно го видя - целта е на 1.15 ниво около и мисля че ще прави ново връхче над 1.19 след това, но това какво мисля аз няма значение още веднъж браво от мен

Имам ордер бай на 115.50 от преди 2 седмици
                                ))))))
                                Закона на 5 П
                                Перфектната
                                Подготовка
                                Предотвратява
                                Провала на

Коментар

Working...
                                X