IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Затворени.......ослушвам се за ново влизане...хехехехе
    Коколино......ще ги направим споко....мислех, че ще се ъп-нем днес утре, но има нещо което спира и продължава да спира еврото. Вече май не съм толкова сигурен в тренда нагоре.
    Имаме изравняване на бикове и мечоци.....борбата е безмилостно жестока.....няма биковете да издържат този рейдж дълго.
    Почнат ли да се закриват дългите ше стане манджа с грозде.
    На едната сметка съм къс на другата дълъг.
    Дреме ми накаде ще ходи тъпото евро.
    Само наляво да не тръгне
    хехехехеехех
    Закона на 5 П
    Перфектната
    Подготовка
    Предотвратява
    Провала на
    Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
      Канадеца направи перфектен диамант на дневна който предполагам ще пробие надоло с цел към 1.14.Успехи!

Адмирации за навременната и бърза реакция - перфектно го видя - целта е на 1.15 ниво около и мисля че ще прави ново връхче над 1.19 след това, но това какво мисля аз няма значение още веднъж браво от мен

Коментар

• eur/gbp

колеги , какви са ви очакванията за eur/gbp ? аз го чаках на 0.6850 ,а
        то падна до 0.6790 ! Това с инфлацията в Англия беше изненада !

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
          Добавяне на къса в кенгуру на 7991
          Късите евра след безброй добавки 3289
          06.03.2007 EUR/JPY long 10 152.55
          16.03.2007 GBP/JPY long 10 226.5

Мисля, че са за затваряне вече.
          А бря Хоската като го няма вече и ние почнахме се на дълго да кълвем там хехе - браво перфектно си го отиграл.

Относно еврото и аз съм къс но имам дълъг хедж от 3290 и чакам 3380 да го махна това дълго но чудеса от храброст на еврото надолу не очаквам засега - аз ще се радвам да излеза от бакиите си дори само на малък плюс хехе - наистина хич не ми се отваряше вчера тоя хедж но докато не падне 3240-60 зоната то това на 4ч ми мяза на бичи флаг тоест имп до 1.34 нивото абе мътна и кървава - фундамента отвсякъде подкрепя дългите от една страна ипотеките в сащ вече май говорят че е време за влизане в цикъл лихви надолу а при еврото си сочи нагоре фундаментчето - заради това предполагам че ще бием 1.36 което е и технически обосновано но разбира се първо очаквам да падне поне 200-300п че да прибера късите си достойно хехе

Коментар

• Добавяне на къса в кенгуру на 7991
            Късите евра след безброй добавки 3289
            06.03.2007 EUR/JPY long 10 152.55
            16.03.2007 GBP/JPY long 10 226.5

Мисля, че са за затваряне вече.
            Закона на 5 П
            Перфектната
            Подготовка
            Предотвратява
            Провала на
            Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от tommy
              колеги не смятате ли, че оттук някъде кабела трябва да цепи надолу вече и да тества предишното дъно?
              Аз смятам точно това че ще стане.... Скоро пак около 1.9180-90

Коментар

• Първоначално изпратено от tommy
                колеги не смятате ли, че оттук някъде кабела трябва да цепи надолу вече и да тества предишното дъно?
                Не! Особенно ако днес затвори над 9530 следващата цел според мен е 9640-9660.

Коментар

• Хайде готово разкарвам дългата паундхиена въпреки че има още път нагоре но 200п са си 200п

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Аз мисля че ако затворим днес над 9530 ще гоним 2 защото пробихме низходящата трендлиния но може и пробива да се окаже фалшив
                    Аз пък си мисля, че още днес ще видим нива около 1.9410.....

Коментар

• Аз мисля че ако затворим днес над 9530 ще гоним 2 защото пробихме низходящата трендлиния но може и пробива да се окаже фалшив

Коментар

• и аз затворих част от дългите паунд/йена ,като с тази част отворих къс кабел с това приключих за днес
                        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от denislav_iliev
                          откога го чакам тоя взрив при кабела. Затворих си половината позиция на 50 пипа профит. и другата част я чакам на 1.9666 или на нулев стоп
                          То не беше лошо да я затвориш цялата, ама ти си преценяш....
                          Hane mislia 4e 6te mogem da dobavim o6te niakoi dryg pips v taia posoka.No znae li 4ovek v posledno vreme mi pravi vpe4atlenie 4e gi zakovav6 zdravo prognozite. No da vidim na kakvi niva 6te zatvorim dove4era .Yspeh na vsi4ki

Коментар

• колеги не смятате ли, че оттук някъде кабела трябва да цепи надолу вече и да тества предишното дъно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Първоначално изпратено от denislav_iliev
                              откога го чакам тоя взрив при кабела. Затворих си половината позиция на 50 пипа профит. и другата част я чакам на 1.9666 или на нулев стоп
                              То не беше лошо да я затвориш цялата, ама ти си преценяш....
                              И на мен така ми се струва , но така си нарушавам ММ , защото първоначално риска ми беше 85-6 пипа . Принудих се да затворя така за да си подсигуря положителния резултат макар и малък след доста 4асове на несигурност. Иначе целта си ми е ясна 1.9666

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                                i az go hvanah kolega no ne e lo6o da dobavim o6te niakoi lot nagore

Коментар

Working...
                                X