Форекс Форексов - тук немога да ги качвам,защото незнам как става,а нямам време да разуавам.Знам че първо трябваше някъде другаре да се качи и т.н.т... но наистина няма време за губене за такива неща.Иначе в другия форум няма проблем,ще я кача че става много лесно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Ilian Y.Колеги как смятате да ли ще се спуснем от тука на долу при GBP/JPY или ще тсетваме нива над 231??
Благодаря ти за инфото.Успех
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Ilian Y.Колеги как смятате да ли ще се спуснем от тука на долу при GBP/JPY или ще тсетваме нива над 231??
Коментар
-
Форекс Форексов
Евроспане виждам днес, май нищо не съм пропуснал, но ми се струва все повече че биците ще удържат пазара защото забележете че при паданията към 1.3280 веднага следва шипче нагоре което ме навежда на мисълта че се пълнят яки кошници и тая бича консолидация, дето мяза и на флагче скоро ще ни закара нависоко
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовГледайте усд/япон на 15м каква красота 3хДивергенция на МАЦД, сигурни 60-70п надолу, нека видим ще има ли риба днес
Малките графики са голяма работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от uwscsiКаква излезе информацията от щатите? сори за тъпия въпрос, но откъде мога да следя новините в реално време? Благодаря за отговорите!
12:30 US Housing Starts (YoY) (Feb) 1525.000M 1.450M 1.408M
Dobrite za dolara danni uspiaha da napravqt nqkolko pipa za evrotoNervi qko !
"We are more interested in permits as they are much less weather-affected than starts," said Ian Shepherdson, chief U.S. economist at High Frequency Economics, in a note. In addition, he noted that single-family homes, fell at a 17.7% annualized rate in the three months to February from the previous three months. "This is a less rapid drop than in [the second half] of last year but it is still clearly a decline," Shepherdson said. "Excess inventory is still a huge problem."
Коментар
-
Първоначално изпратено от svet_anMolya dayte mnenie po vaprosa dali vsichki platformi za trading signali sa falshiva istoria? I dali ima izobshto nyakakav smisal v tyah?
Коментар
Коментар