IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPEKO
    Коко,

Защо е неуспешна?
    Ами чел съм че бая пари са похарчили на вятъра все пак не се бори лесно пазар с дневен оборот 1.9 трилйона долара, но и те са опитали индиректно през дълговите инструменти а не директно на пазара доколкото знам.

Коментар

• Форекс Форексов - след интервенцията Е/$ падна до 0.8225 и му трябваха още 2 години за да мине паритета,но най-вече му трябваше Буш младши на еврото.

Коко - паунд/йена я играя в 2те посоки в съотношение 3:1 по тренда.
      Това ниво от 230.60/70 което видяхме днес в следващите 20 дни най-малко няма да го видим отново.Освен това пазар се разви доста добре за мен.Анализа за това развитие го бях написал 2-3ч. преди да се развият нещата според анализа ми.Естествено не е писано тук в този форум.

Но не ангажирам никого с нищо,още по-малко с личното си мнение за пазара.

Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Петър пак се изказва неподготвен за паундйена - дръндрън ярина. Миналата седмица дрънкаше че паунда щял да пада по всички фронтове аз му казах да ама не за сел е ама по пътя към 1.95-1.97 а паундхиена е за 230.

Е сега твърдя че следващата цел на паундхиената е 235 в момента сме 229.30

Така за интервенцията колега Форексов Петър обаче е прав наистина е аз за разика от него не съм бил свидетел на опитите на дойче банк да интервира но наистина съм чел че е била неуспешна е не чак като тая на битката Сорос-БОЕ но неуспешна - уважавай опита на Петър - той наистина има доста дълъг стаж на тоя пазар и знае някой неща дето и дядо ти не ги е чувал . Но и СПЕКО е прав ако че на момента е била неуспешна тя все пак е обърнала тренда

Успех

Така е - уважавам Петър Караиванов, интервенцията може и на пръв поглед да е била неуспешна с това затваряне, аз тогава не съм бил на пазара, обаче все пак психологически е изпарила желанието да се продават евра от който и да е. Иначе Сорос просто е имал достатъчно ресурс и ум да залее BoE иначе е щял да мие чинии но това е Сорос и такъв риск не би поел ако не знаеше че ще спечели битката

Коментар

• Коко,

Защо е неуспешна?

Коментар

• Колеги 100 на пипа надолу ще купя долар кад за 400п цел нещо над 1.19 ново връхче както бях пуснал трейдинг плана

Коментар

• Петър пак се изказва неподготвен за паундйена - дръндрън ярина. Миналата седмица дрънкаше че паунда щял да пада по всички фронтове аз му казах да ама не за сел е ама по пътя към 1.95-1.97 а паундхиена е за 230.

Е сега твърдя че следващата цел на паундхиената е 235 в момента сме 229.30

Така за интервенцията колега Форексов Петър обаче е прав наистина е аз за разика от него не съм бил свидетел на опитите на дойче банк да интервира но наистина съм чел че е била неуспешна е не чак като тая на битката Сорос-БОЕ но неуспешна - уважавай опита на Петър - той наистина има доста дълъг стаж на тоя пазар и знае някой неща дето и дядо ти не ги е чувал . Но и СПЕКО е прав ако че на момента е била неуспешна тя все пак е обърнала тренда

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Форекс Форексов и кое и е успешното на интервенцията след като пазара затвори 1 фигура под нивото от началото на интервенцията???

След като е затворило с една фигура под нивото на на чалото на интервенцията ти би ли продал, след таква "неуспешна" интервенция?
                Психологически това беше заявка "Евро надолу -НИЕ не даваме" и както виждаш пазара е реагирал точно така - с един не много малък импулс 40 фигури.

40 фигури са си нищо, нали така...

Коментар

Форекс Форексов и кое и е успешното на интервенцията след като пазара затвори 1 фигура под нивото от началото на интервенцията???

Обърна тренда, Караиванов! Обърна тренда!

Коментар

• Форекс Форексов и кое и е успешното на интервенцията след като пазара затвори 1 фигура под нивото от началото на интервенцията???

Коментар

• Това е новина, която може да държи влага дълго време.
                      Не искам да мисля, какво би станало с долара пък, ако тия решат да намалят резервите си...
                      " Дилеры отмечают, что неблагоприятное впечатление на быков по доллару произвели комментарии главы ЦБ Китая Джоу Ксяочуань, который в интервью во вторник заявил, что Китай перестанет увеличивать свои резервы. "Многие говорят, что валютные резервы Китая уже достаточно велики. Мы не собираемся продолжать аккумулировать резервы", - заявил он. По словам Джоу, часть резервов будет выделена новому агентству, учреждаемому центробанком и министерством финансов.
                      http://www.forexpf.ru/_newses_/newsid.php?news=309462

Коментар

Форекс Форексов - преди няколко дни писах,сега ще повторя.
                        ЕЦБ от както съществува е правила 1 единствена интервенция която между другото бе и много неуспешна. Е/$ беше 0.8680 интервенираха до 0.9030 и затвори още същия ден на 0.8570
                        Технически въобще не ме интересува(а и не се вижда на графиката защото никога не е имало такива нива).Света се върти от политиката,всичко останало е следствие на политиката.
                        Но стига съм писал,че ще досадя на хората четящи в този форум.

Доста успешна си беше тая интервенция. След една година ще говорим пак, здраве да е.

Коментар

• Как мислите ?Дали кабела ще се качи до 1.9660 или първо ще направи някаква корекцийка?

Коментар

• Форекс Форексов - преди няколко дни писах,сега ще повторя.
                            ЕЦБ от както съществува е правила 1 единствена интервенция която между другото бе и много неуспешна. Е/$ беше 0.8680 интервенираха до 0.9030 и затвори още същия ден на 0.8570
                            Технически въобще не ме интересува(а и не се вижда на графиката защото никога не е имало такива нива).Света се върти от политиката,всичко останало е следствие на политиката.
                            Но стига съм писал,че ще досадя на хората четящи в този форум.

Коментар

• какво стана с канадеца

Коментар

• short aud/usd 0.8000, стоп 0.8055, добавка 0.8020

Петър, бих поспорил и без графика, доколкото съм те чел ти смяташ че сме във вълна 3 от 3, погледнато на едро изглежда така но все пак виждам ред фактори ( технически ) заради които не вярвам да стигнем дотам, псвен това мисля и че над 1.40 ( такова ниво не очаквам между другото ), та все пак ако видим 1.40 ще плъзнат всякакви слухове за интервенции, да не говорим какво ще стане ако ЕЦБ каже СЕЛЛ ЮРО и ако това ( интервенцията) се случи ще се дирим на 1.23

Коментар

Working...
                                X