IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги мисля,че евро/долар формира едно прекрасно АБЦ с цел 1.26+.
    При йените и аз не мисля,че спадът ще се ограничи до тук и чакам още поне 1-2 фигури надолу.
    Сега си представям колко хора си мислят,че хващат дъното и почват да влизат дълги и това върна долар/йена малко нагоре,но си мисля,че ще я изсипят до 114.
    Кивито за днес се поспря,но утре очаквам да си удари целта 0.66.

Коментар

• macka kolkoto i da mi e ma4no E/$ do petak e za 1.29 taka 4e uspeh

Коментар

• Голям ден, нали колеги!
        Ако все още се чудите как така джапанките направиха такова движение - ето едно обяснение: Вдигнали са изискванията за марджин в азия (мисля че точно в япония) и това е довело до огромната нужда от йени за всички хеджфондове. Освен това екуитис продължават своя спад...инвеститорите вече започват да се сещат за риска и излизат от позиции и търсят по-нискорискови инструменти...cash is king! Покрай тази информация си мисля, че вече лека полека ще се търси дъно, както знаете връх се формира бързо,а дъната по-бавно въпреки че спадовете са бързи а покачванията бавни Та 113.4 го дават като възможно ниво. И наистина около 113.4-114 има здрава седмична трендлиния, която едва ли ще бъде пробита отведнъж и то скоро. На който му харесват текущите нива може да гради позиция, но да има едно на ум - може, а и най-вероятно ще има и по-добри нива от тези в момента Засега може да направим една формацийка 1-2-3 и по-нататъка във времето да проверим 114... Само виждане
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• emos - вярно е че няма.
          Вярно е също така,че поста беше от сутринта и не 1 а 2 пъти , при това с голям успех отиграх движението. (лирично отклонение)
          В момента съм къс с 80К в GBP/JPY със ср.цена 223.39 :-) - тези позициии са само от последните 2часа.
          И немога да разбера - за мен ли си се притеснил нещо,за парите ми ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Ето и от мен 2 БЕЗПЛАТНИ сигнала.

Продажба на GBP/JPY от 222.40/70 Стоп на 22300/30 цели 222.10, 221.60,220.50
            Продажба на EUR/JPY от 151.80/90 Стоп 152.20/40 цели 151.10,15050,149.70
            Успех на всички Спекуланти.
            То сиренце без пари няма
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
              Изпълнен ордер купува 3090 с което ми закрива позициите едната от 14.02 - 3140 и 02.03 - 3194 и ми открива дълги на 3090.
              Кенгурата още ги оставям, там съм шорт 7830.
              После ще правим сметките.
              До тук + 1540
              Та да се върнем на теорията ми......няма губещи сделки, има дисциплина и търпение.
              Както е видно ми излезе късото евро 3140.

Очаквам още едно връщане към 1.3080, откъдето 1.3125-1.3150

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от fidodid0
                Първоначално изпратено от YNM
                Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Вижте:

Загадъчната гибел на пчелите в САЩ може да предизвика катастрофални последици за икономиката на страната.
                По последни данни на територията на 20 щата през зимата са загинали 80% от всички пчели, като причината за това явление все още не е установена.
                смеете се вие но обикновено малките камъчета преобръщат каруцата
                Така е.
                Сигурен съм, че всички знаете за "ефекта на пеперудата", който също е приложен в техническия анализ

Не чак всички знаят за ефекта на пеперудата, или поне не и че се нарича така

Коментар

• Дано да ти излезе позицията , пожелавам ти успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от ppppp
                    Петре на тебе стопа не беше ли на 233.00 ...?
                    Тази позиция е без стоп - написано е в един друг форум.

Коментар

• Петре на тебе стопа не беше ли на 233.00 ...?

Коментар

• Къси 60К GBP/JPY ср.ц. 222.79 цели 221.10/20 и 220.50/70
                        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Изпълнен ордер купува 7730, което ми закрива къси кенгура от 7830 и ми открива дълги на 7730.
                          С което минавам в дълги позиции при евро и кенгуру съответно :
                          7730 и 3090
                          Реализирана печалба за днес + 2540
                          И ей така да съм в играта оупен лонги долар/джапанки на 115.85 и евро/джапанки 151.77
                          Закона на 5 П
                          Перфектната
                          Подготовка
                          Предотвратява
                          Провала на
                          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                            Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Вижте:

Загадъчната гибел на пчелите в САЩ може да предизвика катастрофални последици за икономиката на страната.
                            По последни данни на територията на 20 щата през зимата са загинали 80% от всички пчели, като причината за това явление все още не е установена.
                            смеете се вие но обикновено малките камъчета преобръщат каруцата
                            Така е.
                            Сигурен съм, че всички знаете за "ефекта на пеперудата", който също е приложен в техническия анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Yulian A
                              Първоначално изпратено от kritelin
                              Колеги втората цел на дългите долар/швейк е достигната.Възможно е още днес да видим и 1.2260.Този импулс при евро/долар много ми напомня на миналогодишния импулс нагоре,когато стигнахме до 1.33+ така че е много вероятно според мен от тук да слезем направо до 1.27
                              Kretelin,откъде я взе целта 1,2260 ?

Аха,ясно,ниво на съпротива края на движението за предполагаема вълна 4 от (А)

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                Колеги втората цел на дългите долар/швейк е достигната.Възможно е още днес да видим и 1.2260.Този импулс при евро/долар много ми напомня на миналогодишния импулс нагоре,когато стигнахме до 1.33+ така че е много вероятно според мен от тук да слезем направо до 1.27
                                Kretelin,откъде я взе целта 1,2260 ?

Коментар

Working...
                                X