IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от YNM
    тоя канадец направо ме изненада
    Не само теб, но ще го чакаме...да вземе да пада вече..
    Круме и аз за теб си помислих
    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Бай УСД/КАД - 1.0898
      Закона на 5 П
      Перфектната
      Подготовка
      Предотвратява
      Провала на
      Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
        тоя канадец направо ме изненада
        Не само теб, но ще го чакаме...да вземе да пада вече..

Коментар

• тоя канадец направо ме изненада
          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
            Зачетох се за златото и си спомних какво съм учил за валутните пазари по време на златния стандарт и наистина тогава е оправдано да държиш злато , ама не разбирам сега какъв е смисълът да си купиш такъв актив и да го притежаваш физически.
            Има много информация на нета. Това е само едно начало:
            Money Masters 1
            Money Masters 2

Gata News

Коментар

• Зачетох се за златото и си спомних какво съм учил за валутните пазари по време на златния стандарт и наистина тогава е оправдано да държиш злато , ама не разбирам сега какъв е смисълът да си купиш такъв актив и да го притежаваш физически. Друг е въпроса ако има някаква потребителна стойност т.е да си направиш златни зъби или по-сериозно някакъв накит , който да завещаеш на децата си, важен е личният избор все пак, а рационалността икономистите приемат , че е даденост

Коментар

• Първоначално изпратено от svilengg
                Първоначално изпратено от karakondjul
                Днеска някои хора се наизлагаха много сериозно.

Бижутерско злато като инвестиция. Шах!
                Златото няма кой да ти го купи. Индия. Крокодили. Позор. Смях!
                13 500 е цената без пътешествието към Индия. Гуру. Мат!
                Дали ще позная това е Петърчо от Радиото "Света на парите" който в 15,30 пускат Дон'т Спеек и до 15,35 е нещо като хим да огледат пазара на къде ще тръгне за да може да коментират
                а ти май и това не правиш, затова не критикувай лека вечер и приятен уикенд! ...канадеца ме наказа но другата седмица ще му го върна
                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                  Днеска някои хора се наизлагаха много сериозно.

Дали ще позная това е Петърчо от Радиото "Света на парите" който в 15,30 пускат Дон'т Спеек и до 15,35 е нещо като хим да огледат пазара на къде ще тръгне за да може да коментират

Коментар

• Днеска някои хора се наизлагаха много сериозно.

Коментар

• E няма ли кой да го накупи това евро да му скочи цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Колега,имам лоши новини за теб.Където и да отидеш да продадеш златото което си купил, в най добрия случай ще вземеш максимум 70% от цената.

Пардон - за малко да те излъжа.Не.Можеш да го продадеш на добра печалба (в случай че цената се запази на текущи нива без промяна) само в Индия.Сезона на сватбите там започва от началото на Септември и свъшва в средата на ноември.Единственият незначителен проблем е да го внесеш.Контарбандистите са измислили невероятни начини,като го претопяват и правят камуфлажни корабни котви и какво ли още не.Проблемът е че дори и да успееш да го вкараш в Индия,човек като теб и мен без да е в играта с местните бандюги, рискува да се раздели не само със златото което има но и с главата си(Индия е голяма държава) - джунгли,тигри,крокодили.....
                        Петре, не видях как го сметна това 13 500.
                        и имам добра новина за теб. Не е необхадимо да ходиш в Индия.
                        Във Франция ти купуваш и продаваш само регистрирано злато. Знае се
                        какви са номерата които са издадени и кой е притежателят им.
                        Тук ти не можеш да ми продадеш на мен нито аз на теб. За това има
                        банка. И номизматици. Купуваш и продаваш от тях и на тях. Само
                        24 каратово злато, с 18 каратовото в Индия, да.
                        При всяка зделка има 2.5% комисионна. И 8% данък ако го продадеш
                        за по-бързо от 8 години. След 8 години имаш 2х 2.5 тоест 5%. Това е.

В Франция ще ти го купят на спот.

Коментар

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                          Първоначално изпратено от karakondjul
                          Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Колега, ако искаш да купуваш злато мога да ти уредя всяка седмица по 2кг. италианско злато 18к. на цена 13 500 евро/кг.
                          ( XAU-Spot / EURUSD ) * 32.15

прави цена 566 как е възможно??? - много интересно предложение!
                          едва ли, стига да знаеш че се котира тройунция, която птк е равна на 33гр, ама образовайте се колеги, това е част от форекса и не само, част е от финансовите пазари, а именно пораждат много въпроси и знания стига да искаш отговори и да учиш...
                          Kiyotsi, не схванах точно какво искаше да кажеш Как смяташ 1 кг
                          за 13 500 евро ???
                          1kg=(XAU/1.35)*30 също като твойтко, въпрос на числа, а и има раходи, транспортни, документи, внос износ...абе няма занчение вятър да си правим
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Как я сметна цената???
                            18 карата е бижутерско злато не инвестиционно. Нали така.
                            24 отивам в банката и го продавам на спот - 2.5% комисионна.
                            А с 18 карата трябва да продаваш на бижутер?
                            Колега,имам лоши новини за теб.Където и да отидеш да продадеш златото което си купил, в най добрия случай ще вземеш максимум 70% от цената.

Пардон - за малко да те излъжа.Не.Можеш да го продадеш на добра печалба (в случай че цената се запази на текущи нива без промяна) само в Индия.Сезона на сватбите там започва от началото на Септември и свъшва в средата на ноември.Единственият незначителен проблем е да го внесеш.Контарбандистите са измислили невероятни начини,като го претопяват и правят камуфлажни корабни котви и какво ли още не.Проблемът е че дори и да успееш да го вкараш в Индия,човек като теб и мен без да е в играта с местните бандюги, рискува да се раздели не само със златото което има но и с главата си(Индия е голяма държава) - джунгли,тигри,крокодили.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Една тройумция е равна на 31.3гр за да сме коректни.
                              Цената я дадох на килограм за да е по-лесно за смятане.
                              Как я сметна цената???
                              18 карата е бижутерско злато не инвестиционно. Нали така.
                              24 отивам в банката и го продавам на спот - 2.5% комисионна.
                              А с 18 карата трябва да продаваш на бижутер?

Промяна- махнах цитатите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                едва ли, стига да знаеш че се котира тройунция, която птк е равна на 33гр, ама образовайте се колеги, това е част от форекса и не само, част е от финансовите пазари, а именно пораждат много въпроси и знания стига да искаш отговори и да учиш...
                                Kiyotsi, не схванах точно какво искаше да кажеш Как смяташ 1 кг
                                за 13 500 евро ???

Промяна - махнах цитатите.

Коментар

Working...
                                X