IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Happy68
    Първоначално изпратено от PLP
    Първоначално изпратено от Happy68
    Да не кажете че не съм казал -сложете ордери бай на 1.0660 и запомнете този пост
    А дотам какво да правим? - да гледаме отстрани ли
    Не но е рисковано защото лично аз очаквам корекция и след това 1.0650-60
    Колега, значи сделки по тренда са рисковани, а нивото 1,06 buy е 100% ? Както се казва - "айде моля ви се" (шега) Естествено, че не става въпрос за сел просто ей така. За момента сме си даун-тренд и при подходящи условия - сел, и всяка мисъл за дългосрочни дълги някога си е просто безсмислена. Съвсем друг е въпроса, ако си о/усреднител (с-мата на Дон Карлос). Но пък ако е така, то по-добре отсега още да се започва с дългите.
    Колежке ( мисля че си дама ) не ползвам системата на Дона и не съм осреднител но мисля следното за када -ще пробие 1.0931 скоро- ще направи корекция както писах по -рано и ще удари 1.0650 по един индикатор наречен демаркер .Същия този индикатор безпогрешно позна нивото 1.1870 като месечна цел и оттам ревърсна .Надявам се да е така .Аз лично ще удължа оттам .Успех.

Коментар

• това sorry)

Коментар

• Колеги тва са моите виждания за тази седмица.Моля за коментар

Коментар

• http://www.financialsense.com/fsu/ed...ney.com/RENEWS

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Да бе крах, затова акциите им чупят рекорди, щото са мноого зле.....
            Виждал ли си 5-годишна графика на рекордните акции в евро? В злато?
            В петрол? В царевица? В паунди? В полски злоти? В Канадски долари? А в Рубли???

Коментар

• Happy68 ,
              Гаранцията ми е 2000 долара в сметката имам още 2000 , но ако до понеделник сутринта не излезе загуба от 20 пипса няма кой знае колко да ми навреди , но съм сигорен . Суап търся само от GBP/JPY ,GBP/CHF , EUR/JPY и USD/JPY . При USD/CAD в скоро време може да няма суап , защото американците може да намалят лихвите.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
                Първоначално изпратено от Georgi
                http://www.km.ru/magazin/view.asp?id=A0F133449CA14B8C8C3EDD8741709B46&idrub r=3A76693B8E0711D3A90A00C0F0494FCA
                Има по-големи психари и от нас!!
                Това е поредния параноичен старец предричащ крах на Америка. Наслушахме се на такива. А на руснаците им доставя перверзно удоволствие да ги цитират такива подобни. По 'убаво от Русия сякаш няма.
                Да бе крах, затова акциите им чупят рекорди, щото са мноого зле.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                  http://www.km.ru/magazin/view.asp?id=A0F133449CA14B8C8C3EDD8741709B46&idrub r=3A76693B8E0711D3A90A00C0F0494FCA
                  Това е поредния параноичен старец предричащ крах на Америка. Наслушахме се на такива. А на руснаците им доставя перверзно удоволствие да ги цитират такива подобни. По 'убаво от Русия сякаш няма.

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://www.km.ru/magazin/view.asp?id...0A00C0F0494FCA
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ppppp
                        Здравейте,

USD/CAD го скалпирам успешно при сигнал повече от 10 дни след като достигна ниските нива.
                        В момента съм дълъг с 200000 ед . от 1.0889 с цел 1.0896/7 . На дневна имаме сигнал без корекция , а на седмична голям червен сигнал , което предполага седмична корекция от 20-60 пипса , но аз предпочитам да играя с повече единици за по- малко , отколкото с малко за повече пипсове. Позицията ми трябва да излезе до понеделник сутринта и съм сигурен , че ще излезе. Тази двойка е много трудна за прогнозиране. Успех на всички.
                        Има обаче една разлика - колко спред ще платиш за тези 200000?
                        Само не излизай с тезата за суапа - няма да издържи. Казвам го, защото съм ги смятал и така, и така. На мен не ми се дава толкова спред на ИП-то, затова предпочитам с малко за повече пипсове. Е, иска повече търпение, ама .... "трай, бабо за хубост"
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                          Първоначално изпратено от Happy68
                          Да не кажете че не съм казал -сложете ордери бай на 1.0660 и запомнете този пост
                          А дотам какво да правим? - да гледаме отстрани ли
                          Не но е рисковано защото лично аз очаквам корекция и след това 1.0650-60
                          Колега, значи сделки по тренда са рисковани, а нивото 1,06 buy е 100% ? Както се казва - "айде моля ви се" (шега) Естествено, че не става въпрос за сел просто ей така. За момента сме си даун-тренд и при подходящи условия - сел, и всяка мисъл за дългосрочни дълги някога си е просто безсмислена. Съвсем друг е въпроса, ако си о/усреднител (с-мата на Дон Карлос). Но пък ако е така, то по-добре отсега още да се започва с дългите.
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

• $USD analysis

http://www.financialsense.com/fsu/ed...2007/0510.html

Коментар

• Здравейте,

USD/CAD го скалпирам успешно при сигнал повече от 10 дни след като достигна ниските нива.
                              В момента съм дълъг с 200000 ед . от 1.0889 с цел 1.0896/7 . На дневна имаме сигнал без корекция , а на седмична голям червен сигнал , което предполага седмична корекция от 20-60 пипса , но аз предпочитам да играя с повече единици за по- малко , отколкото с малко за повече пипсове. Позицията ми трябва да излезе до понеделник сутринта и съм сигурен , че ще излезе. Тази двойка е много трудна за прогнозиране. Успех на всички.

Коментар

• Dimy

Според данните от CFTC (Commodity Futures Trading Commission), има ново покачване в спекултивните нетни къси позиици за долара спрямо останалите водещи валути на фючърсния пазар на IMM за седмицата до 15.05.07г.

Нетните къси доларови позиции спрямо останлите 6 водещи валути (EUR, GBP, CHF, JPY, AUD и CAD) качиха рязко до 18.68 млрд.долара спрямо 16.73 млрд.долара за предишната седмица до 08.05.07г.
                                Основна причина за това е силното покачване на нетните къси позиции в USD главно спрямо EUR и спрямо CAD.

Нетните дълги позиции в евра качиха до РЕКОРДНИТЕ 119 538 контракта (всеки за 125 000 евро) спрямо 105 270 контракта предишната седмица. С оглед, че на спот forex пазара EUR/USD качи обратно към 1.3600 долара точно около 15.07.05г., последвалия спад на еврото обратно към 1.3465 петъчното дъно на спот пазара вероятно е довело до известно редуциране на нетните дълги позиции на IMM. Но като цяло тези нетни дълги позиции остават в опасно високи нива, което все още прави еврото уязвимо за по-сериозна низходяща корекция (ако на спот пазара EUR/USD пробие под 1.3465/50 важната подкрепа?).

Има продължаващо силно покачване и в нетните спекулативни къси позиции в йени за седмциата до 15.05.07г. като те достигнаха 127 896 контракта (всеки за 12 500 000 йени) спрямо 112 259 контракта предишната седмица. Това прави и пазара на йени опасно къс, но за сега няма ясни сигнали за възможно начало на ликвидиране на част от тези доста къси спекулативни позиици в йени.

Нетните дълги позиции в CAD скочиха за седмицата до 15.05.07г. до цели 43 097 контракта (всеки за 100 000 CAD) от 17 819 контракта през предишната седмица. С оглед, че през вчершаната търговия на спот forex пазара USD/CAD се срина до нов 29 годишно дъно в 1.0876 CAD (най-ниските нива от далечния октомври 1997г. насам!), вероятно тези нетни дълги позиции в CAD са качили още и правят и тук пазара узявми за корекция (покриване на част от тези нетните дълги спекулативни позиции). Тези нетни дълги позиции в CAD са най-големите такива позиции от февруари 2006г. насам. (тогава на спот пазара след като удари временно дъно в 1.1300 нивото, USD/CAD успя да качи към 1.1770 нивото в рамките на месец - именно поради покриване на къси долари, преди да се подновни неговия спад).

Има по-нататъчно редуциране на нетните дълги позиции в GBP като те достигат 41 078 контракта (всеки за 62 000 паунда) от 51 997 предишната седмица. С оглед петъчния спад на GBP/USD на спот пазара до нов едномесечно дъно към 1.970 долара, вероятно има и по-нататъчно редуциране на тези дълги нетни позииции в GBP.

Нетните къси позици в CHF за седмциата до 15.05.07г. остават без промяна в 34 745 контракта (всеки за 125 000 CHF) спрямо 34 352 контракта предишната седмица.

Остават високите и нетните дълги позиции в AUD в 75 138 контрката (секи за 100 000 AUD) от 73 626 предишната седмица. Има покачване в нетните дълги позиции в NZD до 19 293 контракта (всеки за 100 000 NZD) от 15 255 контракта предишната седмица.

Коментар

Working...
                                X