IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AUD/USD

Отново лека продажба на Кенгуру (AUD/USD) от 0.8217 с краткосрочна цел 0.8195. След което покупка обръщане от замисленото дъно на 0.8185 с цел 0.8225. И приключване на деня.

:-)

Коментар

• Колеги бях решил днеска да не отварям E/$ щото съм натоварил яко дълъг кабел на средна цена 1.9744 без стоп, ама не се сдържах.
      Long е/$ на 3444 цел зотната на 35++ стоп 3420.
      На мнение съм(от вчера) че преди 3380 имаме разходка до малко над 35.

Успех !!!

Коментар

• ..имах предвид сутринта, не вчера... както и да е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
          Varna, когато пазара беше над 3470 какво ти показваше?

че вчерашният пробив на дневна (1.3460) е фалшив.това ме спря да си добавя в късите евра но днескашно затваряне под1.3460 смятам че ще ни насочи към 1.3380 което и ми е целта за момента.
          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Varna, когато пазара беше над 3470 какво ти показваше?

Коментар

• Няма да споря, дали трябва да се купува, или не. Но ситуацията е интересна. Обърнете внимание на часовия в е/$ при моментума каква бича дивергенция има. Аз май не съм виждал такава досега. Става дума за бързия, десет периоден моментум.

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                Сега е моментът да се купуват евра!
                Ако човек може да си позволи да играе без стопове, в е/$ сега е моментът. И да се добавя.
                Що..о...о? Бай он дипз...з?

Коментар

• varna

О-ооо Да! Такова добавяне може да падне при евро долар че да изпушиш точно 20 фигури нищо работа , но никъде не е писано че тези които добавят няма да могат да се справят невъзможни неща няма , все пак въпроса е Защо да добавяш ?при положение че е прекупено и на седмична сме в стронг даун ! При свестни аргументи сигурно бих почнал да изкупувам евра , но друг освен този че някои хора трябва да си продадат еврата на някой нямам.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Темата в днешното предаване Светът на парите е : Златото като инвестиция - плюсове и минуси.
                    Очакваме вашите мнения,коментари и анализи на тел: (02) 846 53 00

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                      Сега е моментът да се купуват евра!
                      Двамата с бат ви Пешо купувайте.. , ние продаваме..

Коментар

• Сега е моментът да се купуват евра!
                        Ако човек може да си позволи да играе без стопове, в е/$ сега е моментът. И да се добавя.

Коментар

• Първоначално изпратено от steve_bg
                          днес идват европейските новини....ааааааааааааааааааах!! тва не го търгувам...сентимента е много бичи в полза на долара...тежестта за една от двете посоки в EU/$ пак ще се окажат новините от САЩ в края на седмицата...
                          По бичи сентимент в полза на долара не сме виждали от 2001 :-) !

Коментар

• EUR/USD

Добро утро спекуланти,
                            лека къса позиция от мен EUR/USD на ниво 1.3475 с цел около дъното от вчера 1.3440 искренно се надявам реализирана най-късно обедно време.

Успех на всички за един профитен ден.

:-)

Коментар

• днес идват европейските новини....ааааааааааааааааааах!! тва не го търгувам...сентимента е много бичи в полза на долара...тежестта за една от двете посоки в EU/$ пак ще се окажат новините от САЩ в края на седмицата...

Коментар

• Здравей Чикаго
                                Цяла седмица се мъчех да разбера каква ти е идеята за йената и най накрая стоплих реотана.Остана да уточним дали краткосрочната цел е 2 фигури на юг преди корекцията и дали ще продължи надолу.Но мисля че обръщането може би ще се забави 1-2 седмици още а до тогава йената ще падне още малко, защото единият индикатор гледа под 90 градуса на север

Коментар

Working...
                                X