IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и още нещо паунд иена ще пробие скоро 240 нивото което за кои ли път вече тества
    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от jfk
      Кабела отева към 1,9770!

1.9780 ако ще говорим за цели нагоре

Коментар

• здравеите според мен се образува консолидационна формация на 4 часова която ако до края на деня не бъде пробита отдолу ще е добро ниво за покупка на евра и все пак смятам че 1.3450 ще издържи
        освен това този чук при франка ще го свали малко колко за корекция просто така смятам чука е на 4 часова
        Pip master

Коментар

• Кабела отева към 1,9770!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
            Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от Ajax4o
            Първоначално изпратено от varna
            Сега е моментът да се купуват евра!
            Двамата с бат ви Пешо купувайте.. , ние продаваме..
            Tи измъкна ли кабелите и златото или още се бесиш на тях? Не следа форума и незнам ;-)
            Златоо го затвори на +, а кабела в момента ми е на 1.9770, но няма да го затварям преди 1.94
            няма да питам с колко хиляди К... оставям го на въображението си ;-)
            Защо да го крия 190К

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от Ajax4o
              Tи измъкна ли кабелите и златото или още се бесиш на тях? Не следа форума и незнам ;-)
              Златоо го затвори на +, а кабела в момента ми е на 1.9770, но няма да го затварям преди 1.94
              няма да питам с колко хиляди К... оставям го на въображението си ;-)
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Preporuchvam vi knigata "Intermarket Analysis-Profiting from global trends" by John J. Murphy. Garantiram vi che ste ostanete mnogo dovolni. )

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o

Коментар

• Az targuvam samo gold futures, tam e istinata.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                        Успех САНДО !
                        Вероятността твое мнение/мое мнение е = 50:50 ;-)
                        винаги е така или нагоре или надолу
                        успех и на теб.моята къса е от 1.3580 мога да си позволя да почакам.
                        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Успех САНДО !
                          Вероятността твое мнение/мое мнение е = 50:50 ;-)

Коментар

• mislia che e wreme da si napazaria malko usd/cad s cel 0920
                            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                              Колеги бях решил днеска да не отварям E/$ щото съм натоварил яко дълъг кабел на средна цена 1.9744 без стоп, ама не се сдържах.
                              Long е/$ на 3444 цел зотната на 35++ стоп 3420.
                              На мнение съм(от вчера) че преди 3380 имаме разходка до малко над 35.

Успех !!!
                              радваме че си отстояваш мнението макар че не съм съгласен че в момента трябва да се купуват евра.корав ZEW извадиха немците хубав т.баланс от зоната и нищо.....1.3475.сега сме пак под 1.3460
                              само връщане над тези цени ще ме накара да си затворя късите.
                              не че е невъзможно разбира се.
                              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Еврозона Търговски баланс Март 7.4 млрд. EUR 3.0 млрд. EUR -1.7 млрд. EUR
                                Our loss is America's gain

Коментар

Working...
                                X