и още нещо паунд иена ще пробие скоро 240 нивото което за кои ли път вече тества
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от jfkКабела отева към 1,9770!
1.9780 ако ще говорим за цели нагоре
Коментар
-
здравеите според мен се образува консолидационна формация на 4 часова която ако до края на деня не бъде пробита отдолу ще е добро ниво за покупка на евра и все пак смятам че 1.3450 ще издържи
освен това този чук при франка ще го свали малко колко за корекция просто така смятам чука е на 4 часоваPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от varnaСега е моментът да се купуват евра!, ние продаваме..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от varnaСега е моментът да се купуват евра!, ние продаваме..
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от varnaСега е моментът да се купуват евра!, ние продаваме..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от varnaСега е моментът да се купуват евра!, ние продаваме..
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki_ChepelКолеги бях решил днеска да не отварям E/$ щото съм натоварил яко дълъг кабел на средна цена 1.9744 без стоп, ама не се сдържах.
Long е/$ на 3444 цел зотната на 35++ стоп 3420.
На мнение съм(от вчера) че преди 3380 имаме разходка до малко над 35.
Успех !!!
само връщане над тези цени ще ме накара да си затворя късите.
не че е невъзможно разбира се.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
Коментар