ех, края на света няма да дойде..за нас във Форекс, и най-малкото неравновесие, за нашия джоб би означавало къде 10:1..къде 100:1 загуби...или печалби...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
.....днес нефта се качи с още 2%..не.не.не е добре това...следващия месец в Щатите цените на всичко ще подскочат, заплатите няма да мръднат...данните през Юли ще покажат..глобална инфлация...златото расте...
а в Кувейт се напълниха с обезценени динари-долари...
Англия също се е 'наокабелила' с преоценени кабели...
кивито, австралиеца и канадеца може би ще продължат да бият всичко и всеки това лято.......
и да се готвим за изненади по кросовете на йената.........
Mama miia... !!! E te tova e, na tova mu kazvat "Apokalipsis sega..." Vinagi sam se chudil kakvo tochno znachi, ama eto sega veche razbrah... Ta tova e priiateli, biite kepencite i da biagame, ama kade li sled kato veche doide "Svarshi sviat..." i dali ima smisal ot tova?!!! Mdaaaa..., mai shte e po-dobre da pozakupim malko dolari..., pak da vidim... [color=red][
Коментар
-
Първоначално изпратено от steve_bgнапълно си прав...просто се опитвам да разглеждам възможните сценарии, и като следствие, подлежащия тренд между валутните двойки...сега за сега, търсенето на суровини не е намаляло, но флуктоацийте никой не може да предвиди, така е.....
а като думичката 'опит'...излишната самоувереност е ужасна вредна във Форекс....
Коментар
-
напълно си прав...просто се опитвам да разглеждам възможните сценарии, и като следствие, подлежащия тренд между валутните двойки...сега за сега, търсенето на суровини не е намаляло, но флуктоацийте никой не може да предвиди, така е.....
а като думичката 'опит'...излишната самоувереност е ужасна вредна във Форекс....
Коментар
-
Първоначално изпратено от steve_bgвсичко зависи от цените на металите и суровини....ако Китай не охладят икономиката си, тези цени не само че няма да спаднат, но и ще се увеличат.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от steve_bg.....днес нефта се качи с още 2%..не.не.не е добре това...следващия месец в Щатите цените на всичко ще подскочат, заплатите няма да мръднат...данните през Юли ще покажат..глобална инфлация...златото расте...
кивито, австралиеца и канадеца може би ще продължат да бият всичко и всеки това лято.......
Коментар
-
.....днес нефта се качи с още 2%..не.не.не е добре това...следващия месец в Щатите цените на всичко ще подскочат, заплатите няма да мръднат...данните през Юли ще покажат..глобална инфлация...златото расте...
Коментар
-
Re: JPY;CHF
Първоначално изпратено от chicagoUSD/JPY
КЪСА ПОЗИЦИЯ ОТ 121.51 SL 122.30
TP 119/118.40
EUR/JPY
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЪМ КЪС ОТ 163.49 ЗА 159.60/159
CHF/JPY
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ДЪРЖА КЪСА ОТ 99.00
EUR/CHF
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЪМ КЪС ОТ 1.6539
ОТНОВО ПОВТАРЯМ,ЧЕ ФОРМИРАМЕ МИНИМУМ СРЕДНОСРОЧНИ ВЪРХОВЕ В ПОСОЧЕНИТЕ ДВОЙКИ И ОЧАКВАМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ ПОКУПКИ НА ЙЕНИ И СУИСИ!
Мисля,че има много резон
Коментар
-
Re: EUR/USD
Първоначално изпратено от totyПървоначално изпратено от Kiyosi Itosvilengg едно въпросче, ка определи че утре новините ще са добри за еврото? ..........
Първоначално изпратено от svilengg........според мен за утре се очакват добри новини поне за EUR/USD 12,00 и си мисля ........
Е то има някакви прогнози, който са калкулирани вече, но недай си боже да излезнат по-слаби, ще има меча беселба..., а ние мечките ви чакаме..
Коментар
-
Re: EUR/USD
Първоначално изпратено от Kiyosi Itosvilengg едно въпросче, ка определи че утре новините ще са добри за еврото? ..........
Първоначално изпратено от svilengg........според мен за утре се очакват добри новини поне за EUR/USD 12,00 и си мисля ........
Коментар
-
svilengg едно въпросче, ка определи че утре новините ще са добри за еврото? Според мен това е едно подвеждащо мнение защото е базирано на...на нищо просто на твоето усещане или по-точно желание. Няма как да знаем какви ще са едни новини освен ако не водим паралелно същите статистики като статистическите институти които определят стойностите на различните икономически индикатори. Следователно не можем да говорим за това какво е очакването ни за новините. Можем единствено да говорим за това, което виждаме, а именно графиките. само на тяхна база можем да кажем какви са ни очакванията за следващия ден, а дали новините ще потвърдят това няма как да знаем. Много често новините се тълкуват така както предварително е показала графиката...примери доста...един един обобщаващ...ако сме във евров тренд и пазара е волатилен няма занчение какви са новините - ако са лоши за еврото има по-голяма вероятност да продължим по тренда, ако са добри за еврото то импулса ще е силен...мисля че повечето са забелязали това, даже се надявам...това е само един пример, но доста често нещата стоят така.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар