IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ех, края на света няма да дойде..за нас във Форекс, и най-малкото неравновесие, за нашия джоб би означавало къде 10:1..къде 100:1 загуби...или печалби...

Коментар

• .....днес нефта се качи с още 2%..не.не.не е добре това...следващия месец в Щатите цените на всичко ще подскочат, заплатите няма да мръднат...данните през Юли ще покажат..глобална инфлация...златото расте...
      а в Кувейт се напълниха с обезценени динари-долари...
      Англия също се е 'наокабелила' с преоценени кабели...
      кивито, австралиеца и канадеца може би ще продължат да бият всичко и всеки това лято.......
      и да се готвим за изненади по кросовете на йената.........

Mama miia... !!! E te tova e, na tova mu kazvat "Apokalipsis sega..." Vinagi sam se chudil kakvo tochno znachi, ama eto sega veche razbrah... Ta tova e priiateli, biite kepencite i da biagame, ama kade li sled kato veche doide "Svarshi sviat..." i dali ima smisal ot tova?!!! Mdaaaa..., mai shte e po-dobre da pozakupim malko dolari... , pak da vidim... [color=red][

Коментар

• Първоначално изпратено от steve_bg
        напълно си прав...просто се опитвам да разглеждам възможните сценарии, и като следствие, подлежащия тренд между валутните двойки...сега за сега, търсенето на суровини не е намаляло, но флуктоацийте никой не може да предвиди, така е.....

а като думичката 'опит'...излишната самоувереност е ужасна вредна във Форекс....
        Ако визираш моето изказване при мен самоувереност не присъства,напротив.Рано ми е още да имам претенции

Коментар

• напълно си прав...просто се опитвам да разглеждам възможните сценарии, и като следствие, подлежащия тренд между валутните двойки...сега за сега, търсенето на суровини не е намаляло, но флуктоацийте никой не може да предвиди, така е.....

а като думичката 'опит'...излишната самоувереност е ужасна вредна във Форекс....

Коментар

всичко зависи от цените на металите и суровини....ако Китай не охладят икономиката си, тези цени не само че няма да спаднат, но и ще се увеличат.....
            Имам 1 въпрос към теб..не го приемай като заяждане.Мислиш ли,че ти - дребен спекулант си способен да предвидиш какво ще стане със суровините и дали Китай ще успее да охлади икономиката си ? Мислиш ли,че всичко не е предначертано за 10 години и "опита" не е най-правилният глагол ?

Коментар

• всичко зависи от цените на металите и суровини....ако Китай не охладят икономиката си, тези цени не само че няма да спаднат, но и ще се увеличат.....

Коментар

.....днес нефта се качи с още 2%..не.не.не е добре това...следващия месец в Щатите цените на всичко ще подскочат, заплатите няма да мръднат...данните през Юли ще покажат..глобална инфлация...златото расте...

кивито, австралиеца и канадеца може би ще продължат да бият всичко и всеки това лято.......

бла бла.Екзотиките първи ще ги подпукат ако еврото и кабелът обърнат.Канадеца ще го подпрат съвсем скоро,защото няма нищо безкрайно на този свят.Стой и гледай само :lol:

Коментар

• .....днес нефта се качи с още 2%..не.не.не е добре това...следващия месец в Щатите цените на всичко ще подскочат, заплатите няма да мръднат...данните през Юли ще покажат..глобална инфлация...златото расте...

Коментар

• Re: JPY;CHF

Първоначално изпратено от chicago
                    USD/JPY
                    КЪСА ПОЗИЦИЯ ОТ 121.51 SL 122.30
                    TP 119/118.40
                    EUR/JPY
                    ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЪМ КЪС ОТ 163.49 ЗА 159.60/159
                    CHF/JPY
                    ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ДЪРЖА КЪСА ОТ 99.00
                    EUR/CHF
                    ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЪМ КЪС ОТ 1.6539
                    ОТНОВО ПОВТАРЯМ,ЧЕ ФОРМИРАМЕ МИНИМУМ СРЕДНОСРОЧНИ ВЪРХОВЕ В ПОСОЧЕНИТЕ ДВОЙКИ И ОЧАКВАМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ ПОКУПКИ НА ЙЕНИ И СУИСИ!
                    Аз чакам някъде 121.90 за връх,после връшане до около 119 и от там здраво нагоре за 130.
                    Мисля,че има много резон

Коментар

• Ех а бе от петък няма кой да накупи хубаво. А вие ме взехте за бонбонче.

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от Han Krum
                        Е то има някакви прогнози, който са калкулирани вече, но недай си боже да излезнат по-слаби, ще има меча беселба..., а ние мечките ви чакаме..
                        Еми аз ги чекам на 1,3360 пък другите не знам...

Коментар

• Han Krum

Ей много си лош! Трай малко че и ние купихме скъпи евра и паунди малко само да изкочат и да се оттървем от тях , пък ако не се спасим ще ги лъжем че ги държим и ще надуем яко дела на доларите , аха.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Първоначално изпратено от toty
                            Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                            svilengg едно въпросче, ка определи че утре новините ще са добри за еврото? ..........
                            той очаква добри новини за EUR/USD

Първоначално изпратено от svilengg
                            ........според мен за утре се очакват добри новини поне за EUR/USD 12,00 и си мисля ........

Е то има някакви прогнози, който са калкулирани вече, но недай си боже да излезнат по-слаби, ще има меча беселба..., а ние мечките ви чакаме..

Коментар

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                              svilengg едно въпросче, ка определи че утре новините ще са добри за еврото? ..........
                              той очаква добри новини за EUR/USD

Първоначално изпратено от svilengg
                              ........според мен за утре се очакват добри новини поне за EUR/USD 12,00 и си мисля ........

Коментар

• svilengg едно въпросче, ка определи че утре новините ще са добри за еврото? Според мен това е едно подвеждащо мнение защото е базирано на...на нищо просто на твоето усещане или по-точно желание. Няма как да знаем какви ще са едни новини освен ако не водим паралелно същите статистики като статистическите институти които определят стойностите на различните икономически индикатори. Следователно не можем да говорим за това какво е очакването ни за новините. Можем единствено да говорим за това, което виждаме, а именно графиките. само на тяхна база можем да кажем какви са ни очакванията за следващия ден, а дали новините ще потвърдят това няма как да знаем. Много често новините се тълкуват така както предварително е показала графиката...примери доста...един един обобщаващ...ако сме във евров тренд и пазара е волатилен няма занчение какви са новините - ако са лоши за еврото има по-голяма вероятност да продължим по тренда, ако са добри за еврото то импулса ще е силен...мисля че повечето са забелязали това, даже се надявам...това е само един пример, но доста често нещата стоят така.
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X