IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Лично според мен за утре се очакват добри новини поне за EUR/USD 12,00 и си мисля за двоина позиция отворена преди новините при намаляне на скороста да затворя едната на печалба и да изчакам малко да върне и да затворя и другата на по малка загуба. Въпреки чи днес без фундаментарни новини направих ме доста добро дъно само което от технически анализ беше предвидено още в петък от някой колеги. За което ги поздравявам за добрата работа. Но всеки търгува свойте виждания, вижданията на колегите лично аз ги ползвам за справка.

Коментар

• JPY;CHF

USD/JPY
      КЪСА ПОЗИЦИЯ ОТ 121.51 SL 122.30
      TP 119/118.40
      EUR/JPY
      ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЪМ КЪС ОТ 163.49 ЗА 159.60/159
      CHF/JPY
      ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ДЪРЖА КЪСА ОТ 99.00
      EUR/CHF
      ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЪМ КЪС ОТ 1.6539
      ОТНОВО ПОВТАРЯМ,ЧЕ ФОРМИРАМЕ МИНИМУМ СРЕДНОСРОЧНИ ВЪРХОВЕ В ПОСОЧЕНИТЕ ДВОЙКИ И ОЧАКВАМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ ПОКУПКИ НА ЙЕНИ И СУИСИ!
      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• usd/cad

маи ще се наиграя едно хубаво

Коментар

• Re: usd/cad

Първоначално изпратено от rqa
          някакво мнение за usd/cad
          Търси си веднъж дневно нива,
          позволяващи ти 15-ина пипса С.Л. и играй по тренда!
          Другото е...... ''полний пиздец'' ))))))

Коментар

• Днес пазара, както и времето вървяха във краткосрочния тренд еврото надолу и валежи... ситуацията започва да се заплита отново... интересни движения при канадеца, австралийския долар, йената, франка... да вземем евро/франк, сутринта (при отваряне) имаше гап и пробив на 1.66 франбка продължава да губи стойности... интересен цикъл...гапът бе затворен че и послезнахме малко, канадеца продължава да прави нови върхове, в такива моменти никога не се знае къде може да спре, но впечатление прави изключително бързия спад на месечна графика, разбира се не искам да кажа че заради него има вероятност покачване нагоре и то точно сега...просто не вярвам че канадския долар може да стане по-скъп от американския или поне паритет...все пак в канада можеш да плащаш с американски долари, но в сащ не приемат канадски условно казано австралийския долар се опитва да коригира като вече има пробир 23.6 фибо ритрейс и следваща възможна цел е 38.2 оокло 0.812 и даже 0.81 като кръгло ниво, но все още си личи наличието на големи покупки и натиска нагоре като нивото 0.82 остава стабилно засега, може би затваряне стабилно (30-40 пипса) под него би дало тласъка за още надолу, но това което пиша е само анализ на текущото положение без сценарии за развитие, йената- керито си е кери но кросовете губят малко скорост и предимно паунд/йена, вероятно заради спада при кабела т.е. няма много активни поръчки при кроса а се действа на двта фронка кабел и усд/йен...
            Засега не ми е много ясно вариантите за развитие, но докато няма ускорение надолу (импулс) то бичите настроения си остават, по принцип става въпрос и в частност за еврото, австралиеца, канадеца и долар/йен
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• rqa

1,0650 като стигне е за по-сериозно купуване , все ще ги пуснат тези рафинерии няма да ги фалират.
              D.Y.F-091066

Коментар

• usd/cad

някакво мнение за usd/cad

Коментар

• kritelin

Като се чуе че някой голям продава някаква валута защото никак не била переспективна - купувайте му я , оттървете го от нея. Ето днес арабите се разфучаха да си продават долари и..печелиха:-)
                  D.Y.F-091066

Коментар

• kritelin

Ще го урочас да вземе да пробие и ако държим дълги до 1.17 пак ще сме герой. Но е рано да се изпада в паника.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Forex Master

Пък и другия месец може да продължат състезанието при този регламент , като спечелиш няма да теглиш до награждаването и готово.Ако не се стресират от тези дето ги пишем и измислят така да променят регламента че да не може да се прелива.Вярно че като си изтеглиш сметката преди изтичането на срока формулата по която се смята растежа - прихода в проценти става много куха.Сега чак я погледнах какво представлява , а какво ще се прави ми беше ясно още като го обявиха състезанието , че има да прелива народа и да доказва едни големи проценти доходност.Направо е смешно ако им бях служител щях да им го кажа още като го обявяват , то иначе много лъскаво изглежда така създава илюзията че някой може да си утроява сметката с валутна търговия , яка реклама.Такива са регламентите на всички състезания по мастерство и позволяват преливането , жалко за онези които наистина могат да изкарват проценти и то реални.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                        О, неразумний и юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?

И не четеш и пишеш на родния си език?...

Този форум от ден на ден става все по-забавен. И тъп.
                        :lol: къде си бе ? Няма ли да се вяснеш в скайп-а

Коментар

• Картинката при евро/долар става интересна - то не може само нагоре..всичнко живо да държи дълги и да ги вади на печалба.За обръщане на средносрочен тренд и дума не може да става обаче все още.Трябва ни пробив на 1.32 и едва тогава може да се говори за това.
                          Успех на всички

Коментар

• О, неразумний и юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?

И не четеш и пишеш на родния си език?...

Този форум от ден на ден става все по-забавен. И тъп.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                              Моля за вашето мнение, колеги?

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=7949
                              Явно днес колегите са малко. Служителите са повече! Е, и утре е ден.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                                Първоначално изпратено от st10
                                Колеги
                                Има ли експерти по йената , колко още може да потъва
                                Според мен не бързай. Чакай САЩ да отвори. Аз чакам една хубава
                                корекциика.
                                Съобщението е офтопик, за което се извинявам предварително.

Karakondjul,

Чакаме мнение от теб по друга тема.

Още не си гласувал и в анкетата.

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=7948&r=36

Между другото, Joan те подкрепи.

Коментар

Working...
                                X