IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GGeko

А той и не го твърди , само твърди че и техническия пак толкова е полезен и ги позва. Много правилно твърди че не е разумно да се ползва голям марджин , обаче факт е че е ползвал :-)
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko
      Q vij ti - nai-nakraq edin uspeshen forexjiq

http://www.investor.bg/?id=50185
      samo ne mislq che fundamentalniq analiz e tolkova polezen !

Коментар

• Q vij ti - nai-nakraq edin uspeshen forexjiq

http://www.investor.bg/?id=50185

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
          нямам наблюдения канадеца да се влияе от ма200 на 1 час/1.1089/ , но ако искаш пробив там за да си по-сигурен изчакай успех
          Мерси и на теб

Коментар

• нямам наблюдения канадеца да се влияе от ма200 на 1 час/1.1089/ , но ако искаш пробив там за да си по-сигурен изчакай успех

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
              usd/cad проби низходящия канал и се запътва като за начало към 1.122+, next 1.138+ buy 1.1069 re-buy 1.094 stop na vsichko na 1.086
              Изивянява но не мислиш че може да се изчака пробив на 1.1089 евнтуално до 1.11 и тогава да се мисли за бай отново.

Коментар

• usd/cad проби низходящия канал и се запътва като за начало към 1.122+, next 1.138+ buy 1.1069 re-buy 1.094 stop na vsichko na 1.086

Коментар

• Първоначално изпратено от Yulian A
                  Първоначално изпратено от Happy68
                  Ето една картинка за дъната при канадеца. Не е качествена, но по-добре не успях

http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.JPG
                  Да,интересна картина,това аз го нямах,но знам,че 1973 г е било ознаменувана с голяма петролна криза,продължила не една и две години,а това естествено е дало отражение и върху цената на д/кад с падане и под 1.0000 .......да,ама става дума за криза и при доставките на петрол,а не само с цените,после идва покачване , особено след идването на Рейгън на власт и последвалото политическо решение да се свалят цените на нефта и така да се удари СССР
                  Освен това Америка е във война с Виетнам и чак след 1976-77 г,т.е след края на войната идва подема към канадеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68

Колега
                    От коя програма си изкарал графиката

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68

Да,интересна картина,това аз го нямах,но знам,че 1973 г е било ознаменувана с голяма петролна криза,продължила не една и две години,а това естествено е дало отражение и върху цената на д/кад с падане и под 1.0000 .......да,ама става дума за криза и при доставките на петрол,а не само с цените,после идва покачване , особено след идването на Рейгън на власт и последвалото политическо решение да се свалят цените на нефта и така да се удари СССР

Коментар

• Ето една картинка за дъната при канадеца. Не е качествена, но по-добре не успях

Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yulian A
                          Погледнете на дневна какво падане е било от 1,1784... седем фигури даже се затруднявам да определя трета,тъй като трябва да се използва последния ми познат коефициент за дължина на трета от 4,618 ....вие си решавате,ама ще има корекция поне от 3 фигури!
                          Може и да си прав разбира се само че...

Офертата на Алкоа за купуване на Алкан е на стойност 27 милиарда долара!!! Само част от тези пари са хеджирани затова е и смъкването от 1,17 насам... Ако сделката пропадне опцията ще се развие и курсът ще се възстанови. Представи си обаче ако сделката се осъществи и трябва цялата сума от 27 милиарда долара да се обръща в канадци. Такава сума е сложна операция която се осъществява с участието и на централните банки. В този случай бих очаквал поне половин година клатене в рамките на 1,05-1,13. Така че умната... дет се вика първи от Алкоа и Алкан ще знаят какво е дереджето и съдбата на дъното!

Освен всичко друго това е враждебна оферта и поскъпването на канадеца е част от защитната стратегия на потенциалната жертва, която май има за съюзник и самото канадското правителство!

Коментар

• Петре
                            Топло , започваш да улучваш вярната посока , но каква беше тази игла при еврото до 0,41 при метатрейдъра

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                              Първоначално изпратено от kritelin
                              Първоначално изпратено от Ironhorse
                              Първоначално изпратено от Iblis
                              Добро утро и успешен ден на всички. При usdcad си мисля че при пробив на 1.1075 може да се надяваме на 1.11. Някой да мисли като мен Само че първо да видим дали ще го стигнем 1.1075
                              Не мисля като теб, защото виждам какви новини идват утре,
                              а те са лоши за долара и добри за канадеца.
                              Според техн. анализ може да върви нагоре, но имай едно наум.
                              То и на мен всички индикатори посочват да купувам, но ще изчакам.
                              Успех
                              След почти нулевата волалитност през азиатската сесия не мисля,че сигналите по индикаторите са правдоподобни.
                              Аз също мисля така. По сигналите на индикаторите удължих от 1.1012, но се основно следя нива на подкрепа и съпротива. Мисля че 1.1059 бъде пробито може да стигне до 1.1048 ако то издържи мисля отново да удължа
                              Абе момчета,када може и още да падне,ама нива от 1,10 са голяма рядкост , да не говорим за факта,че сме близо до абсолютен минимум.То бива насландисване,ама и вашето е прекалено.То летят нива,то летят коефициенти ...Чета че по-лесно се навиват някои да купуват евро на предполагаеми върхове отколкото д/кад близо до абсолютно дъно....
                              Вчера един приятел ми съобщи,че щял да купи много на 1,06..( и тогава няма да купи,ще купи кабел на връх )Аз кротко влязох на дълги след дълго чакане и сега се започва с градене на позиция......
                              Погледнете на дневна какво падане е било от 1,1784... седем фигури даже се затруднявам да определя трета,тъй като трябва да се използва последния ми познат коефициент за дължина на трета от 4,618 ....вие си решавате,ама ще има корекция поне от 3 фигури!

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                                С удължаването при канадеца внимавайте , че има голяма вероятност да ударим двойно дъно че и да го подминем.Движим се в як мечи тренд и няма никакви сигнали че скоро ще обърнем посоката.
                                О да да съгласен на 100% но на малките графики ми се видя сигнал за дълга и за това удължих.

Коментар

Working...
                                X